• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

33 yasindayim 2 cocuk annesiyim, yurt disindan katiliyorum. Daha once 2 kere mezun oldum bu son insallah 🙈 boyum 1.64
66.9 ile izne ayrildim gecen cuma 67.6 idim. Yeni hedefim 60 kilo. Artik 58den umudu kestim. Ulassam da koruyamiyorum nasilsa.
Daha once 3. 4. ve 5. Takimda bulundum. :)
Ben bu şekeri taniyoruuuuuum :KK76::KK76::KK76::KK76:
İlk göz ağrısı arkadaşlarımdan :KK60:
Tekrar hoş geldin canım ❤️

28 Haziran Pazartesi

Kahvaltı 11.30
2 haş yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Domates salatalık

Ara 14.00
1 küçük armut

Akşam 18.30
Tavuklu salata
Ayran

11500 adım - 100 zıpzıp - 150jj - 20sn plank - 20 köprü - 30 squat toplam 1395puan
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Afiyet olsun canım 💕

Hosgeldin canim sende 4.takimdan geliyosun
Formu doldurursan seni taniyalim
Evet canım aynen aslında takıma girmeyecektim şu 60 -69 kilo aralığında olanlara katilacaktim baktım çok aktif değiller o yüzden vazgeçtim 4.takimida çok sevdim ama birde sizin takıma bakasım geldi takimsiz kilo verilmiyor o yüzden bismillah diyelim ben iki kere mezun oldum en son izne ayrıldım 61 kilo ile sizin takımda fasulyeden devam etmek istiyorum formuda doldurayım bakalım

Kıskanma bebek...gel başımın üstünde yerin var ... :KK25: az önce girdim eve. 12.000 adım olmuş çok şükür...dondurma yimeyeydik iyiydi ama kızların ismarlayacagi tuttu beleş olunca sanki kilo yapmıyor tee Allah'ım dovecegim kendimi :olamaz:
Yarasın yarasin dondurma tatlılardan en masum u hiç bisecik olmaz ve gayet zayifsin dert etme 😘

Afiyet olsun canım💕

Hosgeldin aramiza💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canim 💕

Afiyet olsun canım 💕
Hosbulduk :KK68:
Hangi sporu yapmayı duşunuyorum sıkılaşma için
Jilliandan fayda gormustum. Bacaklarim 1 hafta et kesigi agrisi cekecek simdi baslarsam. Yavastan squati artirarak kendimi hazirlamam lazim :KK48:
Pisi hoşgeldin ben Poni kilonda fazla değilmiş aslinda

Hocam benm 30 yılım var daha Allah ömür sağlık sıhhat verirse ki 11 yıllık ögretmenim :işsiz: emeklilik hayal gibi.
Hosbulduk memnun oldum. 70.9 kiloyla izinden dondum 🙈 son iznim olsun mezuniyete kadar tam gaz devam
Hoşgeldin canım tekrar aynı takımda olmak çok güzel 💐💐💐💐💐💐💐💐
Hosbulduk cangulum bilmukabele :KK19:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yok
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:istediğim kıyafete girebilmek özgüven sahibi olmak

Zipzip- Zipzip-
Sabah
çay
salatalık domates
peynir
zeytin

ara
kayısı 1 tane

öğlen
haşlanmış tavuk
salata

kahve

kayısılı yeşil çay

Akşam
kabak
yoğurt

1.5 lt su 2 ye tamamların yatana kadar
şuanda çay içiyorum

1 saat kadar yürüyüş

@MiraPham
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım menün çok güzel böyle devam edersen eksiler olacaktır 😉
Bu arada aramıza hoş geldin sende 🤗
İşler yoğun fazla aktif olamıyorum yaz temposu başladı görüyorum ama hoş geldin diyemedim yeni gelen arkadaşlara 🤦🏼‍♀️

Hosbulduk abla tanidigina sevindim :KK68:Masallah cok iyisin, senden bi ders almak kilo korumayi da ogrenmek lazim.
Estağfurullah :oops: aha da gene utandım.
Seni unutur muyum hiç :KK60: İnşallah istediğin kiloya inersin. Takım ruhu çok etkili. İki yıldır ciğerci kedisi gibi buralarda dolanıp duruyorum. Yoksa çok acımasız bu yağlar sinsi sinsi birikiyor.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yok
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:istediğim kıyafete girebilmek özgüven sahibi olmak
Hoş geldin aramıza 🤗

Back
X