• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beden küçülmesi çok güzel bişey. Bende 1 ay önce 46 bedendim şimdi 44 :KK28: 38 beden olacagimz gunlerde gelecek insaallah
Ben 48 50 giyiyorum bazen de 52 benim niye bedenim bu kadar çok. Hatta aynı kiloda sayılırız . Eğer doğruysa güncel kilon 81. 8 misin? Ben niye hep büyük beden giymek zorundayım hiç sevmiyorum ters üçgen olmayı 🤧🤧🤧

ben sabah 6dan beri ayaltayım biraz kestrdim gerçi 1 saat kadar çok yorucu oluyor ya kursa git gel hava sıcak minik kucakta hış oluorum eve gelene kadar
1 saat uyku nasıl ıyı gelmiştir bende gunduz uyuturken yarım saat kestırıyorum arada iyi oluyor

Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 dılım beyaz peynir
1 ınce dilim ekmek
5 zeytin
Salata

15.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü 10 tane fıstık yarım muz ekledım

19.00
Patlıcan kabak bıber ızgara yaptım uzerınede sarımsaklı yoğurt
Salata 4 kup peynırle

3lt su Dukan bırası form cayı
Adımı aksam paylaşırım 15.000 oldu şimdilik
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 💕

Ben 48 50 giyiyorum bazen de 52 benim niye bedenim bu kadar çok. Hatta aynı kiloda sayılırız . Eğer doğruysa güncel kilon 81. 8 misin? Ben niye hep büyük beden giymek zorundayım hiç sevmiyorum ters üçgen olmayı 🤧🤧🤧
Boyun kısa mı acaba 🙈Bende 44 gıyıyorum üstte alt 42 oluyor

Ya benı kardesım cokerttı. Kocaman adam ama gram akıl yok. Dengesizin tekı yanı. Gobegım dustu o yuzden basım ıkı gun cok ağrıdı normalde hic agrımaz ama ıste. Valla bugum yuruyus yaptım. Sımdı ufaklıkla parka cıktık tekrar turluyorum.
Kardeşin kucukmu senın yanındamı cnm

7 temmuz menüsü

Sabah 06.30
Omlet
Domates salata
Nescafe

11.45
1 kase corba
1 dilim ekmek
Yogurt

16.30
Tarhana corbasi yarim kase
1 dilim ekmek
Salata
Yarim tabak kofte patates yemeği

21.30
1 dilim pasta

Selan kızlar dunku menum 07.07.2021 carsamba
Kahvaltı 09.00
1 haslama yumurta
Domates Salata peynir zeytın 1 dilim tahullı EKMEK
Öglen 14.00
1 kase yoğurt
Taze fasulye
1 dilim tahıllı ekmek
Ara 17.00
2 dilim karpuz
Aksam 20.00
Yoğurtlu semızotu salatası
1.5 litre su
E Elif_Eylul
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Kızlar gece kalıyorum bılıyorum ama bu hafta hem saglık sorunum vardı .hemde baska sebepler ksuura bakmayın lutfen

Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 dılım beyaz peynir
1 ınce dilim ekmek
5 zeytin
Salata

15.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü 10 tane fıstık yarım muz ekledım

19.00
Patlıcan kabak bıber ızgara yaptım uzerınede sarımsaklı yoğurt
Salata 4 kup peynırle

3lt su Dukan bırası form cayı
Adımı aksam paylaşırım 15.000 oldu şimdilik
Afiyet olsun kizlar

çok sağolun bukadar da sıralı hastalık olurmu bilemesim ya görümcede rahatsz 2 gündr 3 ay önce korona olduk aslında ama yeniden mi olduk acaba die düşünüyorumya ondada kızlarım hafif atlatmıştı bizim zor geçmişti
Gecmış olsun Cnm grıpsınızdir bence

Guzel oldu mu kullanışlı mi
Resim atsana özelden yada burdan 🤗
İnşallah sağlığa zararlı değildir. Parfum deodorant ile nefessiz kalan bünyem zor dayandı. Sonuç harika çok kullanışlı. Saçım fönlu gibi. Öyle rahatım ki. Kolay taraniyor. Atarım resim.

Back
X