- 5 Haziran 2021
- 5.590
- 21.541
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksin cok guzel canim tebriklerGeçen hafta 59.70
Bu cuma 58.75
Lavaboya çıkmama rağmen iyi
-950 Gr bir kilo diyelim yahu
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
![]()
Sağol canım teşekkür ederimEksin cok guzel canim tebrikler![]()
Günaydın kaptanım bereketli eksilerin olsun inşallah.Günaydın ablacım
Günaydın canim![]()
Haftaya daha güzel olurEki Görüntüle 2889372 +100Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim haftaya daha iyi olacağım inşallah
Hayırlı cumalar canımGünaydın hayırlı cumalar bol.eksiler![]()
![]()
![]()
Hayırlı cumalar canım![]()
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim![]()
![]()
Geçen cuma
79.9
Bugün
77.6
Aradaki fark
-2.3
Yüzde
2.878
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul @TekrarDene
@sleep
Tebrikler canim
Günaydın 6. Takım. Yeni bir 1.lige hazır mıyızzzz.![]()
Eksin cook guzel tebrik ederim canimGeçen hafta 59.70
Bu cuma 58.75
Lavaboya çıkmama rağmen iyi
-950 Gr bir kilo diyelim yahu
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
![]()
Artin cok değil haftaya daha guzel olur canımEki Görüntüle 2889372 +100Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim haftaya daha iyi olacağım inşallah
Gunaydin ablacim olacak tabi kiGünaydın kaptanım bereketli eksilerin olsun inşallah.Kızların yüzünü güldürsün.
Bugun tartı bildirimi olacak mı
![]()
Tebrikler canimEksi de olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Artı olanlarda üzülmesin telafi ederler haftayabende kilo bildirimi yapayım hemen. Bu hafta biraz garip geçti sanırım
Geçen hafta 65.75
Bugün 65.35
Fark - 400 gr
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Guzel eksi tebrik ederim canimEksi de olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Artı olanlarda üzülmesin telafi ederler haftayabende kilo bildirimi yapayım hemen. Bu hafta biraz garip geçti sanırım
Geçen hafta 65.75
Bugün 65.35
Fark - 400 gr
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Enerjimi toplamam lazım .Herkese hayırlı nurlu bereketli güzel , bol eksili cumalar diliyorum .
Herkes hazır mı ?
Oynamaya devam haydeee..![]()
Bayram haftasi etaplar birlesti ama biz aynen devam edecegiz canimBu arada kaptanlarım bayramda devam ediyor muyuz? Bence bayram haftası izin olmalı. Çünkü düzenli bir beslenme olmuyor malesef. Kimisi memlekete kimisi tatile gidiyor. Evde olanlar kurbanla uğraşıyor bayramın adeti sürekli et pişiriliyor falan. Tabi siz bilirsiniz ama ben bayramda listeye uyacağına inananlardan değilim![]()
Zipzip-
Günaydın tubişimGünaydın
Bol eksiler kızlarcım![]()
Eksin guzel canim tebriklerEksi de olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Artı olanlarda üzülmesin telafi ederler haftayabende kilo bildirimi yapayım hemen. Bu hafta biraz garip geçti sanırım
Geçen hafta 65.75
Bugün 65.35
Fark - 400 gr
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia