Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ekmekligimde eskimisti rengi,soyulmustu birde simdi🤩
20210716_164324.jpg

Sizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti 😞😞
Apar topar köye gittik bugün öğlen döndük
Pamuk babaannemi toprağa verdik
Başınız sağolun canım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Kayınvalidemin eline boya geçtimi hiçbirşeye acımaz boyaya boyaya gider :KK70: :KK70: :KK70: buda çok güzel görünüyor. Güle güle kullan. 🥰
Teşekkür ederim canım degerlendirme diyelim saglamsa yaparim ama degilse sıpıtırım🤣

Günaydın tubişim :KK60:
Ablacım 😘
Ay biliyor Musun bizim Kayseri’ye tayin çıktı 😢 hem de 2 gün önce ve bugün eşime ilişiğini bugün kes demişler. Şaka gibi! Sanki hırsız sanki tacizci sanki bilmem ne!
Neyse benim iş yerimden belgeler alıp gidip durdurmuş ama nereye kadar bilemiyorum ben de Ankara’ya gelmiştim yarın dönücem bakalım neler olacak

İnna lilllahi ve İnna ileyhi raciun...
Çok üzüldüm. Allah sizlere sabırlar versin. Babanneciğine rahmet eylesin 😔

Teşekkür ederim canım.
Bu arada seninle rakiptik sanırım bu hafta. Pek rakiplik yapamadık birbirimize ama😁 tebrik ederim beni yendin 😁
Aynen pek rakiplik olmadı. Çok hırslı zamanlarım değil 😬 takip edemedim de kim kimi yendi ama eksildiysek birlikte daha ne olsun❤️
Yola 100 gram da olsa kabulüm diye çıkmıştım öyle böyle şükür gidiyor

elimde değil yeme konusunda bizim bebelerden bana fırsat kalmıyor bak kahvaltıdaatıştırayım bir iki dedim mesela biri hasta nazlanıyor benim yedirmemi istiyor yediriyorum aynı anda küçük bebeğim kucağımda öbürü başka birşeye ağlıyor, oturup ben de ağlayacaktım resmen.
Hep oyleyim inan. Çareyi onlari ayri yedirmekte buldum. Bazı günler onlar eşim yerken yedi ben once yedim

İnşallah, ben de geçenlerde benzer birşey okudum sabırla diyete devam 💜
Canım senin menülere baktım da çok az 3 ana öğün 3 ara öğün yapmalisin ana öğün fazla gelirse akşamları illa protein olmalı köfte tavuk balık et gibi kolay acıkma olmaz.

Yanına salata çorba yoğurt gibi ekleyebilirsin, pilav yiyorsan ekmeği kullanmazsin ama kaşık hesabı yapmalısın. Mesela sebze yemeği 6/7 yemek kaşığı yanına ayran yoğurt ekle böyle hem doymazsin hemde kolay veremezSin . Emzirirken ekstra 500 kalori eklemeliyiz.

Canım senin menülere baktım da çok az 3 ana öğün 3 ara öğün yapmalisin ana öğün fazla gelirse akşamları illa protein olmalı köfte tavuk balık et gibi kolay acıkma olmaz.

Yanına salata çorba yoğurt gibi ekleyebilirsin, pilav yiyorsan ekmeği kullanmazsin ama kaşık hesabı yapmalısın. Mesela sebze yemeği 6/7 yemek kaşığı yanına ayran yoğurt ekle böyle hem doymazsin hemde kolay veremezSin . Emzirirken ekstra 500 kalori eklemeliyiz.
Salata yogurt yemedigim zamanlarda hep az kg vermişimdir. Kesinlikle doğru

İkinci kez günaydın :)

Kaptanim kilom burda

Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark 900 gr

Geçen hafta:72,4
Bu hafta:71,3
Fark:1,1
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

:KK17: :KK17: :KK17:
Geçen cuma
79.9
Bugün
77.6
Aradaki fark
-2.3
Yüzde
2.878
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul @TekrarDene
@sleep

Günaydın💐💐💐

10dk dır telefonla cebelleşiyorum yazmadı
Geçen cuma 67.7
Bugün 67.0
Fark 0.7
Zipzip- Zipzip-
Eki Görüntüle 2889310
Şimdiden iyi bayramlar herkese bayramdan sonra görüşürüz

Kilo bildirimi
Cuma 70.8
Bugun 69.6 hosgeldin 6li rakamlar la la la :KK47::KK75: :21: :halay:
-1.2
Eki Görüntüle 2889320

Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.50
Bu hafta 63.65
Fark 850 gr
Yüzde %1,318
Eki Görüntüle 2889347
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Ben bu hafta elimden geleni yaptim sporum azdi uykum azdi stresim coktu. Onun disinda bu beslenme tarziyla hep 1 kilo civari verirdim.
Cok uzgunum :KK43:
GECEN Cuma 66.3
BU Cuma 66.15
Giden 150 gr
%0.226
Zipzip- Zipzip-

Geçen hafta cuma 63,2 kg
Bu cuma 62,75 kg

Fark - 450gram
Oran 0,712

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim bildirimlerimiz 💕

Back