- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
Kim neden yoksa...Telefona bakamiyorum ki ya hazirlik var gelecekler 3 gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim neden yoksa...Telefona bakamiyorum ki ya hazirlik var gelecekler 3 gibi
Ablasi icin merak etme elif evde kaldiKim neden yoksa...![]()
Oh iyi. Bende yakma kendini dicektim tecrübe konuşuyor dicektimAblasi icin merak etme elif evde kaldi![]()
Heee bencede evlenmesin bok var evlenceklerOh iyi. Bende yakma kendini dicektim tecrübe konuşuyor dicektim![]()
Bekarlar a kötü örnek olmayalım lütfen.Oh iyi. Bende yakma kendini dicektim tecrübe konuşuyor dicektim![]()
Sorumluluk yükünden başka bişey değil halt var sandık evlendikHeee bencede evlenmesin bok var evlencekler![]()
Kiz sen delimisin 2. Olmazsam 3.olmaliyim nedemek kafayi yerim nedemek AllahimyaÇikolata dün sporda ne yaptı acaba ? Yazmadımı ben mi göremedim meraklar içindeyim. 2. Olamazsam da 3 . Olmalıyım yoksa kafayı yerim .
Çıkmam lazım yine misafirlerim var bir evimi toparlayayım bu saat oldu yürüyüşlerdeydim
Hayırlı olsun kaptanim. Rabbım mutlu bir hayat nasip etsin inşallahTelefona bakamiyorum ki ya hazirlik var gelecekler 3 gibi
Artı değil kaptan eksilerimizden memnun değiliz :)Kuafordeyim yaa herkes artıdayim diyor ya ona sey ettim![]()
Kaç gramcık verdinki 50grammiArtı değil kaptan eksilerimizden memnun değiliz :)
Sütlü yeşil çayın tarifine bakaydin Instagram cnm .Bende 100 gram almışım 200 gram vermiştim
Bugün bende sütlü yeşil çay içeceğim artık. Arkadaşlar aradı yarın sana gelecez diye. Pastalarınızı yapıp ta gelin dedim yapamam . Zamanım yok dedim. Şimdi yürüyüşe çıktım . Bende kötüyüm ya. Bana da ne oldu anlamadım
Tok ve kıyafetli olarak geçen hafta ile aynıyım :)Kaç gramcık verdinki 50grammi![]()
Oh iyi. Bende yakma kendini dicektim tecrübe konuşuyor dicektim![]()
Niye ya güzel şey evlilikHeee bencede evlenmesin bok var evlencekler![]()
Hee reglken 400verdik de olay oldu 50versem buralarda barındırmazsin beniKaç gramcık verdinki 50grammi![]()
Dost dedik sirtimizdan picakladi
Eva 14. Gün.
Zipzip- E Elif_Eylul @s i d e l y a
Nehir6161 @Elisa83
Tutku44
Hiç spor yapmıyorsunuz.
Sonra benim belim kalın, göbeğim sarktı, totom niye büyük diyorsunuz?
Hepsine cevap veriyorum. Düzenli spor ile muhteşem Toto,bel,bacak, karın sahibi olmak çok kolay.
Spor videosu izleyip pasta yiyerek olmaz ama.![]()
Aşko ben yanlış emojiyi koymuşum üzgünüm olucakti oNiye ya güzel şey evlilik
Hee reglken 400verdik de olay oldu 50versem buralarda barındırmazsin beni
Dost dedik sirtimizdan picakladi![]()