Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlıcım nerelerdesin sen sabahtan beri??

mehtapçım misafir olabilir miyim sana kaydirigubbakcemile3

ay varya bi, tabir vardırya ö..z gibi yedim diye valla şimdi önüme bal baklava koysalar yiyemem bu nası diyeeeeetttttt ben böle kilo vericem dimi şimdi :))))
elsecim buyur bacım gel misafir ol gel bana börekler açarım sana

bizde nohut, bulgur pilavı ve salata vardı
bu sıcakta nohut yemeği düşünemiyorum
bende yağsız salata ve bir parça ekmek yedim

yok ben öğlenki menüye geleyim, börek yersem önce nazlı beni vurur heralde kaydirigubbakcemile3

bizde nohut, bulgur pilavı ve salata vardı
bu sıcakta nohut yemeği düşünemiyorum
bende yağsız salata ve bir parça ekmek yedim

yok ben öğlenki menüye geleyim, börek yersem önce nazlı beni vurur heralde kaydirigubbakcemile3

ELİFÇİĞİM DIŞARDAYDIM BUGÜN MALZEME ALDIM BİRYERLERDEN SONRA BAŞKA BİR YERE NUMUNE BIRAKTIM FABRİKA MÜDÜRÜYLE GİTTİK NE ZAMAN ONUNLA BİRYERLERE GİTSEM KAYBOLUYORUZ HEP. GİDECEĞİMİZ YERLERİ ZAR ZOR BULUYORUZ. EVET VURURUM SENİ YOK ÖYLE BÖREK YEMEK .:oklava:

ElıfÇıĞım sen geÇen hafta neden ÜzÜlmÜŞtÜn yoksa kılomu aldın canım.

Bu gün neler yedim?
Sabah çeyrek kepek ekmeği arası peynir

Ara: 5-6 adet malta eriği yarım salatalık

Öğle 80 gram kadar salam 100 gramı 200 kalori :)
yağsız ve tuzsuz kıvırcık ve 2 dilim kepek ekmeği....

Arkadaşlar takımınızda boşluk var mı üye alıyor musunuz acaba?
takımızın sayısı eksik ama 1.2. haftaya geri gelecek üyelerimiz var canım oyüzden üye alıma yapmıyoruz ..... zaten deneme haftasındada üyemiz var eksigede onu alırız büyük ihtimal .......
takımlara igrmek istiyorsaniz baş vuru topigi var .canım ordan başvurabilirsiniz ...a.s.:1hug:

çok sıcak ya bayılcam
klimanın kumandasının da pili bitmiş :delphin:

BURASIDA DÜN ÇOK SICAKTI BUGÜN HAVA SERİN BİRAZ. SABAH ÜŞÜDÜM BİRAZ.

KIZLAR BENİM İŞİM OLUYOR ALLAH KISMET EDERSE 15 GÜN SONRA BENİ İSTEMEYE GELECEKLER .:1hug:

özgeciğim şu 3. 4 günde spora ağırlık vermem bendede büyük değişimlere sebeb oldu. şu an kilom aynı belki ama yanlarımda acayip incelmelerim mevcutkaydirigubbakcemile2

hımmm nereye yapacam canım açıklamamı. paylaşım alanınamı birde onu söylersen çok sevinirim. birde şu bağzı sorular vardıya onamı cevap olarak yazacağım. hani neden kilo veremiyorsun. koç istermisin gibilerinden-tatlicadiarzu-

hayır canım kaptanımız yada yardımcımız . yumukunda hedef kilosunu aklayip analiz linkine yapıcaz ....
selam kızlar
bozuk bir moralle yine burdayım. şiştikçe şişiyorum sanki.
bu arada dün bir lahana edindim kendime. lahana + soğan suyuna devam ediyorum. bakalım ne olacak. dün etsiz çiğ köfte yemiştim. onun acısından mı yoksa bu lahana soğandan mı bilmiyorum ama midem bulanıyor bugün :delphin:
aebenim ben pilatesi yapamıyorum yine. yürüyüşe de eşim gelmiyor. beni de tek göndemiyor. ya sabahları yürüyüşe çıkıcam yada akşamları kayınvalidem de bisiklete binicem
bende dün o çıgköfteden yadim asim . ama şişligim yok ...nede bulantım yok ... bi şekilde kendine uygun bir spor yap canım ya sporsuz olmuyor ...:delphin:
AebencİĞİm bİŞey sorcam montİ amca dİyetİnde sadece sabahmı ekmek tÜketİlecek dİĞer ÖĞÜnlerde tÜketİlmeyecek yazmıŞlar kızlar.
nazlım aslında evet .. kitapta 1.2. ikinci aşama var canım lara bu 2. işamayla kilo vermişti ben de. 1 aşamayı deneyip sadece kavaltıda ekmek yiyip verememiştim . sen kendine biyol çiz kitap elinde onu uygula herkesin bünye farklı canım ..
benım yaptıgım ilk önce dr. verdigi diyet canım . 1.1 monti yapıyorum dersem yalan olur .....:1ninca: ama montinin kuralarına uyyorum ve geçen haftaki şişligim regldenmiş yavaş yavaş iniyorum haftada hedefim yarım kilo ..
aebenciğim görevi başarıylas bitirmişimdir.
sen olmayınca bende paylaşıma yazdım canım. mazeretimi eksiklerimi. artık kaderinedelikafadulden
bu arada ara öğünümde sütlü corn flakes yedim.:lepi:

ooo ne aceleciyiz paylaşım alanına yollamışın ...naniknanik

selam millet
1 parça tavuk bonfile ızgara
1 tabak dolusu yeşil salata
1 kaseyoğurt
1 de soğan ızgara
şu soğana taktım bu aralar
bayılıyorum pişmiş soğanın tadına çok sağlıklı diyolar ama inşallah öledir
ee menüm nası
akşam kızartma yapıcam karışlık
bende 1 kase lor peyniri ve salata yiicem
maytabım kitapta serbest diye saldım çayıra mevlam kayıra . kaydirigubbakcemile3 yeme baee. normal doyana kadar ....naniknanik kıs sabah yazacaktim seni çokmu sıktım ama ben koçunam amacım elbet sıkacagım ...:dilcikar:lülülülülülü

ben kaçtim ...:1rolleyes:

BURASIDA DÜN ÇOK SICAKTI BUGÜN HAVA SERİN BİRAZ. SABAH ÜŞÜDÜM BİRAZ.

KIZLAR BENİM İŞİM OLUYOR ALLAH KISMET EDERSE 15 GÜN SONRA BENİ İSTEMEYE GELECEKLER .:1hug:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden:1hug:

Aaben veya NAzlı siz genelde yorum yaparsınız öğlen yemeğim çok saçma dimi? yorum yapacak birşey bulamadınız :) napim göynüm istedi bende yedim

Bu gün neler yedim?
Sabah çeyrek kepek ekmeği arası peynir

Ara: 5-6 adet malta eriği yarım salatalık

Öğle 80 gram kadar salam 100 gramı 200 kalori :)
yağsız ve tuzsuz kıvırcık ve 2 dilim kepek ekmeği....

bana kalırsa çok saçma değil salamı et yerine tüketmişsin kıvırcık ve ekmek tamam ama yanına süt veya süt ürünlerindende bişeyler ekleseymişsin iyi olurmuş.

Back
X