- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde nohut, bulgur pilavı ve salata vardı
bu sıcakta nohut yemeği düşünemiyorum
bende yağsız salata ve bir parça ekmek yedim
yok ben öğlenki menüye geleyim, börek yersem önce nazlı beni vurur heralde kaydirigubbakcemile3
ElİfÇİĞİm sen geÇen hafta neden ÜzÜlmÜŞtÜn yoksa kİlomu aldın canım.
arkadaşlar takımınızda boşluk var mı üye alıyor musunuz acaba?
takımızın sayısı eksik ama 1.2. haftaya geri gelecek üyelerimiz var canım oyüzden üye alıma yapmıyoruz ..... zaten deneme haftasındada üyemiz var eksigede onu alırız büyük ihtimal .......Arkadaşlar takımınızda boşluk var mı üye alıyor musunuz acaba?
çok sıcak ya bayılcam
klimanın kumandasının da pili bitmiş![]()
BURASIDA DÜN ÇOK SICAKTI BUGÜN HAVA SERİN BİRAZ. SABAH ÜŞÜDÜM BİRAZ.
KIZLAR BENİM İŞİM OLUYOR ALLAH KISMET EDERSE 15 GÜN SONRA BENİ İSTEMEYE GELECEKLER .:1hug:
özgeciğim şu 3. 4 günde spora ağırlık vermem bendede büyük değişimlere sebeb oldu. şu an kilom aynı belki ama yanlarımda acayip incelmelerim mevcutkaydirigubbakcemile2
hımmm nereye yapacam canım açıklamamı. paylaşım alanınamı birde onu söylersen çok sevinirim. birde şu bağzı sorular vardıya onamı cevap olarak yazacağım. hani neden kilo veremiyorsun. koç istermisin gibilerinden-tatlicadiarzu-
bende dün o çıgköfteden yadim asim . ama şişligim yok ...nede bulantım yok ... bi şekilde kendine uygun bir spor yap canım ya sporsuz olmuyor ...selam kızlar
bozuk bir moralle yine burdayım. şiştikçe şişiyorum sanki.
bu arada dün bir lahana edindim kendime. lahana + soğan suyuna devam ediyorum. bakalım ne olacak. dün etsiz çiğ köfte yemiştim. onun acısından mı yoksa bu lahana soğandan mı bilmiyorum ama midem bulanıyor bugün
aebenim ben pilatesi yapamıyorum yine. yürüyüşe de eşim gelmiyor. beni de tek göndemiyor. ya sabahları yürüyüşe çıkıcam yada akşamları kayınvalidem de bisiklete binicem
nazlım aslında evet .. kitapta 1.2. ikinci aşama var canım lara bu 2. işamayla kilo vermişti ben de. 1 aşamayı deneyip sadece kavaltıda ekmek yiyip verememiştim . sen kendine biyol çiz kitap elinde onu uygula herkesin bünye farklı canım ..AebencİĞİm bİŞey sorcam montİ amca dİyetİnde sadece sabahmı ekmek tÜketİlecek dİĞer ÖĞÜnlerde tÜketİlmeyecek yazmıŞlar kızlar.
aebenciğim görevi başarıylas bitirmişimdir.
sen olmayınca bende paylaşıma yazdım canım. mazeretimi eksiklerimi. artık kaderinedelikafadulden
bu arada ara öğünümde sütlü corn flakes yedim.:lepi:
maytabım kitapta serbest diye saldım çayıra mevlam kayıra . kaydirigubbakcemile3 yeme baee. normal doyana kadar ....naniknanik kıs sabah yazacaktim seni çokmu sıktım ama ben koçunam amacım elbet sıkacagım ...:dilcikar:lülülülülülüselam millet
1 parça tavuk bonfile ızgara
1 tabak dolusu yeşil salata
1 kaseyoğurt
1 de soğan ızgara
şu soğana taktım bu aralar
bayılıyorum pişmiş soğanın tadına çok sağlıklı diyolar ama inşallah öledir
ee menüm nası
akşam kızartma yapıcam karışlık
bende 1 kase lor peyniri ve salata yiicem
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden:1hug:BURASIDA DÜN ÇOK SICAKTI BUGÜN HAVA SERİN BİRAZ. SABAH ÜŞÜDÜM BİRAZ.
KIZLAR BENİM İŞİM OLUYOR ALLAH KISMET EDERSE 15 GÜN SONRA BENİ İSTEMEYE GELECEKLER .:1hug:
Bu gün neler yedim?
Sabah çeyrek kepek ekmeği arası peynir
Ara: 5-6 adet malta eriği yarım salatalık
Öğle 80 gram kadar salam 100 gramı 200 kalori :)
yağsız ve tuzsuz kıvırcık ve 2 dilim kepek ekmeği....