- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
55 e ineceğim inşallah. Şimdilik 60 yeterli.biraz koruyalım. Neler olacak. Sonra 55 mücadelesi vereceğim.Teşekkür ederim canım benimSende mezun olmak istiyormussun ama 55 inmiycrkmiydin vazmi gectin
Afiyet olsun canımMenüm 13 Ağustos
3 litre su
EvetPatron çıldırdı![]()
2tane mezun var olsun okadarAyyyy harika bunlar. Zenginiz Z ile. Yuppiiiii.![]()
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar![]()
![]()
Aksam birde koca bir bardak ayran içtimYogurt normalde uyku yapar derler sende tespitlenmis demekki![]()
Ne anlamında yetmiyor kaptanımSen bilirsin fikir olarak söylemistim 2ögun vucuduna yetmiyo senin
Azcik şaşirt diyorum vücudunu daha guzel sonuc alirsin benceNe anlamında yetmiyor kaptanım![]()
İnşaAllah şaşırtmayı becerebilirimAzcik şaşirt diyorum vücudunu daha guzel sonuc alirsin bence
Saatlerini bence ayarlasan çok guzel olucak degistir kahvaltina baska seyler ekle peynir yumurta yerine misal birgun yogurt meyve yap oglene gene birsey koy aksama protein ekleİnşaAllah şaşırtmayı becerebilirim![]()
Gecmis olsunZipzip-
Kaptanım bugün rahimde histereskopi oldum
Ancak kendime gelebildim
Stres ve endiseden tartı resmini çekmeyi unuttum suan güncel kilom Sabah 64.8 di
Resimsiz kabul edilirmi bilemedim
Kusuruma bakma
1.olmusuz❤
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar
Bir gurur duydum söyle
Bireysel birinci desidelya olmuş tebrikler canım
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia gerçekten sizler bu grubu egosuz ve içten samimiyet ile götürüyorsunuz
❤