- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazlasını yemişsindirSizce ben bugün 4 baklava yemismiyim dir![]()
Üffff uyuma be erkendenTamam herkes bugece erken yatsin az kudurmadik 1 2 3 tıp![]()
Sence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidirSizce ben bugün 4 baklava yemismiyim dir![]()
Etiket yaptım kizz görmedin o zaman 3 gün önce ydi
Bende şimdi 1 tabak kısır ve limonata içmişmiyimdirSence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidir![]()
Çüşşş artik beSence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidir![]()
KusacamFazlasını yemişsindir![]()
Tamam herkes bugece erken yatsin az kudurmadik 1 2 3 tıp![]()
İyi geceler Chiİyi geceler kızlar![]()
Bok yiyin tövbe gece gece beBende şimdi 1 tabak kısır ve limonata içmişmiyimdir![]()
Görmemişmdir kuzum nasılsın bakim alttaki tartı doğrumuEtiket yaptım kizz görmedin o zaman 3 gün önce ydi![]()
CanımsınArada göster kendini kuzum merak ediyoruz seni , nasılsın iyi misin ilk ortim kurtarıcı meleğim![]()
Sizce ben bugün 4 baklava yemismiyim dir![]()
Bu iş kötü yere gitmeye başladı ben gideyim en iyisi.Sence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidir![]()
İcmissindir afiyet olsunSence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidir![]()
Ben bu saatte yemem diyetteyimBende şimdi 1 tabak kısır ve limonata içmişmiyimdir![]()
Bu takıma hiç yaramıyorum anca diyet bozdururumBu iş kötü yere gitmeye başladı ben gideyim en iyisi.Baklavalr hamvurgerler havada uçuşuyor
![]()