- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhhh Ahhhh ne olacak bu halimizBen bu saatte yemem diyetteyim![]()
Git kahve icmeye eniyisi senBu takıma hiç yaramıyorum anca diyet bozdururum![]()
Bir ileri 2 geri dicem de ben hep 3/2,5 gidiyomAhhhh Ahhhh ne olacak bu halimiz![]()
Evet o kiloyuda gördüm şuan 60 tatil ne indim ne çıktım hep böyle. GidiyorGörmemişmdir kuzum nasılsın bakim alttaki tartı doğrumu![]()
Bende ki mide değil çöp kovasıEee ama yaniiii nebicim mide var sizde hepinizde![]()
Kız ne yolu o yoldan sular geçtiYa gülme krizine soktunuz beni lavinya sena Zeynep kumsal.hande .
İcmismiyimdir yemismiyimdir diye diye yolmu yapiyonuz![]()
İnan ki hiç tartılmıyorum canım ama yakında yüzleşeceğimEvet o kiloyuda gördüm şuan 60 tatil ne indim ne çıktım hep böyle. Gidiyorpeki sen kaç kilo oldun de hele
KızBende ki mide değil çöp kovası![]()
Hala yiyiom
Vala ben bilmemmmKız ne yolu o yoldan sular geçti![]()
Bende erken kapattım 4 de yedimVala ben bilmemmmkötü örnek olmayın bize hazır akşam yemegimide erken kapatmışim
Bu iş kötü yere gitmeye başladı ben gideyim en iyisi.Baklavalr hamvurgerler havada uçuşuyor
![]()
Yakmisimdir galibaSen yesende yakmissindir![]()
Kız olma sen 5ler de mezun oldun hemen o yanlıştan geri dönİnşallah olmam![]()
Harikasın bu hafta bende hergun dahada öne cekicem bakalım durum ne olacak kayınvalidemde geldi koyden rahatça yürüyüşe de çıkarım artık. Çocukla zor oluyo yurumekBende erken kapattım 4 de yedim![]()
Gitt geldimGit kahve icmeye eniyisi sen![]()
Ya gülme krizine soktunuz beni lavinya sena Zeynep kumsal.hande .
İcmismiyimdir yemismiyimdir diye diye yolmu yapiyonuz![]()
Tartil uleyn bak 70 olursan buna katlanamazsinİnan ki hiç tartılmıyorum canım ama yakında yüzleşeceğim![]()
Haklı .65 olmadan buna bir son ver![]()