Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Yollarini gozluyordun geliyor mu sonundaYatayim yarin anam gelcek erken kalkayim iyi geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yollarini gozluyordun geliyor mu sonundaYatayim yarin anam gelcek erken kalkayim iyi geceler![]()
Aslinda kazene yazsa dicekHe napayım GBT yi de Atacam buraya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet yarin kismetse kahvaltıyaYollarini gozluyordun geliyor mu sonunda![]()
Yollarini gozluyordun geliyor mu sonunda![]()
Onebee karga kalibiyoluna gül dökecek
karga kalıbı yemeden yola çıkar
![]()
5 te kalk her an gelebilirEvet yarin kismetse kahvaltıya![]()
KakişiOnebee karga kalibi
yoluna gül dökecek
karga kakını yemeden yola çıkar
![]()
Geldim geldim :)
hemde 3tane kız deli bu deliCocukla düğünemimgidilir![]()
Iyi geceler canımİyi geceler vardia sistemine geçmişiz beni 3-5 e yazmayinda diğer saatler uyar3-5 e yurt dışındakileri yazın onları 00-01 iolur :) açılışa gittik ama sadece kahve içtim neler geldi geçti masadan acayip midem ağrıyor ama kahveyi abartmış olabilirim
![]()
Bebe azilarini çıkarıyor bırak muhabbeti babayı attık odadan o kadar fena geçiyor 3gecedirIyi geceler canımaslında gece 12den sonra ki muhabbet ayrı bı güzel olursun bilirsin iyi düşün
![]()
Maşallah pek tatlı olmuşBebe azilarini çıkarıyor bırak muhabbeti babayı attık odadan o kadar fena geçiyor 3gecedir![]()
Evet canım ama sonra yine kahveye döner bence abide öyleydi şimdi kahve oldu saçlarMaşallah pek tatlı olmuşsaçlar sararmaya mi başlamış sanki
Teşekkürler canım.
Çok teşekkürler.@MiraPham bu alemin en sportmen en azimli en tatlı dilli kibar yüzlü kadını doğum günün kutlu olsun iyki doğmuşsun canım arkadaşım![]()