Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben 2 aydır beyaz ekmek yiyor um çayımı bol şekerli ve bazen tatlı abartıyorum ama hep 60 ta kaldım çok çok 61 çıktım ve geri indim 60a acaba vücut kendini o kiloya mi alıştı rdi hamilelik ten öncede hep 67 66 lardayim hiç değişmzdim.
Ama 50 lere gelince bir bakıyorum yine almışım 6 larda hep sabitim 🙄

Kızlar ben 2 aydır beyaz ekmek yiyor um çayımı bol şekerli ve bazen tatlı abartıyorum ama hep 60 ta kaldım çok çok 61 çıktım ve geri indim 60a acaba vücut kendini o kiloya mi alıştı rdi hamilelik ten öncede hep 67 66 lardayim hiç değişmzdim.
Ama 50 lere gelince bir bakıyorum yine almışım 6 larda hep sabitim 🙄
Bende de durum ayni canim gecen seneye kadar hep 58 e çıkarken kilom bu sene 55 lerde takiliyorum:))

Dikkat etmem gerekince daha cok yiyorum nedense anlamıyorum kendimi 😅
Ahaha valla diyetisyene seni gösterip kavga edecegim🤣🤣🤣 Baklava börek yiyerek kilo veriyor diye😂 Ama tabi koy ve bahçe hareketlerinden bahsetmeyecegim 🤭

Benimde bel ip ince ama basen fena burdayım diyor. spor yapmadığım için sanırım ha birde bel ve göğüs tarafından çok ter atıyorum ondan mı ince kaldi acaba 😂
Benimde bel incecik simit bölgesi var o da hep karbonhidrat beslenmemden😭😭😭

Ahaha valla diyetisyene seni gösterip kavga edecegim🤣🤣🤣 Baklava börek yiyerek kilo veriyor diye😂 Ama tabi koy ve bahçe hareketlerinden bahsetmeyecegim 🤭
Valla koy isi olmasa bile 10.000 adim atiyorum evin icinde 😅😅
Yoksa biliyorum kilo olarak dönüş yapacak yediklerim :)

Back
X