Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım 4sarmayla kaldiysan iyiKahvaltı- 2 hş yumurta, salatalık, domates , peynir, 1 dilim ekmek
Ara 3 incir
Akşam 4 adet yaprak sarma, yarım tabak menem, salata.
Si 2 litre içdim akşama 3.5 olur.
Spor yapıyoreee
E Elif_EylulZipzip-
Benimde bir kac gundur oyle uzerimde bir yorgunluk var havadan olabilirBiri gelsin çamaşır işlerimi halledip ütüleme yapsın . Camım hiç birşey yapmak istemiyor bugün
KaldımAfiyet olsun canım 4sarmayla kaldiysan iyi![]()
Ooo kalpazan ben 1 makinayi katladim,yerlestirdim,simdi 2.ci makina yikaniyorBenimde bir kac gundur oyle uzerimde bir yorgunluk var havadan olabilir
Benimde bir sepet camasir var dige camasirlarin kurumasini bekliyorum serip kurutacam![]()
Normaldede ben olsam ooo tencerenin dibini görürdüm.Bravooooo
Ben olsam ooooo
Azcik mis gibiOhh miss gibi![]()
Benimkiler kurumadiki daha yagmurda yagiyor bir gunes bir yagmurOoo kalpazan ben 1 makinayi katladim,yerlestirdim,simdi 2.ci makina yikaniyor![]()
Camasirlari sana veriyim kurut o zamanYağmuru çok severim.Hergün yağsa ses etmem
![]()
Bugün 3 makine yıkadım kurutdum (ama katlamadımCamasirlari sana veriyim kurut o zaman![]()
Söylemes yeterKatladimiki camasirlari tesekkur ettin![]()
Gel gelSizin orda havalar serindir. Ben ütü yapmaya gelirim.![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Oo maşallah çok güzel incelmişsin.![]()
C.tesi bende tatile gidiyorum 1 haftalığına hırvatistana bana da emoji yolla emiBurda yasak degilde yagmurdan yapamiyoruz canim :)
Afiyet olsun canimHaftaya tatilemi gidiyorsun canim
O tatilcilere ozel emoji![]()
Afiyet olsun canimKahvaltı- 2 hş yumurta, salatalık, domates , peynir, 1 dilim ekmek
Ara 3 incir
Spor yapıyoreee
E Elif_EylulZipzip-
Hic yürüyüşe gidemem valla cok yorgunum
Oh ne guzelBugün 3 makine yıkadım kurutdum (ama katlamadım). Burası hafif rüzgarlı güneşli çabuk kuruyor ver bakiyim.
![]()
iyi tatiller canim en guzel imojeleri atarim sanaC.tesi bende tatile gidiyorum 1 haftalığına hırvatistana bana da emoji yolla emi![]()
Zaten zayifsin bugunde yayil otur canimHic yürüyüşe gidemem valla cok yorgunum![]()
3 gündür fazla yedim oturamam kilo aldimZaten zayifsin bugunde yayil otur canim![]()
Menuyu erken yazmissinKahvaltı- 2 hş yumurta, salatalık, domates , peynir, 1 dilim ekmek
Ara 3 incir
Spor yapıyoreee
E Elif_EylulZipzip-
Aman en fazla 56 dir3 gündür fazla yedim oturamam kilo aldim![]()