- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Çok teşekkür ederimGunaydin canim katılabilirsin tabi ki ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimGunaydin canim katılabilirsin tabi ki ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misin![]()
Teşekkür ederim Henüz spor yok tamamKumsalveDeniz canım cuma günü kilo verme yarışması yapıyoruz. Takımı ikiye böldük. Çiçekler ve kelebekler. Katılmak istersen bildir. Bu cuma başlıyoruz. En yüksek kilo verme oranına sahip takım kazanacak. Bu arada spor yapıyorsan spor listelerini ben tutuyorum. Beni etiketle spor bildirimlerinde.
Hosgeldin canim yeniden ben elif 32 yasindayimFromu doldurdum fakat düzgün atamadım nasıl düzenleniyor bilemedim
Günaydın canimHerkese hayırlı nurlu güzel sabahlar can kızlar![]()
Günaydın canimGünaydın kızlarr kilom yine 60.650 ydi tartıldım herşeyi yediğim halde böyle biraz spora yönecelcm sıkılaşma adına tabi gün boyu çok aktif olduğum için onunda faydssu var daha neler yapinyonuz bakalım ?
Spordan çok uzagim aylardır ama ihtiyacım olduğunu düşündümGünaydın canim
Ne güzel kilonu koruyorsun canim spora odaklan o zaman![]()
Spordan çok uzagim aylardır ama ihtiyacım olduğunu düşündümCordelia güzelim basen sıkılaştimak için hangi sporları önerirsin yapipta faydasını gördügun özellikle
Günaydın tatlım.Herkese hayırlı nurlu güzel sabahlar can kızlar![]()
Hoşgeldin canım. İlk sayfada kurallar var eğer kabul ediyorsan ilk sayfadaki formu doldurur musun?merhaba :) ben yeniyim biraz bilgi verir yardımcı olur musunuz ? 69 kiloyum şuan 166 boyum 58 -59 kiloya düşmem lazım inşallah başarılı olabilirm:)
Teşekkür ederim Memnun oldum İnşallah hep birlikte veririz Tamam Yarın bildirimde bulunurumHosgeldin canim yeniden ben elif 32 yasindayim
Formdaki bilgilerin okunuyor sorun yok
Yarin fotografli bildirimini bekliyorum
Insallah hedefine birlikte ulasiriz![]()
.merhaba canim hosgeldin aramiza ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misinmerhaba :) ben yeniyim biraz bilgi verir yardımcı olur musunuz ? 69 kiloyum şuan 166 boyum 58 -59 kiloya düşmem lazım inşallah başarılı olabilirm:)
Ooo ben giremedim 2 gun neler kacirdim yaaÇiçeklerrrr
@Poni Bon
@Elisa83
@sena zeynep
@Tutaste53
@Tutku44
minik kalp0753
@MaviBirLiman
Kızlar c.tesi itibari ile sıkı bir kampa gireceğiz.
Milli maça çıkar gibi inanç istiyorum sizden.
Profile çiçek sembollerini de koyalım lütfen.![]()
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canim nice mutlu yillara31.08.21
12.00
2 dilim tam b ekmegi
Peynir zeytin
15.00
Tantuni yogurtlu
20.00
Et döner
22.00
yesil cay
2 lt su ictim
1eylul
12.00
2 dilim tam bug ekmek
Peynir zeytin
14.00
1 kucuk corba kepcesi asure
19.00
Patates puresi (yarım)
Kuzu incik (bitirdim)
Yaprak ciger (bitirdim ekmeksiz)
Karides (2 çatal)
3 dilim kucuk kavun
2 bardak malibu
Dün evlilik yiĺ dönümümuzde restaurant muzikli baslangic ara sicak ana yemek seklinde ilerledigi icin karisik gozukebilir
1lt su
Sagol canim darısı hayirli bir sekilde sana insallahEvlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canim nice mutlu yillara![]()
Sagol canimSagol canim darısı hayirli bir sekilde sana insallah![]()