Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

KumsalveDeniz KumsalveDeniz canım cuma günü kilo verme yarışması yapıyoruz. Takımı ikiye böldük. Çiçekler ve kelebekler. Katılmak istersen bildir. Bu cuma başlıyoruz. En yüksek kilo verme oranına sahip takım kazanacak. Bu arada spor yapıyorsan spor listelerini ben tutuyorum. Beni etiketle spor bildirimlerinde.
Teşekkür ederim Henüz spor yok tamam

Günaydın kızlarr kilom yine 60.650 ydi tartıldım herşeyi yediğim halde böyle biraz spora yönecelcm sıkılaşma adına tabi gün boyu çok aktif olduğum için onunda faydssu var daha neler yapinyonuz bakalım ?
Günaydın canim 💚
Ne güzel kilonu koruyorsun canim spora odaklan o zaman 💕

Spordan çok uzagim aylardır ama ihtiyacım olduğunu düşündüm Cordelia Cordelia güzelim basen sıkılaştimak için hangi sporları önerirsin yapipta faydasını gördügun özellikle

Canım benim basen sorunum yoktu. O yüzden şunu yaptım iyi deme şansım yok. Yukarıdaki video güzel. Sabah akşam mutlaka yap bence.

merhaba :) ben yeniyim biraz bilgi verir yardımcı olur musunuz ? 69 kiloyum şuan 166 boyum 58 -59 kiloya düşmem lazım inşallah başarılı olabilirm:)
Hoşgeldin canım. İlk sayfada kurallar var eğer kabul ediyorsan ilk sayfadaki formu doldurur musun?

Hosgeldin canim yeniden ben elif 32 yasindayim
Formdaki bilgilerin okunuyor sorun yok 💕
Yarin fotografli bildirimini bekliyorum 🤗🤗
Insallah hedefine birlikte ulasiriz 💚
Teşekkür ederim Memnun oldum İnşallah hep birlikte veririz Tamam Yarın bildirimde bulunurum 😍

31.08.21
12.00
2 dilim tam b ekmegi
Peynir zeytin
15.00
Tantuni yogurtlu
20.00
Et döner
22.00
yesil cay

2 lt su ictim

1eylul
12.00
2 dilim tam bug ekmek
Peynir zeytin
14.00
1 kucuk corba kepcesi asure
19.00
Patates puresi (yarım)
Kuzu incik (bitirdim)
Yaprak ciger (bitirdim ekmeksiz)
Karides (2 çatal)
3 dilim kucuk kavun
2 bardak malibu
Dün evlilik yiĺ dönümümuzde restaurant muzikli baslangic ara sicak ana yemek seklinde ilerledigi icin karisik gozukebilir 🥲🥲🥲
1lt su

31.08.21
12.00
2 dilim tam b ekmegi
Peynir zeytin
15.00
Tantuni yogurtlu
20.00
Et döner
22.00
yesil cay

2 lt su ictim

1eylul
12.00
2 dilim tam bug ekmek
Peynir zeytin
14.00
1 kucuk corba kepcesi asure
19.00
Patates puresi (yarım)
Kuzu incik (bitirdim)
Yaprak ciger (bitirdim ekmeksiz)
Karides (2 çatal)
3 dilim kucuk kavun
2 bardak malibu
Dün evlilik yiĺ dönümümuzde restaurant muzikli baslangic ara sicak ana yemek seklinde ilerledigi icin karisik gozukebilir 🥲🥲🥲
1lt su
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canim nice mutlu yillara💕

Back
X