Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cümlemizi bitanem sizinde daim etsin ömür boyu bi yastıkta inşallah
oyy kıyamam kız ne kıskandırması 11 yıllık evliyim ilk kez yapıyoruz biz bunu bacım düşün halimikaydirigubbakcemile3

daha 10 sene beklersin diyon yani:roflol:
bu yaz italya'ya gidicektik ne güzel ama azerbaycan'da arkadaşımızın düğünü var orda olcaz artık

canım vedat sakman söylüyor kesinlikle dinle kıslar kızacak ama bunu bir kadeh kırmızı şarapla dinleyeceksin dinlene dinlene :delphin::delphin:

canım benim inşallah yarın için zor ama bir gün muhakkak seni görmek için geleceğimm
emin ol:1hug::1hug:

inşallah canım her zaman beklerim

sizi gidi şarapkolikler sizi:mymeka:şu şarkıyı şarap içmeden dinleseniz nooluuuurduuuu:oklava:

canım benim dediğim gibi benim önceden çok dinlediğim bir şarkıydı ve o dönem şarap falan benim için farketmiyordu:roflol::roflol::roflol:

şimdi içmiyorum üni. zamanıydı o
şimdi yeşil çayla dinliyorum sen merak etme sositosositosositososito

canım benim dediğim gibi benim önceden çok dinlediğim bir şarkıydı ve o dönem şarap falan benim için farketmiyordu:roflol::roflol::roflol:

aferin sana a.s

yalnız şarap çok faydalı bunu da unutmayalım
diğer alkolleri hayatımızdan çıkarmalıyız ama arada bir şarabın hiç bir zararı olmaz bence :roflol:

evet özgecim kırmızı şarap faydalıymış günde 1 kadeh
ama ben yine de faydayı başka şeylerden alalım diyenlerdenim

ayy ne güzel ya 10 yıl- 11 yıl, biz de varabilcek miyiz o günlere?
gerçi 2002'de tanıştığımızı düşünürsek 7 yıldır birlikteyiz biz de
o zamanlar evlenmemize ne kadar çok var diye düşünürdük , zaman geçmezdi kaydirigubbakcemile3

YUMUKCĞUM HADİ YİNE İYİSİN. 10 YILDA OLSA EŞİNİN AKLINA GELMİŞ BAKdelikafadulden
allah mutluluğunuzu daim etsin canım:nazar:a.s.

o zamanlar evlenmemize ne kadar çok var diye düşünürdük , zaman geçmezdi kaydirigubbakcemile3

ooo zaman o kadar çabuk geçiyorki birde bakmışın 10. 20. 30 olmuş-tatlicadiarzu-
yeterki sağlık olsun canım. tabiki göreceksinsırnaşık şey

Bizde 2002 yılında çıkmaya başladık :) 2005 te evlendik :)

ahh canım ya ben zayıflamak için içiyorum :delphin: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sence etki eder mi kardeşşşş kaydirigubbakcemile3
sen soğan suyunu içmeye devam ederken mi reg oldun yoksa içmeyi kesince mi onu bir de hele :delphin:
devam ederken oldum canım..
eğer istersen yumukumu alalım sana
enee bana talip var ağlamak istiyorum kartlamamışım henüzhihoyyyt
Oluuurr güzel kıızz..Alalım anne onu bana alalııımmm delikafadulden alkisalkisalkis
:jeyyar:ne zaman geliyonuz istemeye bakim yarın gelmeyin kocam şüpelenmesinkaydirigubbakcemile3
tamam vavrucuğum bu akşam gider alırız allahın emriyle yüzüklerimizide hazırlayalım. Bilezik olarakta kandil simidi götürürüz .
rejimdeki bi insana kandil simidi götürülürmü acımasız gacılar:mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
Kızlar ben çıkıyom şimdi akşama kocacığımın doğumgünü var... bişeyler hazırlayam..
eşine hayırlı yaşlar canım hafta sonu yokum ama pazartesiden itibaren koçluk olayına başlıyalım kilolarda yakın süper olurkaydirigubbakcemile5
tamam ozaman 56. yı ilk gören kazansın yarışmayı ben varım bende zoru severim.
ben vazgeçtimnaniknanik56ymış yuh yani bir ayda ben ve 56 hehe boşuna sulanmışım:1closedeyes:
daha 10 sene beklersin diyon yani:roflol:
bu yaz italya'ya gidicektik ne güzel ama azerbaycan'da arkadaşımızın düğünü var orda olcaz artık

geçer bacım geçer ne 10lar geçer farkına bilem varmazsın su gibi akıp gitti valla hiç anlamadık:delphin:

eferim akıllı kıs:1hug:
yumukcum mutluluğunuz daim olsun cnm bizde bhaziranda 10.yılımızı kutluucaz bakalım:asigim:
saol cnm Allah sizinde yuvanızdan huzur mutluluk eksiltmesin:Saruboceq:

YUMUKCĞUM HADı YıNE ıYıSıN. 10 YILDA OLSA EŞıNıN AKLINA GELMıŞ BAKdelikafadulden
allah mutluluğunuzu daim etsin canım:nazar:a.s.

kaydirigubbakcemile3evet 10 yıldan sonra nihayet,saol canım amin hepimizinkini inşallah..:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum eşim gelecek birazdan yemek yiyeceğiz hepinizi öpüyorum a.s.güzel dilekleriniz için teşekkürler

Yumukum sağol canım..Sizinde Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.. Bu arada nazlı annem isteyecek seni bana :1rolleyes: hayırlısıylan bi isteyelim seni koçluk olayına başlayalım :1rolleyes:

Yumukum sağol canım..Sizinde Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.. Bu arada nazlı annem isteyecek seni bana :1rolleyes: hayırlısıylan bi isteyelim seni koçluk olayına başlayalım :1rolleyes:

nurhayat yumukum kıs niye nazlı gille yarışıyorsunuz . sizde yumukla yarışın koç koça ....kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ben dünkü menümü de yazayım ... bi fırsat bulupta yazamayorum ....

1 kase çilek .
kavaltı
2 dl. ekmek ... yumurta ..k.k peynir ..domates .
ara
3 kayısı 1 çy.bar. süt....
öylen
1 t.b. kabak ....2 dl. ekmek . 2 kş. yogurt.. yeşillik ...
ara .
salatalık domates ...marmelat ..
ara
1 kase meyve süt ..
akşam 1 karnıyarık ...2dl. ekmek..1bar. ayran ...
ara 3 erik ....

nurhayat yumukum kıs niye nazlı gille yarışıyorsunuz . sizde yumukla yarışın koç koça ....kaydirigubbakcemile2

öyle yapıcaz zaten de nazlıcım bi istesin ondan sonra yarışıcaz herşey usulune göre olmalı.. :1closedeyes: ben zaten şimdiden vermeye başladım :jeyyar: tartıldım şimdi.. hahaha... :teytey:

öyle yapıcaz zaten de nazlıcım bi istesin ondan sonra yarışıcaz herşey usulune göre olmalı.. :1closedeyes: ben zaten şimdiden vermeye başladım :jeyyar: tartıldım şimdi.. hahaha... :teytey:

oo ortalık kızıışmış ...:lepi::lepi:
nurhayatım eşine mutlu yıllar canım tabi seninle beraber...:1hug:

Back
X