günaydın fıstıklar ben daha kahvaltıetmedim kocam evde keyfini bekliyoruz ailecek kalksın diye:mymeka:
bende daha kahvaltımı etmedim koçum canım hiçbişey yemek istemiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın fıstıklar ben daha kahvaltıetmedim kocam evde keyfini bekliyoruz ailecek kalksın diye:mymeka:
bizim izinde pınar arkadaşımız var gelir 1.2. haftaya kadar.onu kastetmiştim oda 80 küsürleydeydide kilo babında yarışırsınız demiştim ...yerimsenibenVaallaa ne dedin anlamadım anladıysam arap olayım :smiley-cool: ben 83 kiloyum şeker bu arada..
kızlarrrrrrr günaydınnn zort diye damlarım ben izinli olsamdaaaasırnaşık şey:içelim::teytey:
Müjdeeeeeeeeeeeeeee: Tellerim çıktıııııııııııı:teytey::hooray::teytey::teytey:
gözün aydın ceylinciğim.
kızlarrrrrrr günaydınnn zort diye damlarım ben izinli olsamdaaaasırnaşık şey:içelim::teytey:
müjdeeeeeeeeeeeeeee: Tellerim çıktıııııııııııı:teytey::hooray::teytey::teytey:
hadi gözünaydın canımŞeniz
senin adına çok sevindim inan
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun...asibulut / özgekrd
dora / aeben
aeben / dora
kütahya
cceylin
referans
nazlıgüleç / mmmf27
mmmf27 / nazlı güleç
yumukum / nurhayatk
ozgekrd / asi bulut
nurhayatk / yumukum
evet yumukumla nurhayatı birbirlerine koç olarak verdim gitti.
sağol nazlıcımmmd arısı bütün tel takanların başınaaa:=)
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:kızlarrrrrrr günaydınnn zort diye damlarım ben izinli olsamdaaaasırnaşık şey:içelim::teytey:
müjdeeeeeeeeeeeeeee: Tellerim çıktıııııııııııı:teytey::hooray::teytey::teytey:
:1shok1 dilim ekmek
peynir domates
çay
zeytin
ve 1 küçük dilim su böreğe
bu olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz
bencede öyle daha iyi oluyor tüm günü görebiliyoruz ...:1hug:Koçuuumm biliyorum tatildesin ama geldiğinde okursun artık.Şeyy diyorum ben yediklerimi artık her akşam toplu şekilde yazayım..daha iyi olur dimi..
tamam şeker merakla bekliyorum
anam sen adanalımıydın kiCADIARZU