- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
aleykümselam hayırlısı olsun inşallah. bediş az yiyerek verdiği kiloları almaya başladı demekki.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleykümselam hayırlısı olsun inşallah. bediş az yiyerek verdiği kiloları almaya başladı demekki.
Evet . malesef oda diyor ... az yesek olmuyo çok hiç olmuyor . normal yesek kilo koruyoruz . :1shok::1shok:
ne yapacagız biz ....:1no2:benneyaptımki
tamam yarın sabahki kılonu baz alalım ama kendi yarışımız için cuma günü bana kilonu bildirirsen ben ona göre notumu alıcam.
MaytapÇıĞım benım jeton takıldı bugÜn dÜŞmÜyor . Bız yarıŞmayı 1 aylık yapıyoruz zaten haftalık kılon etkılemıyor zaten... Benım ıÇın sorun deĞıl arkadaŞlarda kabul ederse yarınkı kıloyu baz alırız.
maytabım bizim için sorun yok ama sen rahatlayıp çok yeme arkadaşında ...
elifim evet 5.1 yerdeyi bende içmiştim bir 10 gün kadar . hiç etkisi olmamıştı ....diyet ve spor yapmayınca hepsi fasa fiso kıslar.. ben yeşilide içtim baya ama ondanda bişi görmedim gerçi bende hiç bişi etki etmiyorya neyse .
selam canım takılıyos napalımselam kızlar sabah selam vermek istedim msjı yazdım gitmedi vertabanı hatası dedi durdu.. napıysınız?
A:S canımcım bedişime sende selam sööleiyyiz kıs ne küsüyon hemen ...:dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3Şeniz
bedişin selamı var pc pek yolda görünmüyor ....:a015: biraz dah ayrı kalacagız.....bediş tartılmıyormuş . yandan çıkıntıler çıkmaya başladı deyo:1shok:
eşi pazartesi göreve başlıyormuş ..
Evet . malesef oda diyor ... az yesek olmuyo çok hiç olmuyor . normal yesek kilo koruyoruz . :1shok::1shok:
ne yapacagız biz ....:1no2:benneyaptımki
:roflol::roflol:tamam mehmeti gönder benim sütler hemen akar ....:roflol::roflol::roflol:vazgeçtimkızlar yaa düşündümde haksızlık olur yaane
hem korkup az da yerim bide menüye baktım cevizli erişte az yerim z.yağlı dolma 2-3 tane yerim ve semizotu salatası var çok yerim :)))))
montide şehriyenin gi si baya düşük eriştede onamı giriyo bilmiyorum
uzun lafın kısası az yiicem söz belkide cuma günü dahafazla vericem yarından he ne biliyonuızlülülülülülü
selam canım takılıyos napalım
A:S canımcım bedişime sende selam sööle
emziriceksiniz :ecrin_bebek::hooray:
kızlar bugün ne yedim hemen yazıp çıkıyorum çok yoğundum hatta işlerin bir kısmını salladım yarın sabaha yetişecek rapor var yapmadım artık canıma tak dedi of ne olursa olsun ne yapayım
neyse
sabah
yarım paket etiform domatespeynir
yeşil çay
öğlen dün akşam makarna haşladım kendime yağsız tuzsuz 8 dak.
onu yedim
nescafe
anneme gideceğim bakalım orada neyiyeceğz hadi öptüm hepinizi kendinize iyi bakın
kızlar selam kimsecikler de yok yahu neyse hemen çıkacağım zaten bu akşam ne yediğimi yazmak için girdim
bir tabak çorba
kaşık karnıyarık
2 kaşık pilav
yoğurt
şimdi de türk kahvesi içiyorum
kocişe şu kk kartını söyledim ee al ozaman dedi
canım benim dedim ben kksız yaşayamam çok seviyorum diye biliyorum zaten dedi:))))
hadi bakalım :)
hidive gidip 2 tur attık akşam tam 1 saate tekabül ediyo
haftada 3 gün gitsek süper olur
MAYTAPCIM BAKIYORUMDA YÜRÜYÜMÜZÜ DE YAPIYORUZ.. TAKIMIMIZIN MANKENİMİ OLCAN KIIIIIZZ sırnaşık şey