6. tüp bebek..gonal f ihtiyacı..

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
yaşım oldu 40 ..
2.5 senedir şırnaktaydık eşimin işi dolayısıyla sadece 1 tüp bebek denedik bu sürede o da kimyasal gebelik oldu şimdi izmire atandık..
istanbulda bir doktor kafama yattı muayeneye gideceğiz kısmetse ağustos başı hemen tedaviye başlamayı düşünüyoruz taşınma masrafları ev tut falan bayağı sıkıştık ama zamanımız da daralıyor elinde gonalf olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim...
tedavi için de borç kredi hesap kitap yapıyoruz kafamız karman çorman..

Konuyla ilgili bir fikrim yok ama Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabbim gönlünüzden geçenının kat kat güzelini nasip etsin hayırla

İnşallah bulursunuz ve tedaviniz pozitif olur hangi doktora gideceksiniz? Bir de tedavi öncesi vitamin ve takviyelerle hazırlık yapsanız daha iyi olur.

Konuyla ilgili bir fikrim yok ama Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabbim gönlünüzden geçenının kat kat güzelini nasip etsin hayırla
ALLAH razı olsun bu tedaviyle evladımıza sağlıcakla kavuşalım inşallah sağlıcakla eşimle büyütelim bebeğimizi...amin..
insanlar arasında bir de çocuğumuz yok diye fısır fısır konuşmalardan yalnızlığa çekmekten kendimizi yorulduk...

İnşallah bulursunuz ve tedaviniz pozitif olur hangi doktora gideceksiniz? Bir de tedavi öncesi vitamin ve takviyelerle hazırlık yapsanız daha iyi olur.
şuan izmire yeni atandı eşim bilmediğimiz bir yer istanbulda volkan turanı araştırdım bir öngörüşmeye gitmeyi düşünüyoruz bir de izmirde ümit hanımı bir arkadaş önerdi ona da bir görüşmeye gidelim diyoruz bakalım kafamıza hangi yer yatarsa ...
evet takviyeler çok önemli vitamin falan bakalım elimizden geleni yapmaya çalışacağız ...ALLAH'IM bu sefer OL DER OLUVERİR...amin..
o kadar çok şeylere inandık macunlara yemedik içmedik para verdik derdin olunca insan kandırması daha kolay oluyor...

insanları boşverin aman konuşacak her zaman konu ararlar lutfen stres olmayın rahat olun kendinizi yeni sehrinizde tazelenenmiş hissedin biraz gezin rahatlayın Allah ol derse olur insa

insanları boşverin aman konuşacak her zaman konu ararlar lutfen stres olmayın rahat olun kendinizi yeni sehrinizde tazelenenmiş hissedin biraz gezin rahatlayın Allah ol derse olur insa
öyle doğru diyorsunuz heralde bazılarının gerçekten derdi tasası yok rutin denen rahatlık onları rahatsız ediyor insan bir sıkıntıya düşmeyegörsün ama ALLAH'TAN DA korkmuyorlar kuldan zaten utanmıyorlar ALLAH onlara çocuk verdi diye kendilerini farklı görüyorlar bilmiyorum lojman ortamı beni çok yıprattı...şimdi taşınmak evi düzenlemek temizlik falan derken bayağı zaman geçer bana taşınacağız diye kaç aydır her yerde kolilerle bir düzen de kalmadı şimdi bir düzen olur daha iyi olur inşallah amin

lojman ortamlarını bilirim bende lojmanda büyüdüm eger iyibinsanlar yoksa hergun yuz yuze bakmak zorundasinizdir

bu sehirde insa hersey gönlünuzce olsun

lojman ortamlarını bilirim bende lojmanda büyüdüm eger iyibinsanlar yoksa hergun yuz yuze bakmak zorundasinizdir

bu sehirde insa hersey gönlünuzce olsun
demediğimiz şeyler denmiş gibi gitmiş dedikodu kazanı evlerinde işlerimi yok kafamın durduğu nokta...
izmir bize uğurlu gelecek diye inanıyorum bakalım...
evden çıkmadan kendi halimde yaşadım baktım herkes bir tuhaf

İnşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınız
Macunlar yerine takviyeler daha etkili olabilir. Tahlil yaptırabilirsiniz.
Volkan Turan ı çok duydum. İyi bir doktor olduğunu duyuyorum.

Şişli memoriali düşünmüyor musunuz

İnşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınız
Macunlar yerine takviyeler daha etkili olabilir. Tahlil yaptırabilirsiniz.
Volkan Turan ı çok duydum. İyi bir doktor olduğunu duyuyorum.
instagramdan bayağı baktım sayfasına o bağışıklık sorununu katil hücreleri gizli enfeksiyon falan açıklama yapıyor bizim kafamızdaki sorular...fiyat olarak da 120 bin dendi içinde muayeneler hormon tahlilleri yumurta toplama transfer ve kalan embriyorların dondurulması...diğer yerlerde kalanları dondurmaya ayrı ücret istiyorlar.
bilmiyorum kafama yattı labaratuvarı da iyidir inşallah gidip bir görmek lazım

Şişli memoriali düşünmüyor musunuz
orayı da düşünüyordum aslında ama diğer yerlere göre ücret falan biraz uymadı ankara memorialı aradım yumurta toplama transfer 92 bin diyor embriyo dondurmayı katmıyor öngörüşme yok muayene ücreti 6500 hani kontrolleri falan da içine almıyor..şimdi bir de tayin olduk eskiyen eşyamız var ev tuttuk 75 bin öyle verdik emlakçı falan bayağı zorlanacağız aradaki fark belki 50 bin olacak diğer yerler ile

Fiyat olarak iyiymiş inşallah size iyi gelir.
Zaten tüp bebek tek başına embriyo yap transfer et değil bence. Bu işin bir de rahim boyutu var. He şeyiyle düşünüp ilgilenen doktorlar daha iyi

Fiyat olarak iyiymiş inşallah size iyi gelir.
Zaten tüp bebek tek başına embriyo yap transfer et değil bence. Bu işin bir de rahim boyutu var. He şeyiyle düşünüp ilgilenen doktorlar daha iyi
kesinlikle öyle bir histeroskopi falan da önemli enfeksiyon mu var?
ben en çok 3 kimyasal yaşadığım için bağışıklık tedavisi kafamda ilk onu diyeceğim doktora...
ilaçlar ne kadar tutacak hele 100 bin rahat harcarız ...
bu benim 6. tüp bebek olacağı için yoruldum havuz sistemi düşünüyoruz 2 kez yumurta toplama düşünüyoruz...
Doktorun ilgisi falan çok önemli kiminin çok beğendiği doktorları biz gittiğimizde beğenemedik o kadar soğuk bir tavır oluyor ki ben artık 11 senedir tedavilerle uğraşıyorum yorulmuşum maddi manevi ..doktorun karşısında inan titriyorum muayene olurken kasılıyorum zor süreçler yani...
bakalım bir muayenelere gidelim de izmir de de ümit hocaya da görüşmeye gideceğim irenbeye kafamıza oturur belki hele kendi evinde dinlenmek etmek rahatlık olur şu taşınma işlerini de atlatınca tedaviye tam odaklanırız

Ben de ümit hanımı tavsiye edecektim. 6 negatif denemem var, bu 7. transferim idi ve ümit hanımla pozitif sonuç aldım. Asla tutunma olmuyordu bende. İkinci denemeyi yaptık bu sefer tuttu. Tabi henüz çok yeni, devam eder mi bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım ümit hanımdan.

bir arkadaş da bugün ümit hanımı tavsiye etti bir görüşmeye gideceğim benim 5 tüp bebeğin 3 ü tutundu ama devam etmedi kimyasal gebelik oldu biz de bu sorun üzerinde duruyoruz ...doktorun davranışları çok önemli artık doktor karşısında çok geriliyorum psikolojim bozulacak az kaldı...
insanlar da çok yordu beni kaç yumurta toplandı sizden kaçı döllendi dondurulan var mı? ne kadar harcadınız ilaçlar ne kadar tuttu sizi de soru yağmuruna tuttum kusura bakmayın bugün irenbeyi aradım ama fiyat konusunda yüz yüze bilgi verebiliriz dendi hani şimdi sıfırdan tedavi olacak o nedenle de merak ediyorum

Kesinlikle Rahime de gerekli dikkati de göstermek gerekiyor.
Kimyasal olduğu için genetik de önermediler mi?
Tüp bebek tedavisi başlı başına zor ve yıpratıcı zaten. İnsanın psikolojisini bozuyor.
Bir de herkesin bir doktordan beklentisi farklı olabiliyor. Ben mesela ilgili ve dikkatli iyi bir hekim olsun isterdim.

ilk tüp bebek yaptırdığımız önermedi olabilir dedi..onda iki kez kimyasal oldu en son ankarada yaptırdığımızda da önerdiler genetik ama 6 yumurta toplayıp tek embriyo kalınca biz yaptırmadık onu transfer ettirdik o da kimyasal oldu şimdi biz de genetikli istiyoruz labarotuvarda önemli havuz sistemi de düşünüyoruz iki kez yumurta toplama yaptırmayı düşünüyoruz artık tekrardan başa sarmak istemiyırum yoruldum dondurulmuşlarımızın da olması bizi daha rahatlatır tabii dondurulmuşlara kalmadan evladımıza kavuşuruz amin..ben de ilgili dikkatli bir hekim istiyorum eşim ve benim sorularımıza cevap verirken bizi ikna etmeli biz tamam demeliyiz artık yorgunuz...

Bu kadar kimyasaldan sonra bana da genetik yaptırmalıymışsınız gibi geliyor.
Havuz yöntemi çok iyi oluyor. Sizi başta yorabilir ama sonrasında psikolojik olarak rahatlatır.
Ben de doktor değiştirmiştim. 7 kere yumurta toplatmak zorunda kaldım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…