Kan pıhtılaşmam yoktu ama yine de bir süre kan sulandırıcı kullandım. 6+0 da kanamam olunca kan sulandırıcıları kestiler.kan pıhtılaşmanız mı var?ben de de var doğuma kadar oksapar kullanacağım...
hastanede de yatmak zor süreçler bundan sonrası kolay olsun inşallah amin...
evet kesinlikle doktor seni dinleyecek anlayacak hani hiç bir şey bilmiyormuşuz gibi bakıyor ilk tüp bebek yaptırdığım doktor..
eşimle bana diyor ki çok araştırma yapmayın..
neden yapmayacaksak samsunda davut güvendi ondan memnun kalmadık 4 tüp bebek yaptırdık ondokuz mayıs ünv hastanesinde dondurulmuşlarım vardı..
kimyasal gebeliklerime bir yorum bile yapmadı nasip değilmiş dedi kapattı konuyu..
bağışıklık bastırıcı onu ben de kesinlikle yapılmalı bana da serum mu yapıldı nasıl oldu?
2. ayda aynı dozda mı ilaç kullandırdı daha az mı?
opu öncesi takviyeler falan mı vitamin falan kullanırız diyorum bakalım doktor da tavsiye edecek mi
dinlenin bol bol
insanlar anlamıyor ya kolayca oluyor kolayca doğuruyrlar hiç anlamıyorlar hepsi için demiyorum tabii bizi yaralayanlar için diyorum bu lafları
Saygısız, kötü niyetli insanlar.aynen bizi kesinlikle bu yolda yürümeyen anlamıyor onlara dinlemek bile sıkıcı geliyor...
bir çocuk uyardık diye hemen çocuk sevmeyen kadın olduk...
daha neler neler çocuğu olmayan kadın diye belirtiyorlarmış ismim yok sanki...yok yok gerçekten de paylaşmamak lazım...komşu momşu da istemiyırum uzun bir süre
izmire gidince hemen vitaminlere başlarım...Kan pıhtılaşmam yoktu ama yine de bir süre kan sulandırıcı kullandım. 6+0 da kanamam olunca kan sulandırıcıları kestiler.
Hastane süreci gerçekten çok zor.
Çoğu doktor hastanın çok soru sormasını istemiyor. Allahtan ben bu anlamda farklı bir doktora denk geldim. Sizin doktor beni görse istemezdi kesinlikle
Kimyasal gebelikler sonrası nasip değilmiş demek de normal değil bence.
Bağışıklık için prograf kullandım 3 ay boyunca. Normalde erken bıraktırabiliyorlar ama düşük tehlikesi olduğu için biraz daha uzun sürdü benimki.
2.opuda da aynı doz kullanıldı sayılır sadece ufak değişiklikler oldu. Ama aşağı yukarı aynı sayılırdı.
Vitaminleri en az 3 ay önceden başlayın.
Ben son tedavide yapacaksam bu işi tam yapmalıyım diyerek başlamıştım.
yok canım insanlar anlamıyor...Saygısız, kötü niyetli insanlar.
En iyisi uzak durmak. Bir çocuğu sevemezdim ki hemen soru soracaklar veya bir şey söyleyecekler diye. Tamam cevap veriyorsun ama tedavi sürecinde zaten psikolojik olarak çöküyorsun bir de insanlara laf söylemek bile yorar olmuştu.
B12 ye baktırın. Ve düşükse iğne ile yükseltin.izmire gidince hemen vitaminlere başlarım...
prograf ilaç mı bir de transfer de serum takıyorlarmış onu size uygulamadılar mı?
soru sorulmaz mı ya inanın öyle diyen doktorları anlamıyorum halbuki kendi tüm her şeyi anlatmalı..
ilaçlar keşke biraz daha uygun olsa..
ben de aynen bu tedaviye daha da özenli olmaya çalışacağım beslenmeme falan da önem vereceğim biraz daha..
Kesinlikle. Anlamayan insanla konuşmayın ve gereksiz yere kendinizi yormayın. Tedavinize odaklanın. Sakin kalmış olursunuz hem.yok canım insanlar anlamıyor...
herkese hava hoş...kapıma insansavar diye yazdıracam millete de dedim ben çok insan sevmiyorum artık dedim ha çok sevdiğim arkadaşlarım birkaç can dostum var onlarla da konuşmasam kafayı yerdim çok insana gerek yok zaten birkaç kişi yeterli
bu vitaminleri alıp kullanalım inşallah...B12 ye baktırın. Ve düşükse iğne ile yükseltin.
D vitamini çok önemli.
Q10, resveratrol, glutatyon, alpha lipoic asit, l arginine, omega 3 bunları mutlaka 3 ay kullanın aksatmadan. Bir de yapabilirseniz düzenli spor ya da yürüyüş yapın.
Benim doktorum anlatmayı sevdiği için rahatsız olmuyordu sormamdan
Prograf ilaç. Bağışıklık baskılara için kullanılıyor. Serum takılmadı bana. Bunu İstanbul da bazı doktorlar kullandırıyor rutinde.
evet bu taşınma bu tayin biraz huzur getirsin bize ...Kesinlikle. Anlamayan insanla konuşmayın ve gereksiz yere kendinizi yormayın. Tedavinize odaklanın. Sakin kalmış olursunuz hem.
Ben son transferimde çok yoğun antibiyotik kullandım.bu vitaminleri alıp kullanalım inşallah...
b12 ve d vitamini de önemli evet...
o ilacı da derim doktora ..
aşısı da varmış bağışıklık baskılamak için bakma benim gittiğim doktorlar dünyadan bir haber
inşallah RABBİM utandırmasın amin..Ben son transferimde çok yoğun antibiyotik kullandım.
Öyle doktorlarla devam etmemek gerekiyor aslında. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz
Aminninşallah RABBİM utandırmasın amin..
sizi de sorularımla yordum dinlenin hayırlı geceler dilerim size çok çok teşekkür ederim...
evladınız yüz akınız olsun sağlıcakla bir ağrıda kolayca olsun doğumunuz inşallah amin...
çok sağolun aklımda bir soru olursa yazarım size ...Aminnçok teşekkür ederim
Rica ederim, estağfurullah. Ne zaman isterseniz elinden geldiğince yardımcı olurum
İnşallah bu yolda emek veren herkes en kısa sürede sağlıkla evlat sahibi olurlar
Aminnçok sağolun aklımda bir soru olursa yazarım size ...
aynen RABBİM kimseyi evladsız bırakmasın iyi sevgi dolu saygı dolu evlatlar hayırlı evlatlar inşallah amin hepimize inşallah amin...
Canım bende Volkan beye gitmeyi düşünüyorum bir sonraki ayşuan izmire yeni atandı eşim bilmediğimiz bir yer istanbulda volkan turanı araştırdım bir öngörüşmeye gitmeyi düşünüyoruz bir de izmirde ümit hanımı bir arkadaş önerdi ona da bir görüşmeye gidelim diyoruz bakalım kafamıza hangi yer yatarsa ...
evet takviyeler çok önemli vitamin falan bakalım elimizden geleni yapmaya çalışacağız ...ALLAH'IM bu sefer OL DER OLUVERİR...amin..
o kadar çok şeylere inandık macunlara yemedik içmedik para verdik derdin olunca insan kandırması daha kolay oluyor...
105 genetik ve dondurma hariç ama inanın çok daha fazlasını alanlar var semra hocayı da istedim ben çok güzel ilgilendiler gönül hocayla ikisi çok memnun kaldım düşüneceğiz eşimle insAllah hayırlısı olsun hepimiz içinfiyat olarak ne dediler size şişli memorialda...
semra hoca varmış orada çok iyi onu biliyorum RABBİM hepimizi sağlıcakla sevindirsin siz şimdi başlayacak mısınız tedaviye malum evet yaş faktörüde bizde çok önemli
canim bende batman dan gitmeyi düşünüyorum Diyarbakır falan tercih etmedim önümüzdeki ay. Uzak sehirden gelince çok zor oluyor inşallah iyidir bende araştırıyorum. Acaba transfer öncesi progesteron falan bakiyolarmi? Diyarbakır da bazı merkezlerde bakmıyorlarmis bazıları sikayetciydi. Bu arada volkan hoca'nın sekreteri ile konuşmuştum dedim ki transfer öncesi genel geçer tahliller yapmiyomusunuz onların ücreti içinde mi hayır hangi hastaneye giderseniz gelir onların tahlil ücreti ayrıdır 150'yi bulabilir demişti. Benm kastettiğim progesteron falandı o ne anladi bilmiyorum progesteron hormonu ölçmek için 30 bin vermeyiz heraldeinstagramdan bayağı baktım sayfasına o bağışıklık sorununu katil hücreleri gizli enfeksiyon falan açıklama yapıyor bizim kafamızdaki sorular...fiyat olarak da 120 bin dendi içinde muayeneler hormon tahlilleri yumurta toplama transfer ve kalan embriyorların dondurulması...diğer yerlerde kalanları dondurmaya ayrı ücret istiyorlar.
bilmiyorum kafama yattı labaratuvarı da iyidir inşallah gidip bir görmek lazım
nasipse 5 ağustosa biz de öngörüşme ayarladık volkan hocayı instagramdan da çok takip ettim şuan kafama yatan volkan hoca siz nerede yaşıyorsunuz biz şırnaktan izmire tayin olduk sizin kaçıncı tedavi olacak..Canım bende Volkan beye gitmeyi düşünüyorum bir sonraki ay
bana hormon testleri içinde dedi 120 bin dedi embriyo dondurma da içinde ...yok canım testlere de 30 bin verirsek iyi vallacanim bende batman dan gitmeyi düşünüyorum Diyarbakır falan tercih etmedim önümüzdeki ay. Uzak sehirden gelince çok zor oluyor inşallah iyidir bende araştırıyorum. Acaba transfer öncesi progesteron falan bakiyolarmi? Diyarbakır da bazı merkezlerde bakmıyorlarmis bazıları sikayetciydi. Bu arada volkan hoca'nın sekreteri ile konuşmuştum dedim ki transfer öncesi genel geçer tahliller yapmiyomusunuz onların ücreti içinde mi hayır hangi hastaneye giderseniz gelir onların tahlil ücreti ayrıdır 150'yi bulabilir demişti. Benm kastettiğim progesteron falandı o ne anladi bilmiyorum progesteron hormonu ölçmek için 30 bin vermeyiz heraldeyani zaten sperm testleri HSG bunlar hepsi çekilmiş
Evet bahçeci Zeki Akkum da önerildi ama ne bileyim hiç oraya gitmek istemiyorum. Volkan hocayı istiyorum. Evet kalacak yer sıkıntısı var işte kiralamayı düşünüyoruz orda bir ay kadar yakın bir yer de. Ama Diyarbakır da olsa sürekli git gel yapmak zor sen hangi şehirden gelmeyi düşünüyorsun Volkan hocayabana hormon testleri içinde dedi 120 bin dedi embriyo dondurma da içinde ...yok canım testlere de 30 bin verirsek iyi valla
uzak yerlerden gitmek çok zor oluyor şırnaktan biz de ankaraya gitmiştik..kalma yeri de yoktu kalmaya da ayrı ücret ödedik çok masraflı oldu ...
diyarbakırda bahçecide var ama insan bir müdetten sonra iyice araştırmak istiyor insan içine sinsin istiyor ama bir gidip gözümüzle görüp karar vermeliyiz
Canm bnm ilk tedavi ben Mardin'den gelecm adetli olduğum zamana ayarlicaz çünkü sekreteri dediki adetin ilk günü yaz ikinci veya üçüncü gününe randevu vereyim ön görüşme için adetli olman lazım dedi hoca ona göre bir yol izleyecek falan dedi. Hani direkt tedaviye başlamak istiyorum çünkü orada kalacak yer yok bir yer kiralayacağız mecbur. Yakın olsun istiyorum ben de muhtemelen 5 veya 8 Ağustos tarihleri gibi oralarda olurumnasipse 5 ağustosa biz de öngörüşme ayarladık volkan hocayı instagramdan da çok takip ettim şuan kafama yatan volkan hoca siz nerede yaşıyorsunuz biz şırnaktan izmire tayin olduk sizin kaçıncı tedavi olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?