6. tüp bebek..gonal f ihtiyacı..

Ben çok fiyat hatırlamıyorum çünkü 3 sene ara verdim ve son kalan 2 embriyoyu transfer ettirdim. Embriyolarım 5-6 yıl önce dondurduğum embriyolar. Yani uzun süredir yumurta toplatmadım. Ama transfer ücreti 36.750 tl şuan.

evet havuz yöntemi biraz yoracak ama gerçekten de kafamız rahat olacaktır..
yok ben de eşime dedim genetikli yaptırmayacaksak zaten boşa yorulmayayım dedim o da yok genetikli yaptırırız inşallah dedi işte yumurta kalitelerimiz ve eşimin spr.. iyi kaliteli olur da kaliteli embriyorlar elde edilir ilaç kullanımı da önemli bence bazı doktorlar aynı dozda vurundurup duruyor ilaçları büyüyeceği çoğalacağo varsa da çoğalmıyor

anladım yine de teşekkür ederim...irenbe de içime sinerse belki tedavi bize de orada nasip olur hem yaşadığımız şehirde olması da iyi olur yani bakalım..

anladım yine de teşekkür ederim...irenbe de içime sinerse belki tedavi bize de orada nasip olur hem yaşadığımız şehirde olması da iyi olur yani bakalım..
Kesinlikle. Ümit hanım çok anaç biri. Bi görüşmenizi isterim ben de. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız

Havuz yöntemini tavsiye ederim iyi düşünmüşsünüz.
Kesinlikle hastaya özel, doğru ilaç dozu çok çok önemli ben bu sebepten çok zaman ve para harcadım.
Aklınızda ne varsa yaptırın doktorla konuşarak. İçinizde kalmasın. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz.

sizin çocuğunuz oldu inşallah onu da soramadım size..7 kere yumurta toplatmak da kolay değil ne kadar zorlu süreçler...
yaşayan bilir..
millete ninni gibi geliyor daha da çıldırıyorum artık kimseyle de tedaviyi konuşmayacağım yeni komşularım da olsa demeyeceğim gerekirse bir süre görüşmeyeceğim

Kesinlikle. Ümit hanım çok anaç biri. Bi görüşmenizi isterim ben de. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız
bana kesinlikle anaç bir doktor ya da babacan olgun bir doktor gerek biz derdimizi anlatamadık gittiğimiz doktorlara...
bu sefer tam içimize sinmeden başlamak istemiyoruz

ALLAH razı olsun tüp bebek yaptıra yaptıra süreci iyice öğrenmiş olduk...
tecrübeli olduk...
havuz yöntemi gerçekten de önemli malum yaşımız da genç değil artık

Ben hamileyim şu an inşallah en kısa zamanda size de nasip olsun
Yaşadığımız şeyleri biz biliriz. Gerçekten çok zor. Bittim, tükendim dediğim anda oldu.
Doktor da değiştirdim. Allah bin kere razı olsun doktorumdan
Hamileliğim de zor geçiyor ama buna da şükür hastanede yattım yoğun kanama nedeniyle.

Rahime de yöneldi doktorum. Havuz da yaptık. O yüzden size de tavsiye ederim

İstanbul memorial ucret almıyor on görüşmede bugün görüşmeden dönüyorum hatta hakkımızda hayırlısı olsun her şeyin insAllah ben de 41im geç evlendim Rabbim hepimizi sevindirsin ben beğendim sisli memoriali

ALLAH razı olsun tüp bebek yaptıra yaptıra süreci iyice öğrenmiş olduk...
tecrübeli olduk...
havuz yöntemi gerçekten de önemli malum yaşımız da genç değil artık
Aynen öyle. Bir de ben artık tedavimi etrafımdakilerle paylaşmıyordum. Ailemle bile. Daha da çok strese giriyordum çünkü.

Elimde gonal f var ama çok değil 1 2 vurumluk

sizin için çok çok sevindim RABBİM evladınızı sağlıcakla mutlulukla kucağınıza da alıp sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah amin..
beşiğini kıyafetlerini almak heyecanınını mutluluğunu sonuna kadar yaşayın...
ben de insanların arkamdan konuşmaları yanımda çocuk muhabbetleri bu son 2 senedir sıkıntı çekmedim bu zamana kadar lojman ortamındaydık şırnakta...
doktor gerçekten de çok çok önemli
belki gizli enfeksiyon var ...havuz sistemi nasıl oluyor ilk yumurta toplandı mesela diğer ay mı yumurta topluyor hoca onun hakkında çok bilgim yok..beni biraz size zahmet bilgilendirseniz..
bir ağrıda kolay doğumunuz olsun inşallah amin...
Rabbim evladlarımızı göz aydını eylesin bizler için amin..

Aynen öyle. Bir de ben artık tedavimi etrafımdakilerle paylaşmıyordum. Ailemle bile. Daha da çok strese giriyordum çünkü.
gerçekten de öyle lojmanda bir kadının çocuğuna uslu dur çocuğum dedim diye kadın arkamdan çocuk sevmiyor ki ALLAH ona çocuk versin diyormuş daha neler neler o kadar çok üzüldüm ki transfer olduğumda da beni arayıp moral bozucu konuştu telefonda halbuki otelde yatıyordum ankara artık insanların gerçekten de kötü olduğuna inanıyorum iyiler elbette var ama etraf çok karanlık olduğundan griler de çok seçilmiyor malum beyaz ak insanlar var da diyemeyiz...

fiyat olarak ne dediler size şişli memorialda...
semra hoca varmış orada çok iyi onu biliyorum RABBİM hepimizi sağlıcakla sevindirsin siz şimdi başlayacak mısınız tedaviye malum evet yaş faktörüde bizde çok önemli

Elimde gonal f var ama çok değil 1 2 vurumluk
teşekkür ederim ben en erken eylül ekim gibi başlayacağım tedaviye başlayacağım yere karar verip o nedenle şimdiden soruyorum arkadaşlara açılmamış paket olmalı ki malum işime yarasın ya da tedavi zamanı açılmış paket olsa da o an vurunacak şekilde ..tayin olduk önceki tedavi borçlarımız da var bir arkadaşımızdan borç harç derken tedavimize biran önce başlayacağız yaşımız geçiyor

Aminn çok teşekkür ederim sürekli dua ediyorum bu yolda emek verenler için.
Hamileliğim de zor geçiyor. 10 gün hastanede yattım yoğun kanamadan. Bugüne de şükür diyorum
Bence herkesten gizleyin bir süre en azından sizi anlamayacak insanlardan.
Beni çok yıpratmıştı yaşadıklarım. Sürekli ağlıyordum artık. Üzüntümü bile paylaşmak istemiyordum kimseyle.

Bu doktorumla sürekli konuşarak ilerledik. Allah razı olsun ondan. Beni çok dinledi.
Aklımda ne varsa sordum, istedim.
Rahime çizik attı, yoğun antibiyotik kullandırdı, bağışıklık baskıladı falan...

Havuz yönteminde bir toplama sonrası 2.adette yine toplayıp biriktirmiştik.

Yaştan dolayı yumurtalarım kalitesiz oluyordu.
Beni dinlemeyen doktorlardan yorulmuştum artık.
Bir de opu öncesi hazırlık yaptım. Size de tavsiye ederim.
İnşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz

Kendi kalbinin kötülüğü bu insanların. Bazı kadınlar kolay sahip olunca kendini bir şey zannediyor, hayatta bir halt olduğunu düşünüyor maalesef.
Ben süreçte insanlarla pek iletişime geçmemiştim. Çok kırıcı olabiliyorlar. Ve inanın bizi bizden başka kimse anlamıyor. O yüzden paylaşmayın.

kan pıhtılaşmanız mı var?ben de de var doğuma kadar oksapar kullanacağım...
hastanede de yatmak zor süreçler bundan sonrası kolay olsun inşallah amin...
evet kesinlikle doktor seni dinleyecek anlayacak hani hiç bir şey bilmiyormuşuz gibi bakıyor ilk tüp bebek yaptırdığım doktor..
eşimle bana diyor ki çok araştırma yapmayın..
neden yapmayacaksak samsunda davut güvendi ondan memnun kalmadık 4 tüp bebek yaptırdık ondokuz mayıs ünv hastanesinde dondurulmuşlarım vardı..
kimyasal gebeliklerime bir yorum bile yapmadı nasip değilmiş dedi kapattı konuyu..
bağışıklık bastırıcı onu ben de kesinlikle yapılmalı bana da serum mu yapıldı nasıl oldu?
2. ayda aynı dozda mı ilaç kullandırdı daha az mı?
opu öncesi takviyeler falan mı vitamin falan kullanırız diyorum bakalım doktor da tavsiye edecek mi
dinlenin bol bol
insanlar anlamıyor ya kolayca oluyor kolayca doğuruyrlar hiç anlamıyorlar hepsi için demiyorum tabii bizi yaralayanlar için diyorum bu lafları

aynen bizi kesinlikle bu yolda yürümeyen anlamıyor onlara dinlemek bile sıkıcı geliyor...
bir çocuk uyardık diye hemen çocuk sevmeyen kadın olduk...
daha neler neler çocuğu olmayan kadın diye belirtiyorlarmış ismim yok sanki...yok yok gerçekten de paylaşmamak lazım...komşu momşu da istemiyırum uzun bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…