- 8 Temmuz 2025
- 33
- 10
- 3
- 34
Ben çok fiyat hatırlamıyorum çünkü 3 sene ara verdim ve son kalan 2 embriyoyu transfer ettirdim. Embriyolarım 5-6 yıl önce dondurduğum embriyolar. Yani uzun süredir yumurta toplatmadım. Ama transfer ücreti 36.750 tl şuan.bir arkadaş da bugün ümit hanımı tavsiye etti bir görüşmeye gideceğim benim 5 tüp bebeğin 3 ü tutundu ama devam etmedi kimyasal gebelik oldu biz de bu sorun üzerinde duruyoruz ...doktorun davranışları çok önemli artık doktor karşısında çok geriliyorum psikolojim bozulacak az kaldı...
insanlar da çok yordu beni kaç yumurta toplandı sizden kaçı döllendi dondurulan var mı? ne kadar harcadınız ilaçlar ne kadar tuttu sizi de soru yağmuruna tuttum kusura bakmayın bugün irenbeyi aradım ama fiyat konusunda yüz yüze bilgi verebiliriz dendi hani şimdi sıfırdan tedavi olacak o nedenle de merak ediyorum
evet havuz yöntemi biraz yoracak ama gerçekten de kafamız rahat olacaktır..Bu kadar kimyasaldan sonra bana da genetik yaptırmalıymışsınız gibi geliyor.
Havuz yöntemi çok iyi oluyor. Sizi başta yorabilir ama sonrasında psikolojik olarak rahatlatır.
Ben de doktor değiştirmiştim. 7 kere yumurta toplatmak zorunda kaldım maalesef.
anladım yine de teşekkür ederim...irenbe de içime sinerse belki tedavi bize de orada nasip olur hem yaşadığımız şehirde olması da iyi olur yani bakalım..Ben çok fiyat hatırlamıyorum çünkü 3 sene ara verdim ve son kalan 2 embriyoyu transfer ettirdim. Embriyolarım 5-6 yıl önce dondurduğum embriyolar. Yani uzun süredir yumurta toplatmadım. Ama transfer ücreti 36.750 tl şuan.
Kesinlikle. Ümit hanım çok anaç biri. Bi görüşmenizi isterim ben de. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırızanladım yine de teşekkür ederim...irenbe de içime sinerse belki tedavi bize de orada nasip olur hem yaşadığımız şehirde olması da iyi olur yani bakalım..
Havuz yöntemini tavsiye ederimevet havuz yöntemi biraz yoracak ama gerçekten de kafamız rahat olacaktır..
yok ben de eşime dedim genetikli yaptırmayacaksak zaten boşa yorulmayayım dedim o da yok genetikli yaptırırız inşallah dedi işte yumurta kalitelerimiz ve eşimin spr.. iyi kaliteli olur da kaliteli embriyorlar elde edilir ilaç kullanımı da önemli bence bazı doktorlar aynı dozda vurundurup duruyor ilaçları büyüyeceği çoğalacağo varsa da çoğalmıyor
sizin çocuğunuz oldu inşallah onu da soramadım size..7 kere yumurta toplatmak da kolay değil ne kadar zorlu süreçler...Bu kadar kimyasaldan sonra bana da genetik yaptırmalıymışsınız gibi geliyor.
Havuz yöntemi çok iyi oluyor. Sizi başta yorabilir ama sonrasında psikolojik olarak rahatlatır.
Ben de doktor değiştirmiştim. 7 kere yumurta toplatmak zorunda kaldım maalesef.
bana kesinlikle anaç bir doktor ya da babacan olgun bir doktor gerek biz derdimizi anlatamadık gittiğimiz doktorlara...Kesinlikle. Ümit hanım çok anaç biri. Bi görüşmenizi isterim ben de. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız
ALLAH razı olsun tüp bebek yaptıra yaptıra süreci iyice öğrenmiş olduk...Havuz yöntemini tavsiye ederimiyi düşünmüşsünüz.
Kesinlikle hastaya özel, doğru ilaç dozu çok çok önemli ben bu sebepten çok zaman ve para harcadım.
Aklınızda ne varsa yaptırın doktorla konuşarak. İçinizde kalmasın. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz.
Ben hamileyim şu ansizin çocuğunuz oldu inşallah onu da soramadım size..7 kere yumurta toplatmak da kolay değil ne kadar zorlu süreçler...
yaşayan bilir..
millete ninni gibi geliyor daha da çıldırıyorum artık kimseyle de tedaviyi konuşmayacağım yeni komşularım da olsa demeyeceğim gerekirse bir süre görüşmeyeceğim
İstanbul memorial ucret almıyor on görüşmede bugün görüşmeden dönüyorum hatta hakkımızda hayırlısı olsun her şeyin insAllah ben de 41im geç evlendim Rabbim hepimizi sevindirsin ben beğendim sisli memorialiorayı da düşünüyordum aslında ama diğer yerlere göre ücret falan biraz uymadı ankara memorialı aradım yumurta toplama transfer 92 bin diyor embriyo dondurmayı katmıyor öngörüşme yok muayene ücreti 6500 hani kontrolleri falan da içine almıyor..şimdi bir de tayin olduk eskiyen eşyamız var ev tuttuk 75 bin öyle verdik emlakçı falan bayağı zorlanacağız aradaki fark belki 50 bin olacak diğer yerler ile
Aynen öyle. Bir de ben artık tedavimi etrafımdakilerle paylaşmıyordum. Ailemle bile. Daha da çok strese giriyordum çünkü.ALLAH razı olsun tüp bebek yaptıra yaptıra süreci iyice öğrenmiş olduk...
tecrübeli olduk...
havuz yöntemi gerçekten de önemli malum yaşımız da genç değil artık
Elimde gonal f var ama çok değil 1 2 vurumlukyaşım oldu 40 ..
2.5 senedir şırnaktaydık eşimin işi dolayısıyla sadece 1 tüp bebek denedik bu sürede o da kimyasal gebelik oldu şimdi izmire atandık..
istanbulda bir doktor kafama yattı muayeneye gideceğiz kısmetse ağustos başı hemen tedaviye başlamayı düşünüyoruz taşınma masrafları ev tut falan bayağı sıkıştık ama zamanımız da daralıyor elinde gonalf olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim...
tedavi için de borç kredi hesap kitap yapıyoruz kafamız karman çorman..
sizin için çok çok sevindim RABBİM evladınızı sağlıcakla mutlulukla kucağınıza da alıp sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah amin..Ben hamileyim şu aninşallah en kısa zamanda size de nasip olsun
Yaşadığımız şeyleri biz biliriz. Gerçekten çok zor. Bittim, tükendim dediğim anda oldu.
Doktor da değiştirdim. Allah bin kere razı olsun doktorumdan
Rahime de yöneldi doktorum. Havuz da yaptık. O yüzden size de tavsiye ederim
gerçekten de öyle lojmanda bir kadının çocuğuna uslu dur çocuğum dedim diye kadın arkamdan çocuk sevmiyor ki ALLAH ona çocuk versin diyormuş daha neler neler o kadar çok üzüldüm ki transfer olduğumda da beni arayıp moral bozucu konuştu telefonda halbuki otelde yatıyordum ankara artık insanların gerçekten de kötü olduğuna inanıyorum iyiler elbette var ama etraf çok karanlık olduğundan griler de çok seçilmiyor malum beyaz ak insanlar var da diyemeyiz...Aynen öyle. Bir de ben artık tedavimi etrafımdakilerle paylaşmıyordum. Ailemle bile. Daha da çok strese giriyordum çünkü.
fiyat olarak ne dediler size şişli memorialda...İstanbul memorial ucret almıyor on görüşmede bugün görüşmeden dönüyorum hatta hakkımızda hayırlısı olsun her şeyin insAllah ben de 41im geç evlendim Rabbim hepimizi sevindirsin ben beğendim sisli memoriali
Elimde gonal f var ama çok değil 1 2 vurumluk
Aminnsizin için çok çok sevindim RABBİM evladınızı sağlıcakla mutlulukla kucağınıza da alıp sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah amin..
beşiğini kıyafetlerini almak heyecanınını mutluluğunu sonuna kadar yaşayın...
ben de insanların arkamdan konuşmaları yanımda çocuk muhabbetleri bu son 2 senedir sıkıntı çekmedim bu zamana kadar lojman ortamındaydık şırnakta...
doktor gerçekten de çok çok önemli
belki gizli enfeksiyon var ...havuz sistemi nasıl oluyor ilk yumurta toplandı mesela diğer ay mı yumurta topluyor hoca onun hakkında çok bilgim yok..beni biraz size zahmet bilgilendirseniz..
bir ağrıda kolay doğumunuz olsun inşallah amin...
Rabbim evladlarımızı göz aydını eylesin bizler için amin..
Kendi kalbinin kötülüğü bu insanların. Bazı kadınlar kolay sahip olunca kendini bir şey zannediyor, hayatta bir halt olduğunu düşünüyor maalesef.gerçekten de öyle lojmanda bir kadının çocuğuna uslu dur çocuğum dedim diye kadın arkamdan çocuk sevmiyor ki ALLAH ona çocuk versin diyormuş daha neler neler o kadar çok üzüldüm ki transfer olduğumda da beni arayıp moral bozucu konuştu telefonda halbuki otelde yatıyordum ankara artık insanların gerçekten de kötü olduğuna inanıyorum iyiler elbette var ama etraf çok karanlık olduğundan griler de çok seçilmiyor malum beyaz ak insanlar var da diyemeyiz...
kan pıhtılaşmanız mı var?ben de de var doğuma kadar oksapar kullanacağım...Aminnçok teşekkür ederim sürekli dua ediyorum bu yolda emek verenler için.
Hamileliğim de zor geçiyor. 10 gün hastanede yattım yoğun kanamadan. Bugüne de şükür diyorum
Bence herkesten gizleyin bir süre en azından sizi anlamayacak insanlardan.
Beni çok yıpratmıştı yaşadıklarım. Sürekli ağlıyordum artık. Üzüntümü bile paylaşmak istemiyordum kimseyle.
Bu doktorumla sürekli konuşarak ilerledik. Allah razı olsun ondan. Beni çok dinledi.
Aklımda ne varsa sordum, istedim.
Rahime çizik attı, yoğun antibiyotik kullandırdı, bağışıklık baskıladı falan...
Havuz yönteminde bir toplama sonrası 2.adette yine toplayıp biriktirmiştik.
Yaştan dolayı yumurtalarım kalitesiz oluyordu.
Beni dinlemeyen doktorlardan yorulmuştum artık.
Bir de opu öncesi hazırlık yaptım. Size de tavsiye ederim.
İnşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz
aynen bizi kesinlikle bu yolda yürümeyen anlamıyor onlara dinlemek bile sıkıcı geliyor...Kendi kalbinin kötülüğü bu insanların. Bazı kadınlar kolay sahip olunca kendini bir şey zannediyor, hayatta bir halt olduğunu düşünüyor maalesef.
Ben süreçte insanlarla pek iletişime geçmemiştim. Çok kırıcı olabiliyorlar. Ve inanın bizi bizden başka kimse anlamıyor. O yüzden paylaşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?