6 ve yukarisi mikro-tup bebek yaptiranlar

ZarpDeniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
1.848
3
116
- Yurtdışı
Herkese Merhaba, Yenilmez Savascilara,

6 ve daha fazla mikro yada tup bebek yaptirdiysaniz hala umutlu ve hala azimlisinizdir demektir.

Biz 9 kez mikro yaptirdik. 39 yasindayim ve her gecen gun daha da aleyhime isliyor farkindayim. Kisa bir ikiz gebeligim, bir bos gebeligim ve bir de kimyasal gebeligim oldu, ondan sonrakilerde de maalesef basarili olamadik. Ama yakinda 10.yu denemeyi planliyoruz, halihazirda dondurulmus embriyolarimiz var.

Rekor bizde mi, yoksa bu kadar deneyen arkadaslarimiz var mi, tecrubelerinizi paylasmak isterim.

Bu yil hayirlisiyla hamile kalmak ve bebeklerimize kavusmak dilegiyle...:Saruboceq:

ben varım zarpcım:))
tanıdın mı beni?
ben de 6. denememi yapacağım.donmuşları da sayarsak 7. olacak benimde.

Slm canımmm emın ol bırgun basarıcaksınızz
ben 7. yı denedım hamıle oldugumu daha yenı ogrendımmm
allahıım enkıza zamanda sızede nasıp etsınnn

Azmın sonu Zaferdir kızlar unutmayınnnnnnnnnnn :lepi:

ah arkadaşalar ya...
inşallah bu denemeler sırasında yaşadıklarınız sizlere bebek müjdeleyemediyse de cenneti müjdeler...6-7 deneme ne denemek ya ...maşallah hepinize...benim sizden öğrenecek çok şeyim var...3 defa denedim de kendimi herşey bitti artık diye inandırmıştım bile...siz umutsunuz canlar...

mrh arkadaşlar,bende 4.cü tüpbebeği denicem ama halen karar veremedik..kısmet bakalım,yumurtam bitmediği sürece,eşimdede meni sıkıntısı olmadığı sürece yola devam..hayırlısı allahtan..

selaaam

bende subat ayinda 6 denemeyi gecirdim
bizde hic tutunma olusmadi--
bu yaz belki brüksel yada memoriala gitmek istiyoruz
co cultur icin
bunu duydun mu hic?
almanyadaki kadinlar kesfetmis brüksel merkezi, oraya akin yapiyorlar resmen

hayirlisi olsun hepimiz icin

opuyorumnanaktanAltinyunuscum ayyyyyyyy burada da bulduk birbirimizi....Seni hic tanimaz miyim canim? Eski dostlar...Bol sanslar!

Ben Masal ve Fatmaanur, tebrik ederim hayirli olsun, saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi dilerim.

Bebeksan, tesekkurler!

Mlkpinar, umarim umuduna destek olabilecegim haberler verebilirim.

Orkide76, her basarisiz denmenin arkasindan bu son diyorum, artik yeter daha ne kadar deneyecegim diyorum...Sonra aradan bir zaman geciyor ve kendimi yine tedavide buluyorum. Daha fazla yaslanmadan, yumurtamiz ve bir parca spermimiz varken daha devam edelim diyorum. Bir umut bir umut...

Fical, bol sanslar, cift sarili olsun!

Sevgilerimle, co-culture eskiden cok revactaymis ama simdilerde sadece arastirma yapma amacli oalrak kullaniliyormus. Ben kendi doktoruma yapalim dedim ona gerek olmadigini soyledi, o yuzden denemedik ama yine de size bol sanslar dilerim.

Tedavide olan var mi? Herhangi bir yeni bilgi, oneri var mi?opuyorumnanaktan

Ben Masal ve Fatmaanur, oncelikle sevincinizi paylasiyorum. Sonuncuda farkli bir sey denendi mi? Doktorlariniz simdiye kadar tutunamama icin ne onermislerdi yada soylemislerdi ve neler yaptiniz, paylasirsaniz sevinirim.buyrunnnnnnnnn

Biz de 10.yu dusunuyoruz ama korkuyorum tabii...eyvahedigeldismile

merhaba kızlar bende 17 yaşımdan beri doktorlardayım.17 yıllık evliyim.6. denemeye memoriale gidecegim.7 aşılamayıda sayarsak.4 de laparoskopi ameliyatım var.ama yılmadım.hep elişi yaptım 2 senede bir hadi dedim eşime.2 kimyasal gebeligim oldu.sebebsiz infertiliteyim.ama allaha her dua ettigimde allahımın beni bizi ne kadar sevdigini yanımda oldugunu hissediyorum.çok agladım çok şeylerle karşılaştım ama hep umutla bekledim.şimdiki kendime terapim bebek şapkası patigi alıyorum.daha önce hiç yapmazdım.içim yandı kül oldu artık.inşallah bu sefer yavruma kavuşurum.sizleri çok iyi anlıyorum.sizinde beni iyi anladıgınızı biliyorum.hepimiz birgün agladıgımız kadar ğülecegiz kızlar yola devammmmmmmmmm

Ben 7 sefer denedim artık denemek istemiyorum yoruldum

orkide sendemi 76 dogumlusun.bende.kayseridemisin daha önce hangi merkezlere gittin.hiç karşılaşmadıkmı acaba.drun birinde.............inşallah kendiliginden hamile kalırsın................

Arkadaşlar hiç umutsuzluğa kapılmayın bende 8. denememi yaptırdım hiç umudum yoktu hatta olmıcak diye düşünmüştüm ama şimdi 4 aylık ikizlere hamileyim çok şükür. Tedavilerinizde biliyorum sölemek kolay ama bende bunları defalarca yaşamış biri olarak lütfen rahat olun fazla sitres yapmayın bunda dr umunda payı çok büyük tabiki.Tekrar deniyecek olan arkadaşlara bol şanslar diliyorum.

canım ya benimde ruh halim öyle.hiç heyecanlı mutlu degilim tüpbebege gidecegim diye.umutsuzum sessizim kabuguma çekilmiş gibiyim............................bu sefer fazla düşünmüyorum inş benimkide pozitif olur...............6. deneme 17 yıllık evliyimmm...........

Merhaba Kızlarrrr...
Benim şaka maka 5. olacak.. olmuştu ama devam etmedi. Ben de korkmak diil de defalarca aynı şeyleri yaşamak kötü diye düşünüyorum. Ama şunu da biliyorum ki azmeden derviş muradına ermiş.

gülüm hayirli olsun
hangi merkeze gittin--hep ayni yeremi--yoksa bu sefer yeni bir merkeze mi gitmistin?

gülüm hayirli olsun
hangi merkeze gittin--hep ayni yeremi--yoksa bu sefer yeni bir merkeze mi gitmistin?

Evet canım bu denememde ilk kez Cemal Posacıya gittim öteki denemelerimde İzmirin bütün merkezlerinde denedim diyebilirim. Zaten Cemal beyin alsancakta kendi muyenehanesi var oraya gidiyosun sadece tüp bebek işlemini irenbede yapıyor.Eğer dr arıyorsan şiddetle tavsiye ederim ben bu kadar zaman sonra bu mutluluğu yaşıyorsam buradaki bütün bebek hasreti çeken arkadaşlarında bunu yaşamasını gönülden isterim.Zaten arama motorundan girersen orada Cemal beyin bütün bilgilerini bulabilirsin canım.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…