Herkese Merhaba, Yenilmez Savascilara,
6 ve daha fazla mikro yada tup bebek yaptirdiysaniz hala umutlu ve hala azimlisinizdir demektir.
Biz 9 kez mikro yaptirdik. 39 yasindayim ve her gecen gun daha da aleyhime isliyor farkindayim. Kisa bir ikiz gebeligim, bir bos gebeligim ve bir de kimyasal gebeligim oldu, ondan sonrakilerde de maalesef basarili olamadik. Ama yakinda 10.yu denemeyi planliyoruz, halihazirda dondurulmus embriyolarimiz var.
Rekor bizde mi, yoksa bu kadar deneyen arkadaslarimiz var mi, tecrubelerinizi paylasmak isterim.
Bu yil hayirlisiyla hamile kalmak ve bebeklerimize kavusmak dilegiyle...:Saruboceq:
Ben 7 sefer denedim artık denemek istemiyorum yoruldum
Arkadaşlar hiç umutsuzluğa kapılmayın bende 8. denememi yaptırdım hiç umudum yoktu hatta olmıcak diye düşünmüştüm ama şimdi 4 aylık ikizlere hamileyim çok şükür. Tedavilerinizde biliyorum sölemek kolay ama bende bunları defalarca yaşamış biri olarak lütfen rahat olun fazla sitres yapmayın bunda dr umunda payı çok büyük tabiki.Tekrar deniyecek olan arkadaşlara bol şanslar diliyorum.
Arkadaşlar hiç umutsuzluğa kapılmayın bende 8. denememi yaptırdım hiç umudum yoktu hatta olmıcak diye düşünmüştüm ama şimdi 4 aylık ikizlere hamileyim çok şükür. Tedavilerinizde biliyorum sölemek kolay ama bende bunları defalarca yaşamış biri olarak lütfen rahat olun fazla sitres yapmayın bunda dr umunda payı çok büyük tabiki.Tekrar deniyecek olan arkadaşlara bol şanslar diliyorum.
gülüm hayirli olsun
hangi merkeze gittin--hep ayni yeremi--yoksa bu sefer yeni bir merkeze mi gitmistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?