canım ya benimde ruh halim öyle.hiç heyecanlı mutlu degilim tüpbebege gidecegim diye.umutsuzum sessizim kabuguma çekilmiş gibiyim............................bu sefer fazla düşünmüyorum inş benimkide pozitif olur...............6. deneme 17 yıllık evliyimmm...........
Evet canım bu denememde ilk kez Cemal Posacıya gittim öteki denemelerimde İzmirin bütün merkezlerinde denedim diyebilirim. Zaten Cemal beyin alsancakta kendi muyenehanesi var oraya gidiyosun sadece tüp bebek işlemini irenbede yapıyor.Eğer dr arıyorsan şiddetle tavsiye ederim ben bu kadar zaman sonra bu mutluluğu yaşıyorsam buradaki bütün bebek hasreti çeken arkadaşlarında bunu yaşamasını gönülden isterim.Zaten arama motorundan girersen orada Cemal beyin bütün bilgilerini bulabilirsin canım.:teytey:
buzadaazanmel, tebrikler! Allah sonuna kadar saglikla ve mutlulukla devam ettirsin. Belli bir sorun bulmuslar miydi yoksa farkli bir deneme mi yapildi bilgi verir misin lutfen? Bu kadar deneme yapmis olan ve yapacak olan bizlere bir umut bir isik olabilirsin.opuyorumnanaktan
Herkese Merhaba, Yenilmez Savascilara,
6 ve daha fazla mikro yada tup bebek yaptirdiysaniz hala umutlu ve hala azimlisinizdir demektir.
Biz 9 kez mikro yaptirdik. 39 yasindayim ve her gecen gun daha da aleyhime isliyor farkindayim. Kisa bir ikiz gebeligim, bir bos gebeligim ve bir de kimyasal gebeligim oldu, ondan sonrakilerde de maalesef basarili olamadik. Ama yakinda 10.yu denemeyi planliyoruz, halihazirda dondurulmus embriyolarimiz var.
Rekor bizde mi, yoksa bu kadar deneyen arkadaslarimiz var mi, tecrubelerinizi paylasmak isterim.
Bu yil hayirlisiyla hamile kalmak ve bebeklerimize kavusmak dilegiyle...:Saruboceq:
Silam, TR'de dusunuyor musun? Ustelik ulkeler de birbirine cok yakin, bu bir avantaj, icinde kalmamasi adina bir de TR'de denemekte fayda olabilir.:CüvCüv:
Segili Zarpandit bu dedigine pek katilmiyorum, 2. denememde gebelik olustu 7. haftada büyümesi durdu, aldirmak zorunda kaldim, ndan sonra 3. denememde kimyasal gebelik, 4. denememde negatif 5. denemem negatif.Silam, cok gecmis olsun. Ama bir kez gebe kalanlara rahim gebe kalmayi biliyor yeniden rahatlikla kalabilir diyorlar biliyorsun. Umarim bir dahaki sefere yumoslarin seninle 9 ay kalirlar. Daha oncekini Maya'da mi denemistin? TR'de oradan baska bir islem yapildi mi? Hic soru sormadim?:lepi:yerimseniben
Aycan, cok gecmis olsun. Umudumuz bitmedi daha, yien deneyecegiz.
Bu aralar ben L-Selectin ve HLA-G proteinlerini arastiriyorum, sizin de ilgili yazilari okumanizi tavsiye ederim. Direk embriyoalrin tutunmasi ile ilgili...
Herkese iyi Pazarlar dilerim.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?