- 23 Şubat 2019
- 1.809
- 917
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Taş çatlasa 2 sene idare edilir. Ben en fazla 1 sene sabrederim. 6 yıl aşırı uzuuun.Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Sevgili değil ama eşten bahsediyoruz evet zor ama uzaklık dışında başka bir problem yoksa beklemeyip ne yapacaksınız?Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Ucretsiz izin. Hakkınız var dimi ard arda patlatın 2 cocuk .gebelik 2 yıl analık ücretsiz izni falan 4 5 yıl rahat olur arada aileniz de destek olur sonra bir yılda ücretsiz izin alırsınız 6 yıl olur bunu yapan arkadaşlarım varEşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
izin almak için 2 çocuk mu patlatsın? :)Ucretsiz izin. Hakkınız var dimi ard arda patlatın 2 cocuk .gebelik 2 yıl analık ücretsiz izni falan 4 5 yıl rahat olur arada aileniz de destek olur sonra bir yılda ücretsiz izin alırsınız 6 yıl olur bunu yapan arkadaşlarım var
Valla gebe kalmaya calısıyorum kac yıldır suan benim tüm psikolojim gebelik üstüne calısıyor :)))))izin almak için 2 çocuk mu patlatsın? :)
Allah istediğiniz gibi ve hayırlı evlatlar versin.Valla gebe kalmaya calısıyorum kac yıldır suan benim tüm psikolojim gebelik üstüne calısıyor :)))))
Amin sagolun:)Allah istediğiniz gibi ve hayırlı evlatlar versin.
Nasıl bir iş,rahat mı pozisyonu iyi miEşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Mobilya ustası adam, sizin olduğunuz şehirde iş bulamıyor mu ? Siz çakılı kadrosunuz da adamın bulunduğu yerde 1 dikili ağacı yok ki bırakıp, gidemem desin.Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Eş beklenir tabiki. Sevgili olsa ayrıl dersin ama eş yani. Garip geldi soruEşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Tabi zorunlu bir iş ise. Keyfi ise beklemeyin tabikiEş beklenir tabiki. Sevgili olsa ayrıl dersin ama eş yani. Garip geldi soru
Rabbım gönlünüze göre versin. Hayırlı, sağlıklı, sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallahValla gebe kalmaya calısıyorum kac yıldır suan benim tüm psikolojim gebelik üstüne calısıyor :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?