6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

Ve malesef bu seferki analizinizde yanilmissiniz . ben evimde bunlari yasarken beni yalanci hatta hasta olarak dusunebilen insanlar var hemde hemcinslerim. Ne diyebilirimki umarim kimsenin inanmayacagi seyler yasamamzsiniz saglicakla kalin.

vaaaaaaaaaaytt kaçışş...

yahu kaç yıldır burdayım.deli gibi müge anlı izlerim.her olaya ipuçlarıyla yaklaşırım.şu olaya gram inanmadım.ya şizofrenisin yada psikoloji-sosyolojı öğrencisi olup tez için denek yaptın bizi.....

başka izahı yok.milleti salak yerine koyma

Fake miymiş..

Kacmiyorum hanimefendi bakin haddinizi asiyorsunuz! Tek istedigim su olayi sizlerle paylasip sizden destek beklemekti yalanciligimi da birakmadiniz hasta oldugumuda . butun delilleri size atacagim ozaman burda kendiniz yazarsiniz yanildiginizi.

Surada 5inden ikisine fake sin sen taammi yazan biri olarak inanmistim ben ya safmiyim gı ben

benim demek istediğim bu sıkıntı yaratmayacak mı sana?
korkarak yaşamakla ne alakası var?
sen bir an önce bu adamdan kurtulma derdinde değilmisin?

benim demek istediğim bu sıkıntı yaratmayacak mı sana?
korkarak yaşamakla ne alakası var?
sen bir an önce bu adamdan kurtulma derdinde değilmisin?
Ben bu adamdan kurtulma derdindeyim evet zaten gerekli islemleri yaptik yapmaya devam.ediyoruz . buraya konu acmam mi mantikli gelmedi anlamiyorum sizleri

şaşkınlıktan göz bebeklerım buyudu okuduklarıma ınanamadım.bunca zaman nasıl saklamıs kendını.
ınanılır gıbı degıl bu kadar beklemenız bılemucıze yenıbır hayat kurmanızı ve bu durumdan acılkurtulmanızı
dılerım.

Burada olan çoğu üye gibi benim eşim de biliyor üyeliğimi, her istediğimi de yazıyorum. Sonuçta konu sahibi de böyle olacağını beklemiyordur herhalde, eşimden mi saklayacağım demiştir, gizlememiştir üyeliğini. İnanası gelmiyor insanın, keşke olmasa böyle şeyler ama çocuklara tecavüz eden, yıllarca eşini başkalarına satan pisliklerin olduğu bir dünyada yaşıyoruz malesef... Keşke yaşamasaydınız bunları, çok üzgünüm sizin için...

Allah sabır ve dayanma gücü versin. Ben konuyu ilk sayfadan beri takip ediyorum ama yazacak söz bulamadım... Bir an evvel boşanırsınız umarım, en azından hamile değilsiniz... Okurken böyle olduysam okurken, yaşarken nasıl oldunuz Allah bilir... Tekrar tekrar geçmiş olsun.

Size inanmayanlara kızmayın. Burada

merveokanaşk
Zeynepgüven

gibi asalaklar o kadar çokki. Baksanız onlarında birsürü konusu var. Bu üye eski üye nasıl olsa diye onlarada inanmıştık. Sonuç belli :) yakında Kazen ya da Mune çıkıp dağılın bizde sizi kandırdık yıllardır dese şaşırmayız yani :) o hale geldik.

E ozaman insanlar gercek.dertlerini yazmaya cekinecek inanmazlarsa diye. Bi kac yalanci yada ilgi cekmek isteyen insanlar yuzunden gercek olanlari da bari yakmayin. yoruldum fake diyenlerr cvp vermekten.

Böyle şeyler yok mu elbette var
İnanılmayacak şeyler değil.. Fakat bunların hepsinin 6 ay gibi kısa
bir sürede ortaya çıkmış olma ihtimali
inandırıcılıktan uzak duruyor.
Düşünsene 6 yıl birlikte olduğun bir insanı ki sizin aileler de zaten
tanışıyormuş.
Mesela doğru düzgün çalışıp çalışmadıgını az çok bilirsin.
İcra kağıtları öyle pat diye gelmez.
Özellikle son yazdığın kısım.
Neyine güvenerek böyle bir teklifte bulunabiliyor ki
arkadasına. Diyelim gece çıktı geldi arkadası kıyameti
koparmayacak mısın..
Ne sanıyor yani arkadası geldiğinde onunla pat diye
ilişkiye girecegini mi?
rezil rüsvalık malzemeyi ortaya dökmüş kendi elleriyle.
Buna nasıl cesaret edebildi mesela.

6 yıl sorunsuz, mutlu mesut bir ilişkinin kısacık bir sürede
her türlü rezilliğin yarışır hale dönüşmesini enterasan buldum ben.

Son olarak madde kullanmaya evlenmeden kısa bir süre önce değil
baya yıllar önce başlamış gibi.. Bunu da anlamamak ne bilim
oturmuyor yani..

Mukemmel bi iliskimiz yoktu hep ben mucadele ettim zaten onun icin. Nezaman kullanmaya basladigini kestiremiyorum. 6 ay boyunca o ev bana cehennem oldu tartismalarimiz kavgalarimiz zaten ben madde kulandgini birgunde ogrenmedim, ayni evin icine girince ogrendim. Diger anlattigim olaylari sadece anneme.msj atmasi evde yakalmam ayni gunde ogrendim . daha acik ince detaylari yazamiyorum burada . calisiyorum diyordu bana ben zaten sabahin korunde evden cikip aksam 9 da evde oluyordum eve para getirmemesi icra kagitlarinin gelmesi de calismadiginin kanitiydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…