- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi 1ciftyesilgoz
-
Oyle tabi ama tek tarafli mesaj dahi olsa bu iletisim halinde oldugunuzu gosterir.Zaten annenize attigi cirkin mesajlar da varmis.Her halukarsa eliniz saglam kizlarin da dedigi gibi kadin haklari savunuculari dernekleri var oralarla irtibata gecin.Telefonuma mesaj atiyor . tutuyorum.hepsini cikartcam karsisina
Ben soyluyorum ama annemin patronu by adam nebileyim o bakacagim dedi bana kalsa bende kadin istiyorum . bu forumda actigim basligi gormus sikayet edecekmis beni ve kendisine hakaret edenleri :) asagida biri sormus telimi degistirmiyorum yazsin cizsin hepsi kayit altinda tehditlerinide mahkemeye sunacagim zaten. Bende cinsel tercihinin dediginiz gibi gay biseksuel oldgnu dusunmuyorum ictigi sey karsiliginda yapiyordur bilmiyorum iyice midem bulaniyor dusudukce.
Burayı nasıl bulmuşki
Diyorum ya laptopu telefonuna senkronize etmis daha once kendi telfn int gecmisine girince benim bilgisayrdaki gecmiste cikiyor. Zaten biliyordu da burda uyeligimin oldugunu.Burayı nasıl bulmuşki
Diyorum ya laptopu telefonuna senkronize etmis daha once kendi telfn int gecmisine girince benim bilgisayrdaki gecmiste cikiyor. Zaten biliyordu da burda uyeligimin oldugunu.
Tamam hanimefendi siz inanmayin lutfen. Ben konu acmakta hürüm sizler yorum yapmakta hürsünüz olay bu . son gelismeleri herseyi paylasiyorum burda hata ediyorum sanirim. Konu kapansa iyi olacak gibi gorunuyor .İyide gunumuz cihazlarinin hepsinde engelleme ozelligi var engelleyin aramalardan w upptan mesajlardan ayrica burada kimi mahkemeye verecekse versin burada yorum yapan degil konu acan baz alinir acilan konuya insanlar yorum yapmislar olmayan birseyden kimse kimseye hakaret icerikli bir msj yazmamis artik sanal gazetelerde haberlerin altinda bile yorum sayfasi var siz yazdiniz insanlar cevap yazdi hakaret edenleride mahkemeye verecekmis demeniz hos olmamis belirtmek isterim inandiriciliginiz sorgulanir
+hakaret okumadim ben bunca yazilqn abarti bir konuya olagan tepkiler vardi
Tamam hanimefendi siz inanmayin lutfen. Ben konu acmakta hürüm sizler yorum yapmakta hürsünüz olay bu . son gelismeleri herseyi paylasiyorum burda hata ediyorum sanirim. Konu kapansa iyi olacak gibi gorunuyor .
İyide hanimefendi burada inanan uyelerden biriyim ona gorede yorumumu yaptim siz rahatsizsiniz bu sahistan ama engellemiyorsunuzda ulasim yollarini kapamiyorsunuz o size buradaki uyelere yonelik tehdit vari mesaj atiyor sizde burada yaziyorsunuz benim kocam sizide mahkemeye verecekmis diye bu noktada uyeler size yuklenir diyorumTamam hanimefendi siz inanmayin lutfen. Ben konu acmakta hürüm sizler yorum yapmakta hürsünüz olay bu . son gelismeleri herseyi paylasiyorum burda hata ediyorum sanirim. Konu kapansa iyi olacak gibi gorunuyor .
Asla tehditvari bi uslupla yaklasmadim oyle anlasilmasin. Aklinca kendini bilgili saniyor oyle bisey olmayacagini hakki olmadigini biliyoruz zaten. Yeterince stesli ve kaygiliyim sizde uzerinize alinmayin lutfen.İyide hanimefendi burada inanan uyelerden biriyim ona gorede yorumumu yaptim siz rahatsizsiniz bu sahistan ama engellemiyorsunuzda ulasim yollarini kapamiyorsunuz o size buradaki uyelere yonelik tehdit vari mesaj atiyor sizde burada yaziyorsunuz benim kocam sizide mahkemeye verecekmis diye bu noktada uyeler size yuklenir diyorum
Hem konu acip hem bunu yazarak yorum yapan insanlari huzursuz etmis gibi oluyorsunuz hatanizi soyluyorum terslenmenize gerek yok ha konuyu kapatmak isterseniz deMune yazip cagirir talebinizi iletirsiniz
Inanmayin yahu lutfen inanmayin umarim ki basiniza bu ve benzeri bi olay gelmez.ben inanamadım nedense.Kazen bi el at olaya istersen.senden bişey kaçmaz
eşinin buradaki üyeliğini bildiğini söylemişsin.Asla tehditvari bi uslupla yaklasmadim oyle anlasilmasin. Aklinca kendini bilgili saniyor oyle bisey olmayacagini hakki olmadigini biliyoruz zaten. Yeterince stesli ve kaygiliyim sizde uzerinize alinmayin lutfen.
Neden zaten hakli olan benim korkarak mi yasayayim hanimefendi ? Merak etmeyin pisman ettiniz bircogunuz. Bircok seyi daha burda acik edemiyorum diyemi inandirici gelmiyor size yasadiklarim gercekten yeter kim el atiyorsa atsin konunun kapanmasini istiyorum gercekten durumuma inanip uzulen fikir veren arkadaslari mesaj olarak olayin gidisati hakkinda bilgilendirecegimeşinin buradaki üyeliğini bildiğini söylemişsin.
bunu bile bile nasıl böyle bir konu açtın ve bu kadar detaylı yazma cesareti gösterebiliyorsun?
cidden merak ediyorum
Gelin isterseniz size elimdeki tum delilleri sunayim, ben sizofrenim ya hani.Konuyu baştan beri takip ediyorum iyi analiz yaparım. Olaylar kesinlikle birbirine bağlayamadığımdan dolayı sahte gibi geliyor. Test mi yapıyorsunuz kendinizce boş vaktiniz mi çok orası da ayrı bir mevzu.. (Anlattığınız durum ilaç bağımlısı bir kişinin gayet yapabileceği şeyler o konuda inanmamazlık tabiki yapamam; fakat sizin başınıza gelmiş olması konuyu anlatış tarzınız ve farklı olayların yavaş yavaş çıkmaya başlaması boyutunda benim kanımca inandırıcılığı sıfır. :) Özellikle eşim buradaki herkesi şikayet edecekmiş lafı da ayrı bir seramoni.Mune
Inanmayin yahu lutfen inanmayin umarim ki basiniza bu ve benzeri bi olay gelmez.
Gelin isterseniz size elimdeki tum delilleri sunayim, ben sizofrenim ya hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?