6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

Telefonuma mesaj atiyor . tutuyorum.hepsini cikartcam karsisina
Oyle tabi ama tek tarafli mesaj dahi olsa bu iletisim halinde oldugunuzu gosterir.Zaten annenize attigi cirkin mesajlar da varmis.Her halukarsa eliniz saglam kizlarin da dedigi gibi kadin haklari savunuculari dernekleri var oralarla irtibata gecin.

Burayı nasıl bulmuşki

Canim bak annene attigi mesajlar bilgisayarda buldugun seyler bunlarin hepsi bir delil...Cok uzuldum daha bu sabah okudum üvey babasindan cocuk dunyaya getirmis bir kiz daha 13 yasinda ve bebegi cami avlusuna birakmislar bu kizin annesi hic mi farketmedi ya kiz 5 yildir beni taciz ediyor demis artik boe olaylara sasirmiyorum ellerinm titriyor yemin ederim bu nasil bipislik sana da zarar verirdi seni satabilirdi bir an once kurtulursu n insallah dikkat et kendine(

Diyorum ya laptopu telefonuna senkronize etmis daha once kendi telfn int gecmisine girince benim bilgisayrdaki gecmiste cikiyor. Zaten biliyordu da burda uyeligimin oldugunu.

Off çok zor bir durum sizin için, bu adamdan her şey beklenir inşallah size çok daha büyük zarar vermemiştir, bazı yorumları okuyunca insanın aklına neler geliyor neler tez zamanda kurtulursunuz inşallah.

İyide gunumuz cihazlarinin hepsinde engelleme ozelligi var engelleyin aramalardan w upptan mesajlardan ayrica burada kimi mahkemeye verecekse versin burada yorum yapan degil konu acan baz alinir acilan konuya insanlar yorum yapmislar olmayan birseyden kimse kimseye hakaret icerikli bir msj yazmamis artik sanal gazetelerde haberlerin altinda bile yorum sayfasi var siz yazdiniz insanlar cevap yazdi hakaret edenleride mahkemeye verecekmis demeniz hos olmamis belirtmek isterim inandiriciliginiz sorgulanir
+hakaret okumadim ben bunca yazilqn abarti bir konuya olagan tepkiler vardi

Tamam hanimefendi siz inanmayin lutfen. Ben konu acmakta hürüm sizler yorum yapmakta hürsünüz olay bu . son gelismeleri herseyi paylasiyorum burda hata ediyorum sanirim. Konu kapansa iyi olacak gibi gorunuyor .

Tamam hanimefendi siz inanmayin lutfen. Ben konu acmakta hürüm sizler yorum yapmakta hürsünüz olay bu . son gelismeleri herseyi paylasiyorum burda hata ediyorum sanirim. Konu kapansa iyi olacak gibi gorunuyor .

Lütfen kapatmayın ben kendi adıma çok merak ediyorum durumunuzu bağzı yorumları görmezden gel.

İyide hanimefendi burada inanan uyelerden biriyim ona gorede yorumumu yaptim siz rahatsizsiniz bu sahistan ama engellemiyorsunuzda ulasim yollarini kapamiyorsunuz o size buradaki uyelere yonelik tehdit vari mesaj atiyor sizde burada yaziyorsunuz benim kocam sizide mahkemeye verecekmis diye bu noktada uyeler size yuklenir diyorum
Hem konu acip hem bunu yazarak yorum yapan insanlari huzursuz etmis gibi oluyorsunuz hatanizi soyluyorum terslenmenize gerek yok ha konuyu kapatmak isterseniz de Mune yazip cagirir talebinizi iletirsiniz

Asla tehditvari bi uslupla yaklasmadim oyle anlasilmasin. Aklinca kendini bilgili saniyor oyle bisey olmayacagini hakki olmadigini biliyoruz zaten. Yeterince stesli ve kaygiliyim sizde uzerinize alinmayin lutfen.

Asla tehditvari bi uslupla yaklasmadim oyle anlasilmasin. Aklinca kendini bilgili saniyor oyle bisey olmayacagini hakki olmadigini biliyoruz zaten. Yeterince stesli ve kaygiliyim sizde uzerinize alinmayin lutfen.
eşinin buradaki üyeliğini bildiğini söylemişsin.
bunu bile bile nasıl böyle bir konu açtın ve bu kadar detaylı yazma cesareti gösterebiliyorsun?
cidden merak ediyorum

Konuyu baştan beri takip ediyorum iyi analiz yaparım. Olaylar kesinlikle birbirine bağlayamadığımdan dolayı sahte gibi geliyor. Test mi yapıyorsunuz kendinizce boş vaktiniz mi çok orası da ayrı bir mevzu.. (Anlattığınız durum madde bağımlısı bir kişinin gayet yapabileceği şeyler o konuda inanmamazlık tabiki yapamam; fakat sizin başınıza gelmiş olması konuyu anlatış tarzınız ve farklı olayların yavaş yavaş çıkmaya başlaması boyutunda benim kanımca inandırıcılığı sıfır. Özellikle eşim buradaki herkesi şikayet edecekmiş lafı da ayrı bir seramoni. Mune

Son düzenleme:
eşinin buradaki üyeliğini bildiğini söylemişsin.
bunu bile bile nasıl böyle bir konu açtın ve bu kadar detaylı yazma cesareti gösterebiliyorsun?
cidden merak ediyorum
Neden zaten hakli olan benim korkarak mi yasayayim hanimefendi ? Merak etmeyin pisman ettiniz bircogunuz. Bircok seyi daha burda acik edemiyorum diyemi inandirici gelmiyor size yasadiklarim gercekten yeter kim el atiyorsa atsin konunun kapanmasini istiyorum gercekten durumuma inanip uzulen fikir veren arkadaslari mesaj olarak olayin gidisati hakkinda bilgilendirecegim

Gelin isterseniz size elimdeki tum delilleri sunayim, ben sizofrenim ya hani.

Inanmayin yahu lutfen inanmayin umarim ki basiniza bu ve benzeri bi olay gelmez.

heh bi bedduan eksikti.. neden psikolojık olarak karsı tarafa çattin ki sen...yahu ben gayet düşüncemi yazdım niye alevlendin ki şimdi...konunun neresınden tutarsan tut muhakkak kafa da soru ısaretlerı var..özgür iradem ile yazdım sakin ol tatlım...

Mune Kazen ...

IP falan siz bakıyordunuz.eminım cıkar kokusu

Ve malesef bu seferki analizinizde yanilmissiniz . ben evimde bunlari yasarken beni yalanci hatta hasta olarak dusunebilen insanlar var hemde hemcinslerim. Ne diyebilirimki umarim kimsenin inanmayacagi seyler yasamamzsiniz saglicakla kalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…