- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi 1ciftyesilgoz
-
Kendime sürekli ağlama çok iyisin güçlü dur diye telkinler veriyorum daha dün annem kuaföre götürdü okadar berbat durumdaydım ki. Kadıın saçlarımı çok kısalttı diye 1 saat susmadan ağladım. Hızlı toparlanmaya çalışıyorum bu benim yararımamı yoksa zararımamı kestiremiyorum. Psikoterapi önerdiler ama şu yataktan kalkıcak mecalim yok.Şeytanın aklına gelmez ki adamın yaptıkları sen nasıl düşüneceksin. Uyuşturucu eşcinsellik annenize sarkması ve daha 23 yaşındasın biri anlatsa inanmazsın. Benzer de çevremde oldu nikaha günler kala patladı olay kız elinde davetiyesi odada gelinliği borç harç kaldı. Sık Oluyor maalesef artık böyle olaylar güven olmuyor kimseye. Şükret kurtulmuşsun. Ve yaşında daha çok genç. Tekrar yeniden başlaman için çok güzel bir yaş ya 6 sene sonra fark etseydin? Yardım al mutlaka çok ağır şok yaşıyorsun şu an.
Sizde haklısınız dışardan bir göz olarak. Ama böyle bu durumu kaç kişi yaşar ki. Basireti bağlandı heralde kadının zaten nasıl anlatacağım diye kurmş kafasında kadın 1 ayda çökmüş ben görmemişimAllah allah dağlara taşlara bu nasıl bir konudur böyle ????? saka gibi.
Her türlü sapkınlığı gectim de, annenin yerine kendimi koysam,damadim böyle şeyler yapsa ,kızımın inanıp inanmamasi beni enterese etmez çeker alırım onu ordan.adamı da polise ihbar ederim.içeri bi sekilde attiririm.kızım inanmazsa da ağzının ortasına bir de tokat patlatirim.o zaman inanır .
Ben sizin annenizin böyle susmasina inanamadım .hayret ötesi birşey .diycek laf bulamıyorum
Allahıma şükürler olsun ki çocuğum yok bunu sürekli söylüyorum kendime. Tanık bir numara annem. Sonradan öğrendiğim evimize gelmiş kalmış kız arkadaşımada bu tarz bişey yapma davranışında bulunmaya çalışmış. Kızda bana söylememiş ben bu olayları öğrendiikten sonra kızı aradım direk eşim sana yanlıiş bi harekette bulundumu bizde kaldığında dedim kız bi kaç şey döküldü.Polyanna gibi olacak ama iyi ki çocuk yapmak gafletinde bulunmamışsın. Ya bu süreci hamile olarak geçirseydin , düşüncesi bile korkunç.
Mesajlar, annenin ve varsa bir iki kişinin tanıklığı ile çok rahat boşanırsın da bunun etkisini silmen biraz uzun sürer.
Geçmiş olsun.
Çekişmeli olacaktır dava doğal olarak. Elinizdeki deliller oldukça sağlam .tanıklar dinlenip tüm deliller toplandıktan sonra boşanmanıza hükmedilir. Bulunduğunuz ile göre değişmekle birlikte davanız sıkı takip edilirse 3 celsede karara çıkar.Allahıma şükürler olsun ki çocuğum yok bunu sürekli söylüyorum kendime. Tanık bir numara annem. Sonradan öğrendiğim evimize gelmiş kalmış kız arkadaşımada bu tarz bişey yapma davranışında bulunmaya çalışmış. Kızda bana söylememiş ben bu olayları öğrendiikten sonra kızı aradım direk eşim sana yanlıiş bi harekette bulundumu bizde kaldığında dedim kız bi kaç şey döküldü.
Haklısınız noktasına virgülüne kadar. Bi kadınla bassam gam yemeyeceğim. Düşünüyorum hiç falso vermedi erkeklerle ilişkisi konusunda.. Annemde şahittir gördüğüm bu olaya onunla gitmiştik eşya toplamaya. Ve hala çıplak değildim sen nasıl düşünebilirsin bunu diye bana sç atıyor.
Kendinize bu tür telkinler vermeyin. Ağlamak istiyorsanız ağlayın. Acınızı, üzüntünüzü, öfkenizi yaşayın ve sonra tedavi olun.Kendime sürekli ağlama çok iyisin güçlü dur diye telkinler veriyorum daha dün annem kuaföre götürdü okadar berbat durumdaydım ki. Kadıın saçlarımı çok kısalttı diye 1 saat susmadan ağladım. Hızlı toparlanmaya çalışıyorum bu benim yararımamı yoksa zararımamı kestiremiyorum. Psikoterapi önerdiler ama şu yataktan kalkıcak mecalim yok.
Nişanlıyken de çok baskı yapıyordu cinsel birliktelik için. Evlendikten sonra yukardada yazmııştım aşırıya kaçan istekleri vardı ona başka isimlerle hitap etmemi istiyordu en basiti. Zaten bu davranışları kendinden itmişti aynı yatakta bile uyumak istemiyodum son zamanlarda . Ailesine herşeyi anlattım. Annesi kanım dondu dedi ağladı apar topar kaçtı giti yanımdan. Zaten ailesiylede ilişkimiz pek iyi değildi. Annesi çok uğraşmıştı bizi ayırmak için. Şimdi kına yaksın alsın tepe tepe kullansın oğlunu. O insanları çok kolay kandırabilen bi adam annesine ne dese annesi inanıyodu ona. Yine beni yalancı çıkarmıştır oda oğluna inanmayı seçmiştir eminim.Nişanlıyken cinsel açıdan size karşı tacizleri varmıydı? Evlilikde cinsel isteklerinde anormallikler varmıydı_? Ailesi bu durumu biliyırmu? Allah yardımcınız olsun, çok zor bir durum.
Koskoca 6 yıl? 6 gün yada 6 ay değil. Elbette bir renk vermis olmasi gerekirdi. Hadi herseyi gectim adam anneme kadar sapiklik yapicak ve annem o adamla evlenmeme göz yumacak?
Çok fake bir hikaye geldi şahsen kusura bakmayın
İyi okuduysanız evlenmeden önce gelmedi başıma gelenler. İnanmak istemesenizde ben yaşadım bu iğrenç deneyimi. İnanmak istememeniz normal gerçi kaç kişiden duydunuz ki böyle bi yaşanmışlık.Koskoca 6 yıl? 6 gün yada 6 ay değil. Elbette bir renk vermis olmasi gerekirdi. Hadi herseyi gectim adam anneme kadar sapiklik yapicak ve annem o adamla evlenmeme göz yumacak?
Çok fake bir hikaye geldi şahsen kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?