6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

Fake olmadığını varsayip,ciddiye alarak cevap yazıyorum.
Çok ama çok geçmiş olsun. Geçmişi kurcalamanin,sizi suclamanin hiç bir anlami yok su an. Ne yapılabilir ona bakmak lazım.
Öncelikle uzaklaştırma talep edin! Bu çok önemli. Sizin ortak yaşadığınız eve adım bile atamasin. Esyalarinizi o zaman dilediğiniz gibi toplarsiniz.
Madde bağımlılığı zaten saç örneğinde,kan örneğinde çok kolay olarak ortaya çıkar. Annenize attığı mesajlar da kuvvetli deliller. Onun dışında,evinizde kalan arkadaşınız tanıklık yapabilir. Eve erkek vs aldığını ispatlamaniz zor ama zaten diğer şeyler yeterli olur. Mahkeme surecinizin kisa surmesini beklemeyin. Zaten su an aşırı öteye atılıyor davalar. Malum hukuksal süreçten ötürü hakim sayısı çok azaldıgı için. Yani 3 4 celse bile surse 1 seneyi geçer. Ki savcı arada tanik dinlemek isteyecek,delil toplamak isteyecek. Kısa süreceği konusunda çok ümitli olmayın.
Asla iletisime gecmeyin,engelleyin,uzaklastirma talep edin! Psikologa mutlaka ama mutlaka gidin! Bu da manevi bir delil olacaktır. Ayrıca mahkeme muhtemelen size ve eşinize de psikolog tayin edecektir.
Avukatlar sadece para için çalışır. Herhangi bir avukattan sizi anlamasını, yaşadıklarınızı hissetmesini beklemeyin. Her davaya uzulursek işimizi yapamaz hale geliriz. Avukatinizla duygusal bağ kurmayin, hayatım onun ellerinde diye düşünmeyin. Sakin bir şekilde sürece bırakın kendinizi. Acele etmemeye çalışın. 6 yılınızı kaybetmişsiniz,bir kac yil da davayla kaybedebilirsiniz,hic uzulmeyin

Şaşkınlıktan dilimi yuttuğum nadir konulardan biri. Kuzucum Allah kurtarsın seni en az hasarla inşallah. Boşadıktan sonra evinizi değiştirin sizi bulamasın. Kafası güzel olduğu bi anda rahatsız edebilir anneni veya seni.

Birde seni (çok özür dileyerek söylüyorum) satmaya çalışmış resmen zamanı olmamış, bunun için ceza alamıyormu hapis cezası?

bu kadar sorunlu bir kişilik 6 sene kendini gizleyemez, konu sahibi görmüştür bir şeylerini ama üstünü kapatmıştır, görmezden gelmiştir. yoksa adam 6 ay önce örnek kişiydi de şimdi bunları yapıyor diye bir şey olamaz.

konu gerçek mi ya.
ne bileyim 6 ayda adam bir canavara dönüşmüş ya.
madde bağımlısı olmuş sapık olmuş gay olmuş.
nasıl olmuş ama anlamadım.
@ndakzn nasıl olur da 6 yılda en ufak bir şüphen olmaz.
bu kadar karakteri bozuk bir adam 100 mt uzaktan belli eder kendini.
6 yıldan bahsediyorsun ya.
geçmişe dönüp tekrar düşündüğünde görüp te görmemezlikten geldiğin hatalarını bulabiliyormusun peki?
ah işte aslında belliymiş te ben üstünü örtmüşüm diyebileceğin.
valla konu çok uç noktalarda olduğu için inanmakta zorluk çektim ben de.

Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemiyorum, elinizde ne kadar kanıt varsa avuktınıza verin ispatlanırsa 1 yıl vs boşanma süresi ortadan kalkar...Allah onun belasını versin...hiç anlamadınız mı peki küçücük ipucu da mı yoktu evlenmeden önce ?

Okurken senin icin bir yandan da dua ediyordum. Sadece maddeyle ilgili bir sıkıntı olduğunu dusunurken şok üstüne şok yaşadım. .Allah yardımcın olsun. Ailesi çocuklarını kurtarmak isterken seni yakmış resmen bu nasıl bir vicdansızlık, aklım almıyor ...benim öfke kontrolüm yok ,tepkim çok daha farklı olurdu .taslayacaklar beni ama madde almasını bekleyip ıslak odunla döverdim o s.refsizi. ..gebersin !!! İşte Allah kullarını bildiği için dağına göre kar veriyor . Annene attığı mesajlar ,madde kullanımı ve sosyal medya yazışmaları incelendiğinde boşanmanın önünde bir engel kalmayacaktır. Muhakkak telefon ve sosyal medya hesaplarının araştırılması talep et .şifreli de olsa madde temini bu şekilde sağlanıyor. Sapikliklari da aynı arastirmayla ortaya konacaktir .yalnız en önemlisi can güvenliğin ..muhakkak onun bilmediği bir yerde kal ve sürekli yer değiştir .atıyorum teyzemdeyim de amcanda ol .hiçbir yerden yer bildirimi yapma. Bu adi sapığın erkeklik duyguları kabarır yada dolduruşa gelir ,maddenin de etkisiyle sana ve ailene bir zarar verebilir. Lütfen akıllı davran ve duygularına yenik düşme (o aşağılık pisliğe artık sevgi kırıntısı dahi beslemedigini düşünüyorum ama gecmise de saygı duyma ). Asla da hiçbir lafına inanma .allah yardımcın olsun

Aaaaaa şu an şoklardayım
İnanamıyorum. Esin olcak o erkek musvettesinin ailesi ne durumda peki ? Biliyorlar mı oğullarının ne pislik olduğunu. Hangi birine sasiracagimi bilemedim. 6 senede hiç mi ele vermedi kendini ona şaştım. Burda ki sorunlar xok ciddi bence 1 sene beklenebilecek türden bir evlilik değil.

Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın... çok ürkütücü insanin akıl sınırlarını zorlayacak cinsten.. polisiye gerilim romanından fırlamış gibi bi karakter olmaz mı olur ben inanırım.

Bana da çok gerçekçi gelmedi üzgünüm ama.
Altı senede evet yalan söyler kandırır ama, eşcinsel eğilim, madde bağlılığı gibi şeyler bariz saklayamayacak şeyler. Alkol sigara kullanmayan bir adam birden bir gece de uyuşturucuya başlamaz mutlaka öncesinde kullanıyordur ve bu belirti de vardır. Ki anneniz avukat yanındaysa sadece bunu bile boşanma dilekçesine yazabileceğinizi düşünürdü. Uyuşturucu kullanımı kan tahlilinde çıkar çünkü bu da elinizi güçlendirir nasıl boşanmanız zor olur derler ki? Bu da çok çelişkili geldi bana.
Ayrıca hiç bir annenin elinde yazılı kanıt varken çocuğuna tacizci kocasını söylemeye çekineceğine de inanmam. Hani sözel tacizdir eyvallah inanmaz der anlatmaz da kadında mesajlar var gayet inandırıcı diyorsunuz. O ilk mesajda normal bir anne kanıtını da alır size gösterir siz o evden çıkarır. Bu da pek inandırıcı değil.
Sizi evde uyutup eve gece erkek atması da fazla film sahnesi gibi. Konu komşu da görmedi size geceleri eve erkekler geliyor demedi. Normalde bunlar konuşulur apartmanda gece üçte beşte erkekler giriyor diye dedikodusu döner Türkiye'de hele hele..

40 i çıkmamış bebegin tecavuz edilerek olduruldugu bir ulkede bir erkeğin hem erkek hem kadınlara cinsel istek duymasini inandirici bulmayanlar var

Esiniz muhtemelen calisiyorum diye erkeklerle para karsiligi seks yapip onu da maddeye yatiriyordu. Bir sonraki aşamada size fuhus yaptirmayi planlamis zaten. Neyse gecmis olsun, kotu bir deneyim yasamissiniz ama ucuz atlatmissiniz cok daha kotusu olabilirdi.

Şu inandırıcı değil 6 yıl uzun bir süre nasıl olurdu fark edilmez hafif kişilik problemleride değil ki bu saklansın

Dehşet içinde okudum.
Bu meret insanları bu hale sokuyor demek ki.
Boşanma vs hakkında bilgim yok.
Allah yardımcınız olsun. İnsan gerçekten emeğine acıyor.

O kadar konu okudum herhalde bu kadar gözümün şaşkınlıktan pörtlediği,ağzımın açık kaldığı bi konu olmadı
Mahkemeye ne var ne yok sun....

Düğüne kısa bir süre kala başlamış eşi madde kullanmaya.
Demek ki maddeden sonra bu hale geldi ki yüksek ihtimal de öyle.
Düğünden önce madde kullanmaya başladı
Ve cinsel tercihi değişti sapık tacizci oldu yalan söylemeye başladı bilemiyorum

Ne olur fake olsun konu

Aman Allahim agzim acik okudum Allahim kimseyi boyle pisliklerle karsilastirmasin ama esiniz olacak zat iyi rol yapmis 6 yil nasil anlamadiniz ki neyse hemen bosa pisligi ne b.k yerse yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…