6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

gerçekten ake olmasını dilediğim bir konu. ne biçim bişey bu.

allah yardım etsin size.umarım bir an önce kurtulursunuz. yüksek ihtimal madde ve maddeye para bulmak için bu hale geldi adam!

ailesine anlattınız mı? onlar ne diyor bu duruma?

Bence bu adamın içinde hep vardı ama aile baskısı varmış o yüzden içinde tutmuş nadir yapmıştır yakalamaya fırsat olmamıştır. Evlenince ipini koparan kızgın boğa gibi ne yapacağını şaşırmış içindekileri dökmüş. Bence anası da biliyordur evladı hakkında böyle iddialar karşısında bişey söylemeden koyup gitmesi çok garip. Kendi evladı sonuçta laf söyletmez böyle bir konuda oğlunu savunur ilk defa duyduğu şeylerde demek ki o da önceden gördü pisliklerini belki o yüzden baskı yaptılar. Toplumumuzda erkek çocuğa baskı çok çok minimumdur. Kafamda deli sorular Allah sabır versin bir an önce kurtarsın inşallah

Tek celsede bosar hakim sizi. Elinizdeki mesajlar bir kenara sirf uyuşturucu kullanması boşanma nedeni. Hemen acin davanizi.

Boşanırsın, beraber yaşamaya zorlama diye bir şey yok, anneye atılan mesajlar yeter boşanmana diğerleri tuzu biberi olur. Sen kendini ve aileni koru. Buna dikkat et ve odaklan. Tek başına ve sık dışarı çıkma. Kapıya gelirse de kapıyı açmayın, polis çağırın kuzaklaştırma kararı olsun ya da olmasın. Cesaret gösterisi yapmayın, madde kullanan ve bu kadar sapkın olan insan muhtemelen insanlara zarar veren psikopat,sadist gibi hastalığı da bünyesinde barındırıyordur. İşte aramızda yaşayan gizli sağlam manyaklardan eşin. Toplumda çok var bunlardan kendilerini iyi gizliyorlar..

Allah yardımcınız olsun.
İnşallah biran önce bu adamdan kurtulursunuz.
Gerçekten çok üzüldüm.
Bunca yıl nasıl hiç açık vermedi anlayamadım doğrusu.
Sizde bu süre zarfında çok çok dikkatli olun.
O illeti içtikten sonra insan tedirgin olabiliyor.

Peki sizin cinsel hayatınız nasıldı ? Size ilgisi nasıldı yani

Okurken kendimi senin yerine koydum Allahım kalbim nasıl atıyor şuan biliyor musun canım benim inşallah fake konudur diye dua ediyorum şuan eğer değilse bence bu psikologada git bunları yaşıyan biri sağlam olamaz nasıl ya nasıl nasıl olur böyle birşey Allah onun belasını versin niye annen sana gelip başından anlatmadi da şimdi söylemiş hadi utanmış diyebilirsin ama sen onun kizisin atiigi gibi mesajı hemen sana gelmesi göstermesi gerekiyordu inanamıyorum ya şok oldum Allah yardımcın olsun

umarım fake hesaptır , kablolar cız cız ediyor.

allah beterinden korusun canım seni , en yakın mahkeme 3-4 aydan önce açılmıyor zaten o tarihe kadar 1 yılı doldurmuş olursun .
allah seni bir an önce kurtarsın bu pislikten

Niye fake olsun. Medyada da görmüyor muyuz bu tarz haberleri. Öz kızına kardeşine tecavüz eden pisliklerin yanında bu neki Allahın aşkına.
Konu sahibi Allah yardımcın olsun, tez zamanda kurtulursun inş bu yaratıktan.

Ya vallahi hala şokundayım konunun. Anneni seni nasıl merak ediyorum anlatamam.
Allah hepimizi böyle pisliklerden korusun. Kime güveneceğimizi şaşırır olduk ya. Bu insanlık nereye gidiyor Allah'ım..

okudum ve gözlerime inanamadım..
bence bu yazdığınız herşeyi davada delil sunabilirsiniz
insanları maalesef tanımanın zamanı yok
yıllardır tanıdığın insanı bir gün hiç tanıyamadığını öğreniyorsun
allah yardımcın olsun

Lütfen zaten yaşadıklarım bana yeter sürekli bu konu fake hikaye yazmış gibi mesajlar atmayın. Dün savcılıktan verdiğim dilekçiyi bu sabah emniyete götürdüm. Gidip alacaklarmış evinden aralarında konuşuyorlardı hakkında bütün bilgileri istediler. 6 yıldır evet tabiki bazı huyları vardı görmezden geldiğim ama sapkınlık ve madde hiç bi şekilde bi açık vermedi. Ben bunu daha önce görseydim evlenirmiydim allah aşkınıza. Zaten bi cinsel anlamda beraberliğimiz olmamıştıki evlenmeden önce. Soranlar olmuş cinsel anlamda evliliğimizde bi sorun yoktu aşırı doyumsuz ve sürekli fanteziler kurardı. Ben evlendikten sonra bu adamı tanımaya başladım yine fazla bile durdum aynı evde madde kullanıyor olduğu çıktı ortaya eyvallah dedim tedavi ettiririm bi şekilde. Çalışıyorum diyordu ama çalışmıyormuş bazen erken gelirdi izin verdiler derdi yalan söylüyorsun derdim her akşam apartman ayağa kalkardı bağrışmalarımızdan. Okadarını hiç beklemedim ondan. kim bekleyebilir ki .

konunuza inandım ve bütün yorumları okudum
sizin öyle deliksiz uyumanız korkuttu beni?
Lütfen bu konuyuda es geçmeyin
birde o kurduğu siteyi iyi inceleyin sapığın ne yaptığı bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…