30 tane kız başına mı üşüşüyormuş.:44: 3 tane olmasın o?
yüzük olunca üşüşmeyeceklerinin garantisi var mı peki?:44:
Kızlar sevgili olduğunuzu bilmiyorlar mı?
Okulda isimlerimizle hitap ediyoruz ama sürekli birlikteyiz anlamışlardır herhalde
Aslında biraz utangaç olduğum için isimle hitap ediyorum bide ona yapmacık geliyormuşMadem bukadar rahatsızsınız,ozaman sevgili olduğunuzu ilan edeceksiniz.
Neden isimlerinizle hitap ediyorsunuz,veya kimse size sormadımı siz sevgilimisiniz diye?
En mantıklı çözüm bu gibi. teşekkürlerNişanlılık şu süreçte üzerinizde bir baskı yaratabilir.. Çünkü daha gençliğin baharındasınız ve ben sizden kaynaklı değil de sevgilinizden kaynaklı problemler olabileceğini düşünüyorum.. Nedense tüm erkekler üniversite yıllarında bi dönemde bariz değişiyorlar bi free havasına giriyorlar.. Bence bunu nişan gibi hem size hem ailenize sorumluluk yükleyen bir organizasyon yerine kendi aranızda güzel bir yüzükle de sağlayabilirsiniz...
Merhaba ablalarım.Ben 18 yaşındayım.Erkek arkadaşımla lisede tanıştık.Aynı dershaneye gidip aynı üniversite aynı bölümü kazandık.Yaklaşık 5 yıldır hergünümüz birlikte geçiyor.Biz eczacılık okuyoruz.60 kişilik sınıfta sadece 7 tane erkek var.Sevgilimde hep sınavlarda ya 1. yada 2.oluyor.sınıftaki kızlarda soru sorucam konuyu anlatırmısın diye sürekli yanına geliyorlar.Hadi 1 tanesi gelse neyse 30 tanesi birden resmen çocuğun üstüne atlıyorlar.1-2 tane soru sorup sonra burcun ne?Küpen çok güzelmiş(malesef küpe takıyor.) gibi şeyler söylüyorlar.60 yaşındaki doç. hocamız sınıfın ortasında "bu çocuk hem yakışıklı hem zeki kızlar benden söylemesi"dedi.Sinirimden çıldırıyorum resmen.Hatta geçen gün bu kızlardan birine konu anlatmak için erkenden gitti okula normalde hergün birlikte gideriz.Onunla bu konuyu konuştuğumda bana nişanlanalım yüzük görünce kızlar uzaklaşır dedi ama daha okul 5 yıl + 1 yılda rusyada askerlik yapıcak o zaman telefonla bile görüşemeyeceğiz.Nişanı atma gibi bir kaygım yok ve ailem içinde problem olmaz.Özetle nişanlanmak sorunumu çözer mi?6 yıl uzun bir süre mi?
nişanlanmak gerekmez bence ki yüzükle çözülecek bir iş değil..
bir gün sınıfa el ele girin yada el ele çıkın..
eğer bana yapmacık geliyor istemiyorum derse de bilemiyorum artık:26:
Sakın nişan yapmaya kalkışma boşu boşuna hem kendine hem çocuğa baskı yaratma. En güzel yıllarınız. Ne kadar da güzel bir bölümde okuyorsunuz. Merak ettim özel üniversiteye mi gittiniz beraber yoksa aynı puanı yapıp aynı tercihleri falan mı yaptınız çok hoş olmuş :)
Sizin sosyal medya hesaplarınız yok mu? Facebookta chaster ile ilişkisi var yapmaya bakar. Arada 2-3 fotoğraf elediniz mi tamamdır. Profilinizi fotoğraflarla doldurmaya gerek yok bi tane bile yeter. Bu yapmacık değil bence. He sınıf ortasında aşkım canım demek ya da insanların içinde sarmaş dolaş gözükmek istemeyebilirsiniz de elele okula gelmek falan bir sakınca görmüyorum. Kimse mi anlamadı kaç ayda sevgili olduğunuzu?
Askerlik nedn Rusya'da? Sadece merak
bizim sınıfta bir çocuğun hatta kızın farketmez sevgilisi olduğunu bırak birisinden hoşlandığı bile belli olurdu.
Değişik geldi bana, biraz sevgili olduğunuzu belli edin sizde. Yalnız tek taraflı olmasın ..
Merhaba ablalarım.Ben 18 yaşındayım.Erkek arkadaşımla lisede tanıştık.Aynı dershaneye gidip aynı üniversite aynı bölümü kazandık.Yaklaşık 5 yıldır hergünümüz birlikte geçiyor.Biz eczacılık okuyoruz.60 kişilik sınıfta sadece 7 tane erkek var.Sevgilimde hep sınavlarda ya 1. yada 2.oluyor.sınıftaki kızlarda soru sorucam konuyu anlatırmısın diye sürekli yanına geliyorlar.Hadi 1 tanesi gelse neyse 30 tanesi birden resmen çocuğun üstüne atlıyorlar.1-2 tane soru sorup sonra burcun ne?Küpen çok güzelmiş(malesef küpe takıyor.) gibi şeyler söylüyorlar.60 yaşındaki doç. hocamız sınıfın ortasında "bu çocuk hem yakışıklı hem zeki kızlar benden söylemesi"dedi.Sinirimden çıldırıyorum resmen.Hatta geçen gün bu kızlardan birine konu anlatmak için erkenden gitti okula normalde hergün birlikte gideriz.Onunla bu konuyu konuştuğumda bana nişanlanalım yüzük görünce kızlar uzaklaşır dedi ama daha okul 5 yıl + 1 yılda rusyada askerlik yapıcak o zaman telefonla bile görüşemeyeceğiz.Nişanı atma gibi bir kaygım yok ve ailem içinde problem olmaz.Özetle nişanlanmak sorunumu çözer mi?6 yıl uzun bir süre mi?
30 kız mı ?Yok artık,Kıvanç gibi bir şey herhalde
Her neyse o değil konu ama 6 sene nişanlılık olmaz.Ayrıca nişanlılık her sorunu çözen sihirli bir durum değil.
Erkek arkadaşınızdan yüz buluyorlar ki geliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?