- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
evet yaa konu sahibi haklı anca cinsellik cinsellik
bence çözüm açık. derslerine çok çalışacaksın, en yüksek notları sen alacaksın. kızlar da sevgiline değil sana soracak
bir de bence sen aşık değilsin ve sevmiyorsun. ona hayranlık duyuyorsun ve ona sahip olduğun için ego tatmini yapıyorsun. çünkü çok beğenilen biriyle birliktesin. ama çevrede bu kadar beğenilneseydi onun tüm bu psikopatlıklarına tahammül edip normal karşılamazdın.
bence böyle birine sahip olmadığınız için kıskanmayın :26:neye göre kime göre birlikte. diğer kızlardan farkı daha çok ders çalışma zamanlarının olması mı birlikte?
yani biz de yatsın kalksın demiyoruz demi...sadece doğanın dengesi bu, kanunu bu.. bunu hissetmiyorsa anormallik var diyoruz. yoksa cinsellik yaşanır, yaşanmaz bu tercih meselesidir.
evet yaa konu sahibi haklı anca cinsellik cinsellik
bence çözüm açık. derslerine çok çalışacaksın, en yüksek notları sen alacaksın. kızlar da sevgiline değil sana soracak
bir de bence sen aşık değilsin ve sevmiyorsun. ona hayranlık duyuyorsun ve ona sahip olduğun için ego tatmini yapıyorsun. çünkü çok beğenilen biriyle birliktesin. ama çevrede bu kadar beğenilneseydi onun tüm bu psikopatlıklarına tahammül edip normal karşılamazdın.
bence böyle birine sahip olmadığınız için kıskanmayın :26:
ironi canım:26:
benim de bir arkadaşım vardı. arkadan saçı fönlü, hafif balık etli kız gördü mü böyle biriyle evlenmek istiyorum derdi. bi yüzünü gör arkadaş. di mi... şimdi fönlü bir kız bulmuş. 'fönlü'Valla aklıma geldi aynı şeyleri yazmak.Ama sıra gelmedi :) Bence de adamın yakışıklı ve zeki olması kızımızı yeterince tatmin ediyyüzden evlendiği zaman elini tutmasın,öpmesin hiç sorun olmaz.
Bir tanıdığım vardı.Hep arabası olan bir erkekle evlenmek isterdi.Yeter ki arabası olsun başka bir şey istemiyorum derdi.Gel zaman git zaman evlendi ve gerçekten de maddi-manevi arabasından başka bir şeyi hiç olmadı :)
ben fönlü esprisini anlamadim da icime dert olmasin bi aciklayiversenbenim de bir arkadaşım vardı. arkadan saçı fönlü, hafif balık etli kız gördü mü böyle biriyle evlenmek istiyorum derdi. bi yüzünü gör arkadaş. di mi... şimdi fönlü bir kız bulmuş. 'fönlü'
Neyse konu tartışmaya döndü yorumlar için teşekkürler umarım 6 sene sonra tekrar karşılaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?