toplum içinde elele tutmuyor, toplum içinde adından başka isimle hitap ettirmiyor.
toplum içinde sana bir bakışından belli olur aranızda birşeylerin döndüğü.
bana nedense çok şüpheli gözüktü erkek arkadaşının davranışları.
sizin sevgililiiğiniz devlet sırrı değil ki neden bu kadar gizlilik.
en basitinden bir kıza sadece biz sevgiliyiz kimseye söyleme desen tüm sınıf duyardı zaten.
enteresan.
Bütün bunlardan kurtulmanın tek bir yolu var,
Açık açık sevgili oldugunuzu ilan edeceksiniz.
Tamamda nasıl? Sınıfın ortasında bağıracak halim yok.Yüzükten başka yol görünmüyo.
Çok kötü bi durummuş kendi aranzda yüzük takablrsinz ama 6 sene nişanlılık çok saçma . sevgilim rusyada askerlik yapacak demişsin
rusyada askerlik ve hiç konuşmamak :)) o çocuk çoktan bitmiş bence .. Ruslara erkekler bayılırlar ..
Ne kadar severse sevsin bence kesinlikle gözü döner hemde her erkeğin .. Askerde telefon oluyo hem merak etme konuşursunz ama çok sakıncalı .. Sevgili olduğunuzu sınıftakiler neden bilmiyolar .. bu kadar rahat davranmalarna baştan izin vermemeliydin bence ..
Açıkçası ben malesef ilerisini pek sıcak görmedim sizin için .. Çözüm olarak şimdiden kendi aranzda yüzük takablrsnz ve sevgilin olduğunu sınıfa belli etmeli ona göre davranmalsn .
İlla yüzük olacak diye birşey yok kantinde,sınıfta yada okul bahçesinde birbirinize aşkım diye hitap edersiniz anlarlar yine faceniz varsa ilişki durumunuzu yapabilirsiniz zaten siz birbirinize aşkım,sevgilim diye hitap ederseniz bütün okul duyar merak etmeyin.
Yarın elini tutmayı deneyeceğim ama karşılık alacağımı hiç sanmıyorum.bence sorun ilişkimizin bilinmemesi değil kızlar basbaya buna asılmak istiyorlar ilişkimizi ciddi bulmuyorlar benceutangac oldugunuzu söyluyorsunuz , tamam herkesin bi yapısı var ama 5 yıldır bırlıkteyız dıyosunuz.
5 yılda halamı gecmedı utangaclıgınız? ki sadece askım canım demekten ve elele tutsmaktan bahsedıyoruz
kızların rahat bırakmasını ıstyorsanız en azından el ele tutuşun ya, bunun coollukla hıc alakası yok..
Yarın elini tutmayı deneyeceğim ama karşılık alacağımı hiç sanmıyorum.bence sorun ilişkimizin bilinmemesi değil kızlar basbaya buna asılmak istiyorlar ilişkimizi ciddi bulmuyorlar bence
Iyi de bu durumu engelleyecek olan sevgiliniz.
Hem neden sevgili oldugunuzu sakliyorsunuz?
O kisim ilginc geldi bana.
Ayrica aile arasında yuzuk takmayin
6 yila kim öle kim kala.
Üniversite hayati ileriki hayatimizin donum noktalarındandir.
Hayata bakis acimizin değiştiği olgunlastigimiz donemdir
6 yil sonra hala ayniysaniz o zaman takarsiniz yuzukleri..
Sevgilim face kullanmıyor.O tarz hitaplarıda hayatta kullanmaz.Yalnızken bile söylemiyor.Bence kızlar ilişkimizi biliyorlar.İlk günden beri hep birlikteyiz.Üşüdüğümde onun montunu giyiyorum fln anlamamak mümkün değil
Bahsettiğin haraketler bize çoook uzak sarılmaya kalksam üstünü falan düzeltir herhalde ama belki biranda elini tutabilirim.cnm ihtiyacın olan cevabı kendin vermişsin zaten.biz rusların bu kadar soguk bilmezdık ya
rus kadınlarının cıvıklıkta üstlerine yokta,erkekleri demekki cool oluyomuş
şaka bi yanada, tavsiyeye bile gerek yok sorunun ne oldugunu biliyorsunuz,icgudusel olarak cevrenize ''bakın bız birlkteyiz,sevgiliyiz'' mesajı vermen lazım.elinizi okulda tutmuyor e nerde tutuyor dışarda gezinirken fln tutuyormu bari..
illa elini tutmanada gerek yok yanağına bi öpücükdemi konduramassın şöyle kalabalıgın ıcınde? elini omzunadamı atamassın?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?