6 yıl nişanlılık ?

Bütün bunlardan kurtulmanın tek bir yolu var,

Açık açık sevgili oldugunuzu ilan edeceksiniz.

30 kızı bir yerde toplanmış görsem herhalde mağaza indirimi falan var derim sevgiliniz biraz geri durmazsa isterse 10 parmağında 10 yüzük olsun farketmez gibi geliyor..

toplum içinde elele tutmuyor, toplum içinde adından başka isimle hitap ettirmiyor.
toplum içinde sana bir bakışından belli olur aranızda birşeylerin döndüğü.
bana nedense çok şüpheli gözüktü erkek arkadaşının davranışları.
sizin sevgililiiğiniz devlet sırrı değil ki neden bu kadar gizlilik.
en basitinden bir kıza sadece biz sevgiliyiz kimseye söyleme desen tüm sınıf duyardı zaten.
enteresan.

Onu tadığımdan beri hep böyle.Ben cool takılıyorum triplerinde.Ben zaten onu ilk gördüğümde çok etkilenmiştim.En arka sırada beatz kulaklıkla müzik dinliyordu.ah ah aşık oldum napıyım ya

Çok kötü bi durummuş kendi aranzda yüzük takablrsinz ama 6 sene nişanlılık çok saçma . sevgilim rusyada askerlik yapacak demişsin
rusyada askerlik ve hiç konuşmamak :)) o çocuk çoktan bitmiş bence .. Ruslara erkekler bayılırlar ..
Ne kadar severse sevsin bence kesinlikle gözü döner hemde her erkeğin .. Askerde telefon oluyo hem merak etme konuşursunz ama çok sakıncalı .. Sevgili olduğunuzu sınıftakiler neden bilmiyolar .. bu kadar rahat davranmalarna baştan izin vermemeliydin bence ..
Açıkçası ben malesef ilerisini pek sıcak görmedim sizin için .. Çözüm olarak şimdiden kendi aranzda yüzük takablrsnz ve sevgilin olduğunu sınıfa belli etmeli ona göre davranmalsn .

Sürekli söylemekten hoslanmiyorsan bile diyelim kantine gideceksin biraz sesli askim kantine gidelim gibi birsey desen zaten anlasilir hersey yuzuge filanda gerek kalmaz

Tamamda nasıl? Sınıfın ortasında bağıracak halim yok.Yüzükten başka yol görünmüyo.

İlla yüzük olacak diye birşey yok kantinde,sınıfta yada okul bahçesinde birbirinize aşkım diye hitap edersiniz anlarlar yine faceniz varsa ilişki durumunuzu yapabilirsiniz zaten siz birbirinize aşkım,sevgilim diye hitap ederseniz bütün okul duyar merak etmeyin.

Sevgilime güvenim tam.Öyle kızlarla hiç işi olmaz.Sarışın kızlardan neredeyse nefret ediyor.Zaten o tarz kızları çok yapmacık buluyor.Askerlikte yurtdışını araması hapis nedeni hiç arayacağını sanmıyorum

utangac oldugunuzu söyluyorsunuz , tamam herkesin bi yapısı var ama 5 yıldır bırlıkteyız dıyosunuz.
5 yılda halamı gecmedı utangaclıgınız? ki sadece askım canım demekten ve elele tutsmaktan bahsedıyoruz
kızların rahat bırakmasını ıstyorsanız en azından el ele tutuşun ya, bunun coollukla hıc alakası yok..

Iyi de bu durumu engelleyecek olan sevgiliniz.
Hem neden sevgili oldugunuzu sakliyorsunuz?
O kisim ilginc geldi bana.

Ayrica aile arasında yuzuk takmayin
6 yila kim öle kim kala.
Üniversite hayati ileriki hayatimizin donum noktalarındandir.
Hayata bakis acimizin değiştiği olgunlastigimiz donemdir
6 yil sonra hala ayniysaniz o zaman takarsiniz yuzukleri..

Son düzenleme:

Sevgilim face kullanmıyor.O tarz hitaplarıda hayatta kullanmaz.Yalnızken bile söylemiyor.Bence kızlar ilişkimizi biliyorlar.İlk günden beri hep birlikteyiz.Üşüdüğümde onun montunu giyiyorum fln anlamamak mümkün değil

Yarın elini tutmayı deneyeceğim ama karşılık alacağımı hiç sanmıyorum.bence sorun ilişkimizin bilinmemesi değil kızlar basbaya buna asılmak istiyorlar ilişkimizi ciddi bulmuyorlar bence

Yarın elini tutmayı deneyeceğim ama karşılık alacağımı hiç sanmıyorum.bence sorun ilişkimizin bilinmemesi değil kızlar basbaya buna asılmak istiyorlar ilişkimizi ciddi bulmuyorlar bence

cnm ihtiyacın olan cevabı kendin vermişsin zaten.biz rusların bu kadar soguk bilmezdık ya
rus kadınlarının cıvıklıkta üstlerine yokta,erkekleri demekki cool oluyomuş
şaka bi yanada, tavsiyeye bile gerek yok sorunun ne oldugunu biliyorsunuz,icgudusel olarak cevrenize ''bakın bız birlkteyiz,sevgiliyiz'' mesajı vermen lazım.elinizi okulda tutmuyor e nerde tutuyor dışarda gezinirken fln tutuyormu bari..
illa elini tutmanada gerek yok yanağına bi öpücükdemi konduramassın şöyle kalabalıgın ıcınde? elini omzunadamı atamassın?:44:

Sevgili olduğumuzu saklamıyoruz sadece ilişkimizin ciddiyetini bilmiyorlar.Rahatsız olduğumu söyledim ama insanları kovacak halim yok dedi.Bence haklı sınıfın çoğu kız olduğu için kızlarla takılmada diyemem.zaten kısa cevap veriyo ama bu sanki kızları daha çok çekiyo sordukça soruyolar.

Insan sevdiğine hayatım sevgilim demez mi hiç hani sevince ister istemez çıkıyor bu tarz şeyler. Peki sende mi o tarz hitaplarda bulunmuyorsun? Sizi çok yakın iki arkadaş olarak da görüyor olabilirler çünkü üşüdüğünde üstüne onun montunu alman aslında çok da sevgili olduğunuzu belli eden bir durum değil. Arkadaşların da dediği gibi elini tutmayı dene. Ya da kızlardan birine bahset kısaca yayılır zaten.

Bahsettiğin haraketler bize çoook uzak sarılmaya kalksam üstünü falan düzeltir herhalde ama belki biranda elini tutabilirim.

1. Sevgilin Bunu Düşünmesi Gerekirken Sen Neden Kızlardan Rahatsızsın? Bence Erkek Arkadaşın Hiç Masum Değil Öyle Olsa Bu Konuyla İlgili Çabası Olurdu

2. 5 Yıldır Sevgililik Derken Yavrum Sen Kaç Yaşında Tanıştın Bunla

3. 5 Yıl Olmuş Bi Elini Tutamıyosun Sevgili Davranmaktan Utanıyosun Eee Adamın Ekmeğine Yağ Sürüyosun Kusura Bakma da Yani

4. Erkek Arkadaşın Bence Çapkın Herkese Mavi Boncuk Dağıtan Bir Tip

5. Erkek Arkadaşın Yalnız Tabanca Gibi Dolanırsa Kızların Üşüşmesi Gayet Normal,Demek ki Seninle Ciddi Düşünmediğini Anlamış Olmalı ki Diğer Kızlar Bu Kadar Tepesinde Adamın

6. Kısaca Adam Kısmetini Kapatmak İstemiyor,Sende Ekmeğine Yağ Sürüyosun Yanlış Yoldasınız!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…