6 yıl nişanlılık ?

Bahsettiğin haraketler bize çoook uzak sarılmaya kalksam üstünü falan düzeltir herhalde ama belki biranda elini tutabilirim.

üstünü mü düzeltir? canım senin sevgilinde davranış bozukluğu mu var? nası katlanıyosun sen bu anormal davranışlara?siz ozmn bildiğin arkadas gibi takılıyosunuz. beyefendinin elini tutunca klası mı sarsılıyor, sarılınca üstü başı mı bozuluyor. bu nedir ya

bana kalırsa sevgilin cevresındekı ilgiden gayet memnun, seninle sevgili oldugunu ilan edip ilginin üzerinden gitmesini istemiyor..

açık ve net yani.

Erkek arkadaşınız yanına gelenlerin sorularına bakmak veya konu anlatmak gibi bir görevi yok..

Tabi ödevlendirmeler dışında..

Kusura bakmayın kız arkadaşım rahatsız oluyor demek bu kadar zor olmasa gerek..

Yüzüğün vereceği mesajı , erkek arkadaşınız söz ile ifade etsin bak o zaman bir daha gelen giden oluyor mu..

Lisenin başında tanıştık şimdi yaklaşık 5 yıl olmadı.Ben ona karşı değil topluma karşı utanıyorum.Bide bugüne kadar hiçbir kızın yanına gitmedi.Ben yanına gidip ilgilenmeseydim benle çıkmazdı yani neredeyse kızlardan etkilenmiyo diyeceğim.bide onu hiç yalnız bırakmıyorum zaten

nasıl yani hapis nedeni canm tam anlamadım .? he anladım şimdi neden yabancı ülkede yapacak askerlğini peki ? türkiyede yapsın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
çocuk ne diyo senin bu nişan fikrine elini tutmayan yüzük takar mı bence senin baktığın tarafla onun baktığı taraf aynı değil

Office abla sen bir alemsin
Canım siz el ele tutuşmaz mısınız nasıl sevgilisiniz siz ?

Bu yeni birşey değilki 5 yıldır böyle sarılmayı falan sevmiyor hatta toplumda öpüşen insanlar görünce midesini bulandırıyormuş

18 yaşında üniversite 1. sınıfta ne nişanı yaaaa???
söyleyin sınıftakilere ilişkinizi, olsun bitsin.....

hem sevgilin yüz vermese kızlar da yanaşmazlar.
üniversitede başka erkek mi yok..

Nişan fikrini o söyledi.

o zaman bence nişan gibi değilde kendi aranızda yüzük takabilirsiniz bizimde oldu o yaşlarda pastane yüzüklerimiz, ki bence ona da gerek yok siz sevgili gibi davranırsanız zaten etraftaki onurlu hiçbi kız gelipte yılışmaz

Bu yeni birşey değilki 5 yıldır böyle sarılmayı falan sevmiyor hatta toplumda öpüşen insanlar görünce midesini bulandırıyormuş

Yahu sokakda öpüşmek başka ele ele tutuşmak başka.
Siz sevgili değilsiniz sen öyle sanıyorsun galiba.

Ya bu çocuk olayı aile boyutuna kız taşıyamaz diye nişan dedi sanırım . Bir yüzük alıpda bunu yapabilirlerdi.
Tuhaf geldi bana.

El ele tutuşmayı sevmiyo napıyım.Bencede o kadar önemli değil zaten.

yavrucum şimdi önemli değilmiş gibi gelir, bi kaç sene sonra da acayip gelir bu durum sana, bence ya sana karşı ya da kadın cinsiyetine karşı ilgisi yok bu arkadaşın.

çocuk gey felan olmasın?

hiç öptü mü seni öyle anne babayı öper gibi değil ama tutkulu uçuyormuş gibisinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…