Bahsettiğin haraketler bize çoook uzak sarılmaya kalksam üstünü falan düzeltir herhalde ama belki biranda elini tutabilirim.
1. Sevgilin Bunu Düşünmesi Gerekirken Sen Neden Kızlardan Rahatsızsın? Bence Erkek Arkadaşın Hiç Masum Değil Öyle Olsa Bu Konuyla İlgili Çabası Olurdu
2. 5 Yıldır Sevgililik Derken Yavrum Sen Kaç Yaşında Tanıştın Bunla
3. 5 Yıl Olmuş Bi Elini Tutamıyosun Sevgili Davranmaktan Utanıyosun Eee Adamın Ekmeğine Yağ Sürüyosun Kusura Bakma da Yani
4. Erkek Arkadaşın Bence Çapkın Herkese Mavi Boncuk Dağıtan Bir Tip
5. Erkek Arkadaşın Yalnız Tabanca Gibi Dolanırsa Kızların Üşüşmesi Gayet Normal,Demek ki Seninle Ciddi Düşünmediğini Anlamış Olmalı ki Diğer Kızlar Bu Kadar Tepesinde Adamın
6. Kısaca Adam Kısmetini Kapatmak İstemiyor,Sende Ekmeğine Yağ Sürüyosun Yanlış Yoldasınız!!
Sevgilime güvenim tam.Öyle kızlarla hiç işi olmaz.Sarışın kızlardan neredeyse nefret ediyor.Zaten o tarz kızları çok yapmacık buluyor.Askerlikte yurtdışını araması hapis nedeni hiç arayacağını sanmıyorum
Nişan fikrini o söyledi.çocuk ne diyo senin bu nişan fikrine elini tutmayan yüzük takar mı bence senin baktığın tarafla onun baktığı taraf aynı değil
nasıl yani hapis nedeni canm tam anlamadım .? he anladım şimdi neden yabancı ülkede yapacak askerlğini peki ? türkiyede yapsın ?
üstünü mü düzeltir? canım senin sevgilinde davranış bozukluğu mu var? nası katlanıyosun sen bu anormal davranışlara?siz ozmn bildiğin arkadas gibi takılıyosunuz. beyefendinin elini tutunca klası mı sarsılıyor, sarılınca üstü başı mı bozuluyor. bu nedir ya
bana kalırsa sevgilin cevresındekı ilgiden gayet memnun, seninle sevgili oldugunu ilan edip ilginin üzerinden gitmesini istemiyor..
açık ve net yani.
Nişan fikrini o söyledi.
Bu yeni birşey değilki 5 yıldır böyle sarılmayı falan sevmiyor hatta toplumda öpüşen insanlar görünce midesini bulandırıyormuş
Office abla sen bir alemsin
Canım siz el ele tutuşmaz mısınız nasıl sevgilisiniz siz ?
o zaman bence nişan gibi değilde kendi aranızda yüzük takabilirsiniz bizimde oldu o yaşlarda pastane yüzüklerimiz, ki bence ona da gerek yok siz sevgili gibi davranırsanız zaten etraftaki onurlu hiçbi kız gelipte yılışmaz
El ele tutuşmayı sevmiyo napıyım.Bencede o kadar önemli değil zaten.
Bu yeni birşey değilki 5 yıldır böyle sarılmayı falan sevmiyor hatta toplumda öpüşen insanlar görünce midesini bulandırıyormuş
Ya bu çocuk olayı aile boyutuna kız taşıyamaz diye nişan dedi sanırım . Bir yüzük alıpda bunu yapabilirlerdi.
Tuhaf geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?