E biz de 18 yasında ne nişanı kır dizini dersini calıs, ye ic gez dedik olmaz dedi.
Sınıftakiler biliyor.Ama sevgilim sarılmayı fln sevmediği için ciddi bulmuyorlar.
Ben gene mi anlamadım
Diğer konuda konu sahibine diyoruz ki 19 yaşında çocukla evlenilir mi, o daha ergen.
Burada da 18 yaşında bir çocuk için öpmek ister, elele tutuşmak ister, ister oğlu ister. Yokk bunları istemiyorsa o zaman tercihi farklıdır diyoruz.
Oda ergen, bu da ergen. Belki gelişimini tamamlamadı, belki cinsel dürtüleri düşük. Kısaca o bir çocuk.
Genç bir kız konu açsa sevgilim sürekli öpmek istiyor dese (bakın daha ilerisini demiyorum bile) dur deriz o kadar öptürme, çok öperse tahrik olabilir, sende etkilenirsin devamı gelir, dozunda bırak
Ben buradaki perhiz ve lahana turşusunu gerçekten anlayamadım.
Bunlar 18 yaşında. O yaştaki gençler her türlü taklitçiliğe ve rol modellerine açıktır. Çocuğun rol modelini bilmiyoruz bile. Belki kendince ağır takılıyordur.
Birde 3-5 yıl birlikteliğe takılıyoruz ama o yaşlarda onların çocuk olduğunu unutuyoruz.
Bu devirde böyle masumca aşk hoşuma gitti.
Dip not olarak, herhalde konu sahibi kanka olsalar farkederdi. Hiçbir kız o kadar cahil değildir. Zaten konu sahibi bunları değil, nişan olursa sonraki süreci merak ediyor.
Şimdi şöyle bir yanlışınız var 19 yaşında çocukla evlenilmezde ki kasıt sorumuluk kaldıramayacağıydı.
Biz burda kıza neden sevişmiyorsun demiyoruz da zaten.
El ele tutmak zaten masumca bir eylemdir bunu yapmamalarını tuhaf karşılıyoruz.
Bir lahana ve perhiz yok yani ortada.
Dediniz denizde bir sürü arkadaşta gereksizce çocuğun cinsel tercihi sorgulamış
6 yıl sonra görüşelim tekrar güzel kardeşim :)Ben aşkı duygusal birşey olarak kalbimde hissediyorum başka yerde değil
Olağan gidişata aykırı olsa bile öyle hayretler içerisinde de kalınacak bir durumda değil, elele tutuşmamak
yok hybrisim.. biz adam neden öpmüyor, sarılmıyor demiyoruz.. bunlar adamın evlendiği zaman da yapmayacağı şeyler, söylüyormuş zaten.. öpmem, sarılmam, çocuk istemem, bunlar içgüdüsel değil v.s. diye.. biz de bir ömür bu şekilde geçer mi, yol yakınken vazgeç diyoruz..
bu cümleye kadar bende normal diyodum ama burada bi parantez açmada yarar var..Farklı cinsel tercihi olmadığına eminim hatta homofobik.Belki aseksüel olabilir ama bence önemli değil
TatlımmmSınıftakiler biliyor.Ama sevgilim sarılmayı fln sevmediği için ciddi bulmuyorlar.
valla iki gün önce kayınvalidemlere gittik merdivenden çıkarken eşimin dizi kaşındı elimi bıraktı iki basamak çıktı hala tutmuyo elimi çektim elini bu el tutulacak herif beni hasta etme buuuuu ellll tutulacakkkk dedim tuttu öyle girdik içeri
demem o ki o ell tutulacakkkkkk chaster
Cinsel eğilimi farklı olsa saklayacak birisi değil açık açık söyler hatta kemdine erkek bile bulurbu cümleye kadar bende normal diyodum ama burada bi parantez açmada yarar var..
LGBT eylemlerine katılmayı seven,toplumsal hareketler dersinde eşcinsellik hareketini inceleyen ve bu konuda kitaplar okuyan biri olarak söyleyebilirim ki homofobik adamdan korkacaksın...
tabiiki sevgilinizi tenzih ederek söylüyorum ama bu otobanlarda eşcinsel ilişkiye giren adamların büyük çoğunluğu kahveden çıkmayan,ib.e'yi en büyük hakaret sayanlardan oluşuyomuş.Yani bir insanın o tarz hisleri varsa özellikle dikkat çekmemek için der "ay homolar ne tiksinç" falan diye...
Gerçi LGBT eylemlerinde hep "sevişe sevişe kazanacağız" falan derler,seksist söylemler yer alır.Sizin sevgilinizin bu gruba girdiğini de pek düşünemiyorum...
Ben aşkı duygusal birşey olarak kalbimde hissediyorum başka yerde değil
Yok be bitanem, çocuk çocuk istemem demiş çocuk yaşta :))))
Sonra konu şimdi elele tutmuyorsa, sarılmıyorsa ya evlenince de sarılmazsaya vs ye döndü. Ben mi yanlış anladım.
Kk diye üye olduk ama sanki mesaj yazanlar erkekmiş gibi konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor.Hanımlar hayırdır artık erkeklerden devralmışız bu işi haberimiz yok :)
6 yıl sonra görüşelim tekrar güzel kardeşim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?