6 yıl nişanlılık ?

Neden kaçtın neden
Mesut olurduk belki
Korkuttum mu seni
Benden ne zarar gelirki
Seni seyretmem gezmem lazımdı
Bu yolun sonunu bulmam lazımdı
Seni tanımam bilmem lazımdı
Bu hikayeye bir son lazımdı
Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan
Nasılda bağladın beni
Hani bi geldin bi kayboldun
Esrarlı mağrurdun aklıma sardım seni
Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan
Nasılda bağladın beni

Sınıftakiler biliyor.Ama sevgilim sarılmayı fln sevmediği için ciddi bulmuyorlar.

Ben en çok bu lafa takıldım. Tamam el ele tutuşmayı sevmeyebilir. Ama biz bayanlar erkeğe istediğimizi yaptırmak gibi bir yetenekle varolmuşuz. Sanırım bunun farkında değilsin sen. Sen elini tutmak istedikten sonra eğer o da seni seviyorsa tutar.
Benim eşim de ilk evlendiğimiz zamanlar kendi mahallesinde tutmazdı elimi. Sonra sen benden utanıyor musun dedim, o zaman niye evlendin dedim, başının etini yedim. Şimdi annesinin yanında bile bırakmaz elimi.
Demem o ki, belki aranızda çok güçlü bir bağ vardır, belki seni acayip seviyordur; ama davranışları tuhaf. Kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsiniz tabi ama en azında sevgilisi gibi davranmalı sana.
6 yıl nişanlılık olayına gelince de çooookk uzun bir süre. Nişanlılık 1 yılı aşarsa emin olsorunlar başlar. Tecrübelerimden biliyorum. O yüzden eğer evlenmeye kararlıysanız erkenden ciddi adımlar atmayın. Her şeyin zamanı var.

yok hybrisim.. biz adam neden öpmüyor, sarılmıyor demiyoruz.. bunlar adamın evlendiği zaman da yapmayacağı şeyler, söylüyormuş zaten.. öpmem, sarılmam, çocuk istemem, bunlar içgüdüsel değil v.s. diye.. biz de bir ömür bu şekilde geçer mi, yol yakınken vazgeç diyoruz..

Olağan gidişata aykırı olsa bile öyle hayretler içerisinde de kalınacak bir durumda değil, elele tutuşmamak

Dediniz denizde bir sürü arkadaşta gereksizce çocuğun cinsel tercihi sorgulamış

18 yaşında herşeyi yeni keşfetmeye başlayan genç bir çocukdan bahsediyoruz . Ve el temasına bile girmiyor.
Bence sorgulanması normal . Öpmek demiyorum farkındaysanız el ele tutuşmak bile istemiyor .

valla iki gün önce kayınvalidemlere gittik merdivenden çıkarken eşimin dizi kaşındı elimi bıraktı iki basamak çıktı hala tutmuyo elimi çektim elini bu el tutulacak herif beni hasta etme buuuuu ellll tutulacakkkk dedim tuttu öyle girdik içeri
demem o ki o ell tutulacakkkkkk chaster

Olağan gidişata aykırı olsa bile öyle hayretler içerisinde de kalınacak bir durumda değil, elele tutuşmamak

Bence tuhaf karşılancak bir durum.
Şahsen ben dışarda ki samimiyetten hoşlanmam erkek arkadaşımda öyle.
Ama el ele tutuşmamak bence tuhaf.

Yok be bitanem, çocuk çocuk istemem demiş çocuk yaşta :))))

Sonra konu şimdi elele tutmuyorsa, sarılmıyorsa ya evlenince de sarılmazsaya vs ye döndü. Ben mi yanlış anladım.

Farklı cinsel tercihi olmadığına eminim hatta homofobik.Belki aseksüel olabilir ama bence önemli değil
bu cümleye kadar bende normal diyodum ama burada bi parantez açmada yarar var..
LGBT eylemlerine katılmayı seven,toplumsal hareketler dersinde eşcinsellik hareketini inceleyen ve bu konuda kitaplar okuyan biri olarak söyleyebilirim ki homofobik adamdan korkacaksın...
tabiiki sevgilinizi tenzih ederek söylüyorum ama bu otobanlarda eşcinsel ilişkiye giren adamların büyük çoğunluğu kahveden çıkmayan,ib.e'yi en büyük hakaret sayanlardan oluşuyomuş.Yani bir insanın o tarz hisleri varsa özellikle dikkat çekmemek için der "ay homolar ne tiksinç" falan diye...
Gerçi LGBT eylemlerinde hep "sevişe sevişe kazanacağız" falan derler,seksist söylemler yer alır.Sizin sevgilinizin bu gruba girdiğini de pek düşünemiyorum...

Sınıftakiler biliyor.Ama sevgilim sarılmayı fln sevmediği için ciddi bulmuyorlar.
Tatlımmm
bak sana kendi hayatımdan örnek vereyim,bu yaz 4 senelik sınıf arkadaşımla hoşlaşmaya başladım,çok güzel-dolu dolu zamanlar geçirdik,pek romantik günlerimiz oldu...
yalnız şöyle bir durum vardı ki bu çocuk ikibuçuk sene aynı sınıftan bir başka kızla beraberdi.
Normalde bu durum bir sorun ,değil mi?
oysa bana sorun gibi bile gelmedi çünkü ne elele gördüm bunları ne birbirlerine hayran hayran bakarken.
Hatta birbirlerine isimleriyle hitap ederlerdi!!
Şaka gibi,üç aylık ilişkimde bile ismimizle hitap etmedik,kendi bulduğumuz şirin sıfatlarla seslendik birbirimize.
Ne bileyim,bana sevgili değil de uzun zamanı beraber paylaşan kankalarmış gibi gelmişlerdi...
bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi???

burda erken diyen çok oldu ..18 yaşında derslerine odaklan dedik.

evet masumdur o yaşlar ama kaç yıldır beraberlikte bir el ele tutuşmak sarılmak yoksa o da anormaldir.

vurgulanan bu.

Ama içinden geliyorsa tutar.Zorla tutarsa ne anlamı kalır?Hoşuna gitmeyen şeyi niye yaptırayım

Yönelimleri farklı olan insanlar bunu kamufle etmek için evlenirmiş tatlım.Neyse anladığım kadarıyla senin için de hiç önemli değil cinsellik,ten teması falan..Evlendiğin zaman da olmaması önem arz etmiyomuş.E o zaman Allah mesut etsin ne diyek?Yalnız 10 sene sonra gelip çocuk sahibi olmak istiyorum diye ağlama da..

Cinsel eğilimi farklı olsa saklayacak birisi değil açık açık söyler hatta kemdine erkek bile bulur

Ben aşkı duygusal birşey olarak kalbimde hissediyorum başka yerde değil

Başka yer dediğin, evlendiğin zaman başınıza iş aşacak yerdir..
Kalben hissetmek yeterli değildir..
Tüm ruhunda tek beden olduğun zaman aşkı ve sevgiyi o zaman hissedersin yaşarsın.

Yok be bitanem, çocuk çocuk istemem demiş çocuk yaşta :))))

Sonra konu şimdi elele tutmuyorsa, sarılmıyorsa ya evlenince de sarılmazsaya vs ye döndü. Ben mi yanlış anladım.

ilk basta ben de seviyeli cok guzel bir iliski oldugunu dusunmustum,
cocuk mesafeli ve konu sahibi de dengeli, ısrarcı degil, aksine cok begendim bu tutumlarını
ancak kısmen isteklerine cocugun verdigi cevaplar ilginc, sarılmanın vs bu tip seylerin dogal olmadıgını soyluyormus,
diger yazdıklarıyla parcalar birlesince daha farklı ihtimalleri de goz ununde bulundurmasini soyluyoruz.
o da dogal olarak sevgilisini ve iliskisini sahiplenerek soz ettirmemeye calısıyor, durum bundan ibaret.

Kk diye üye olduk ama sanki mesaj yazanlar erkekmiş gibi konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor.Hanımlar hayırdır artık erkeklerden devralmışız bu işi haberimiz yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…