6 yıl nişanlılık ?

İster evlen, ister nişanlan, istersen sarıl sarmala hiç boş bırakmadığını zannet birileri sevgilini gözüne kestirmişse ne yapar eder yanına yaklaşırlar.
Aynı mantık ile sevgilin sana bağlı değilse ister evli, ister çocuklu, ister nişanlı adına ne dersen de artık, o kızların ilgisine karşılık verir.
Bence günlerinizin, sevgililiğinizin tadını çıkarın. Araya resmiyet girince hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

Kk diye üye olduk ama sanki mesaj yazanlar erkekmiş gibi konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor.Hanımlar hayırdır artık erkeklerden devralmışız bu işi haberimiz yok :)

Yaşının küçük olduğu ne kadar da belli..Cinselliği sadece erkekler has bir olay görüyorsun.Kimse burda üstüne atlasın,sabahlara kadar sevişin demiyo a benim akıllımmmm...

Kk diye üye olduk ama sanki mesaj yazanlar erkekmiş gibi konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor.Hanımlar hayırdır artık erkeklerden devralmışız bu işi haberimiz yok :)
acaba senin erkek olma ihtimalin yüzde kaç

bazı konularda hem cahil hem de tecrübesiz olduğun belli. cinsellik evliliğin büyük bir oranını kapsar.

o yüzden sen şimdi git dersine ve 30 küsür kızı kontrol et.

6 yıl sonra gel konuşuruz.

Neyse konu tartışmaya döndü yorumlar için teşekkürler umarım 6 sene sonra tekrar karşılaşırız.

Saygı duyuyorum.Yanlış anlamayın ama bence aşık olmamışsınız

2 kere evlendim
ilk kocama aşık olmadım
sevdim
severekte ayrıldım(laf aramızda terk edildim)
ikinci evliliğimde aşık olarak 16 ayda evlendim bi o kadardırda evliyiz sönmedi ateşimiz

2 kere evlendim
ilk kocama aşık olmadım
sevdim
severekte ayrıldım(laf aramızda terk edildim)
ikinci evliliğimde aşık olarak 16 ayda evlendim bi o kadardırda evliyiz sönmedi ateşimiz

terbiyesizzzz, ateşli şey seni... dokunmadan evlilik olmaz mı yani.. bak sen neler de öğretiyormuş

terbiyesizzzz, ateşli şey seni... dokunmadan evlilik olmaz mı yani.. bak sen neler de öğretiyormuş

Önce ten uyumuna bakınca , kalite kontrolden geciricen sonra arızalı cıkarsa ömrü billah doktor doktor
Allah esirgesin
Allah kocalarımızada bizede saglık versin bebelerimizede

Vajinismus adayı olamaz,çünkü sevgilisi(ya da sevgili olduğunu zannettiği kişi) o tür şeylerden hoşlanmıyomuş.Bacımıza göre de önemli olan güne beraber uyanmakmış..Oy canım kıyamam..

hep küs olurlar hiç barışamazlar bence

Sanırım geleceğin vajinismus adayısınız ciddiyim

Vajinismus adayı olamaz,çünkü sevgilisi(ya da sevgili olduğunu zannettiği kişi) o tür şeylerden hoşlanmıyomuş.Bacımıza göre de önemli olan güne beraber uyanmakmış..Oy canım kıyamam..

hanımlar ne olursa olsun annesiniz,
konu sahibinin 18yasında oldugunu unutmasak keske,
onun dilinin kemigi olmayabilir ama siz tecrube sahibisiniz,
kusura bakmayın, bu okuduklarım biraz agır gibi geldi...
ben 18imde ergenlige bile daha yeni girdigimi hissediyordum :)

kuşak farkı denen bir şey var. bizim lise zamanlarımızdaki masumiyet devri yok artık. biz küçükken bir öpüşme sahnesi çıksa hemen kanal değiştirilirdi; biz de utanırdık falan. şimdiki nesil nasıl?

evet yaa konu sahibi haklı anca cinsellik cinsellik
bence çözüm açık. derslerine çok çalışacaksın, en yüksek notları sen alacaksın. kızlar da sevgiline değil sana soracak
bir de bence sen aşık değilsin ve sevmiyorsun. ona hayranlık duyuyorsun ve ona sahip olduğun için ego tatmini yapıyorsun. çünkü çok beğenilen biriyle birliktesin. ama çevrede bu kadar beğenilneseydi onun tüm bu psikopatlıklarına tahammül edip normal karşılamazdın.

Bence akşamdan beri bir güzel kekleniyoruz.

Normal hiçbir kız 5 yıl bu duruma he demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…