Kk diye üye olduk ama sanki mesaj yazanlar erkekmiş gibi konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor.Hanımlar hayırdır artık erkeklerden devralmışız bu işi haberimiz yok :)
Şuan ettiğin terbiyesizlik senin.
acaba senin erkek olma ihtimalin yüzde kaçKk diye üye olduk ama sanki mesaj yazanlar erkekmiş gibi konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor.Hanımlar hayırdır artık erkeklerden devralmışız bu işi haberimiz yok :)
Cinsel eğilimi farklı olsa saklayacak birisi değil açık açık söyler hatta kemdine erkek bile bulur
Neyse konu tartışmaya döndü yorumlar için teşekkürler umarım 6 sene sonra tekrar karşılaşırız.
Saygı duyuyorum.Yanlış anlamayın ama bence aşık olmamışsınız
Ayıptır sorması herşey sarılmak öpmek falan mı?Başbaşa kalmak , konuşmak ,her güne birlikte uyanmak çok daha önemli bence
2 kere evlendim
ilk kocama aşık olmadım
sevdim
severekte ayrıldım(laf aramızda terk edildim)
ikinci evliliğimde aşık olarak 16 ayda evlendim bi o kadardırda evliyiz sönmedi ateşimiz
Kk diye üye olduk ama sanki mesaj yazanlar erkekmiş gibi konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor.Hanımlar hayırdır artık erkeklerden devralmışız bu işi haberimiz yok :)
Sanırım geleceğin vajinismus adayısınız ciddiyim
terbiyesizzzz, ateşli şey seni... dokunmadan evlilik olmaz mı yani.. bak sen neler de öğretiyormuş
Vajinismus adayı olamaz,çünkü sevgilisi(ya da sevgili olduğunu zannettiği kişi) o tür şeylerden hoşlanmıyomuş.Bacımıza göre de önemli olan güne beraber uyanmakmış..Oy canım kıyamam..
Sanırım geleceğin vajinismus adayısınız ciddiyim
Vajinismus adayı olamaz,çünkü sevgilisi(ya da sevgili olduğunu zannettiği kişi) o tür şeylerden hoşlanmıyomuş.Bacımıza göre de önemli olan güne beraber uyanmakmış..Oy canım kıyamam..
hanımlar ne olursa olsun annesiniz,
konu sahibinin 18yasında oldugunu unutmasak keske,
onun dilinin kemigi olmayabilir ama siz tecrube sahibisiniz,
kusura bakmayın, bu okuduklarım biraz agır gibi geldi...
ben 18imde ergenlige bile daha yeni girdigimi hissediyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?