• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıldır ayrı yatıyoruz....

melekomer

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
12
0
286
İstanbul
evet kızlar sonunda bende yazmaya karar verdim ..... 8 yıldır evliyim ve de çocuğumuz olduktan sonra yani 6 yıldır eşimle aynı yatakta yatmıyoruz ...sebep sorarsanız eşim hep bahaneler üretiyor ...ben pes ettim artık çok bunaldım siz olsanız napardınız?

evet kızlar sonunda bende yazmaya karar verdim ..... 8 yıldır evliyim ve de çocuğumuz olduktan sonra yani 6 yıldır eşimle aynı yatakta yatmıyoruz ...sebep sorarsanız eşim hep bahaneler üretiyor ...ben pes ettim artık çok bunaldım siz olsanız napardınız?

ayrı yatmak alışkanlık halini almış eşinizde ,ben eşimden asla ayrı yatmak istemezdim ,yavaş yavaş ne bileyim haftada 1 gün ,sonra 2 derken alışabilir belki ,denemekte fayda var,pes etmeyin ama yavaş yavaş,sevgiler.

Off hep çocuk ve sonrası eşler arasında kopma bende bundan çok korkuyorum :(
O yüzden çocuk istemiyorum sanırım.. Yerinizde olsam dayanamazdım heralde psikolojim bozulurdu..

Peki gün içinde nasılsınız? 6 yıla nasıl dayandınız hiç kopma noktası olmadı mı yani..

bu çok ciddi bir mevzu. bahanelerin 6 yıl geçerli olabileceğini sanmıyorum. yaratıcılığın sınırlarını zorlasa bile bahaneler yeterli değil. peki birlikte oluyor musunuz? birlikte olduğunuz geceler dışında mı ayrı yatıyorsunuz?

bazı insanlar iki kişi yatamıyor çok sıkıntı yaşıyor. rahat edemiyor vs. böyle bir mevzu mu bilmiyorum belki 2 sene sizden çekinip sonradan alışınca kafasına göre yaşamaya başlamıştır. bir de asıl soracağım çocuğunuz geceleri uyanıp yanınıza gelir mi? bazı babalar bundan beziyor ertesi gün erken kalkacaksa.

aslında çok sosyaliz monoton bi evliliğimiz yok maddi sıkıntı yok ailelerimiz anlaşır ... ama ben bunlara rağmen biz evliyiz diyemiyorum ... yanı sıra kıl aldırmaz tartışmalarımızda barışan taraf hep ben olurum.... yatak olayına gelince önce hava sıcak ben salonda yatayım dedi sonra kış gelldi sen çok örtünüyosun sıcak bastı dedi daha sonra çocuk korkar yanında yat dedi ve derken böyle yıllar geçti:( ben yavaş yavaş soğuyorum çok sabırlıyımdır ama gece olunca içim acıyor çok üzülüyorum

Bence nolursa olsun küs bile olsanız gece aynı yatakta yatmak şart. Bu evliliğin asla yıkılmaması gereken kurallarından biri olmalı bana göre.

aslında çok sosyaliz monoton bi evliliğimiz yok maddi sıkıntı yok ailelerimiz anlaşır ... ama ben bunlara rağmen biz evliyiz diyemiyorum ... yanı sıra kıl aldırmaz tartışmalarımızda barışan taraf hep ben olurum.... yatak olayına gelince önce hava sıcak ben salonda yatayım dedi sonra kış gelldi sen çok örtünüyosun sıcak bastı dedi daha sonra çocuk korkar yanında yat dedi ve derken böyle yıllar geçti:( ben yavaş yavaş soğuyorum çok sabırlıyımdır ama gece olunca içim acıyor çok üzülüyorum

6 yıl çok uzun bı sure neden bukadar musade ettınızki ne dere desın dınlemeseydınız keşke sorun daha buyumuş yıllar geçtikçe

bu çok ciddi bir mevzu. bahanelerin 6 yıl geçerli olabileceğini sanmıyorum. yaratıcılığın sınırlarını zorlasa bile bahaneler yeterli değil. peki birlikte oluyor musunuz? birlikte olduğunuz geceler dışında mı ayrı yatıyorsunuz?

bazı insanlar iki kişi yatamıyor çok sıkıntı yaşıyor. rahat edemiyor vs. böyle bir mevzu mu bilmiyorum belki 2 sene sizden çekinip sonradan alışınca kafasına göre yaşamaya başlamıştır. bir de asıl soracağım çocuğunuz geceleri uyanıp yanınıza gelir mi? bazı babalar bundan beziyor ertesi gün erken kalkacaksa.

evet birlikte oluyoruz sonra o yine ayrı yatıyor ... bugüne kadar yapmadığım şey kalmadı günlerce o nerde yatıyorsa bende aldım yastığımı yanına gitim ama olmadı işte biz yatak odasını sadece giyinme odası gibi kullanıyoruz . ben oğlumun odasında o da salonda yatıyor

evet birlikte oluyoruz sonra o yine ayrı yatıyor ... bugüne kadar yapmadığım şey kalmadı günlerce o nerde yatıyorsa bende aldım yastığımı yanına gitim ama olmadı işte biz yatak odasını sadece giyinme odası gibi kullanıyoruz . ben oğlumun odasında o da salonda yatıyor

şöyle bir denemeyi teklif etmeye ne dersiniz. birlikte olduğunuz günler haricinde haftada yalnızca bir* gün birlikte uyumayı teklif etseniz, ve bir süre sonra gün sayısını daha fazla talep etseniz? ama tabii ki uzun aralıklarla. böyle böyle birkaç gün onun gönlü olur, birkaç gün sizin gönlünüz olur. birden her gün alışamayabilir o alışmış rahatına belli. belki bu şekilde tekrar aynı yatağa girme şansı elde edersiniz. bir gün ya ne olacak der, öyle diye diye aşılabilir. zormuş durumunuz. ben çocuktan da rahatsız oluyordur belki diye düşündüm. çünkü sürekli uyku bölününce bir agresiflik oluyor. işe gideceğim ben ya gibi aksilenmeler olabiliyor.

6 yıl çok uzun bı sure neden bukadar musade ettınızki ne dere desın dınlemeseydınız keşke sorun daha buyumuş yıllar geçtikçe
olmadı arkadaşım inan bana ne yaptıysam olmadı ... allah bbana bi sabır vermiş ki .... ben hiç kimseyle paylaşamadım bu durumu çünkü utanılası bi durum anlatsam inanılası değil bilmiyorum aranızda böyle olan var mı?

Benim annemle babamda kendimi bildim bileli ayrı uyurlardı. Hatta sonradan arkadaşlarımın ailelerinin aynı odada uyuduklarını

öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Çocuk aklı işte..

Yalnız anlamadığım konu eşiniz 6 sene boyunca ne kadar bahane üretebilir ki? Ayrıca gün içerisinde diyaloğunuz nasıl?

Soğuk mu size karşı?

olmadı arkadaşım inan bana ne yaptıysam olmadı ... allah bbana bi sabır vermiş ki .... ben hiç kimseyle paylaşamadım bu durumu çünkü utanılası bi durum anlatsam inanılası değil bilmiyorum aranızda böyle olan var mı?

senın daha fazla tahammul edemıyeceğini anlaması lazım eşinin

nasıl ayrı yatmaya alıştıysa yenıden birlikte yatmayada alışır alışmk zorunda

olmadı arkadaşım inan bana ne yaptıysam olmadı ... Allah bbana bi sabır vermiş ki .... Ben hiç kimseyle paylaşamadım bu durumu çünkü utanılası bi durum anlatsam inanılası değil bilmiyorum aranızda böyle olan var mı?

benim görümcemde eşinden 15 yıldır felan ayrı yatıyor ,ama onlar tabii 25 yıllık felan evli yaklaşık ,of çok sıkılıyoruz ,beraber yatınca bunalıyoruz ayrı yatınca rahatız der,ilk yorumumda buna dayanarak söylemiştim ,alışınca zor ama imkansız değil zaafları varsa bunları kullan ,sevgiler.

şöyle bir denemeyi teklif etmeye ne dersiniz. birlikte olduğunuz günler haricinde haftada yalnızca bir* gün birlikte uyumayı teklif etseniz, ve bir süre sonra gün sayısını daha fazla talep etseniz? ama tabii ki uzun aralıklarla. böyle böyle birkaç gün onun gönlü olur, birkaç gün sizin gönlünüz olur. birden her gün alışamayabilir o alışmış rahatına belli. belki bu şekilde tekrar aynı yatağa girme şansı elde edersiniz. bir gün ya ne olacak der, öyle diye diye aşılabilir. zormuş durumunuz. ben çocuktan da rahatsız oluyordur belki diye düşündüm. çünkü sürekli uyku bölününce bir agresiflik oluyor. işe gideceğim ben ya gibi aksilenmeler olabiliyor.

çocuğumuz büyüdü artık ... fikrin güzel denemeye değer tabi aramız düzelirse ... ben 15 gündür gündelik hayatta da artık eşimle ilgilenmiyorum daha doğrusu ilgilenmiyormuşum gibi yapıyorum başlıca sebep bu ve de son zamanlarda yaşadııklarım nedeniyle....

Benim annemle babamda kendimi bildim bileli ayrı uyurlardı. Hatta sonradan arkadaşlarımın ailelerinin aynı odada uyuduklarını

öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Çocuk aklı işte..

Yalnız anlamadığım konu eşiniz 6 sene boyunca ne kadar bahane üretebilir ki? Ayrıca gün içerisinde diyaloğunuz nasıl?

Soğuk mu size karşı?
[/QU

gün içinde işteyse evle ilgili bi mevzu varsa arar ama nedensizce nasılsın canım diyip aradığını hatırlamıyorum

6 yıl çok uzun bi süre...
küslük olsa bile yatakları ayırmama taraftarıyım... istersen dön sırtını yat ama yatağından başka yere gitme der hep annem...
eşiniz rahatına düşkün anlaşılan..

size yaklaştığı zaman, artık yanımda yatmazsan avcunu yalarsın hadi naş naşşş deyip gönderin...
denemekte yarar var :4:

Hangi kadın kocasıyla yıllarca ayrı yatmayı kabullenir ,bunun sabrla ne ilgisi var ve bir erkek kadının sıcaklığını ister tenını ister bence hikayede anlaşılmayan eksik noktalar var ya da aldatma ne bıleyım çok şaşırdım bır erkek neden karısyla yatmaz kı ustelık bır deıl ıkı deıl 6 yıl ne demek ..

Son düzenleyen: Moderatör:
6 yıl çok uzun bi süre...
küslük olsa bile yatakları ayırmama taraftarıyım... istersen dön sırtını yat ama yatağından başka yere gitme der hep annem...
eşiniz rahatına düşkün anlaşılan..

size yaklaştığı zaman, artık yanımda yatmazsan avcunu yalarsın hadi naş naşşş deyip gönderin...
denemekte yarar var :4:

inan bunuda denedim sonuç 5 ay birlikte olmadık.. bu durumda bile ben gittim yanına o kadar inat ki koç burcu ondanmıdır bilmem... aynı annesi asla özür dilemez keçi gibi inatçı ve de her durumda o haklıdır zeyinyağı gibi üste çıkmasını da bilir... 6 yıl boyunca bben çözüm bulamadım çok kötü bi duygu

6 yıl sonra kafanıza meteor taşı falan mı düştü,bunca zaman nerdeydiniz..
Hangi kadın kocasıyla yıllarca ayrı yatmayı kabullenir ,bunun sabrla ne ilgisi var ve bir erkek kadının sıcaklığını ister tenını ister bence hikayede anlaşılmayan eksik noktalar var ..

tabi ki de eksik noktalar var arkadaşım ....haklısın ama beni en çok üzen konu bu ... allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor ...günlerdir benimle bu durumu yaşayan varmı diye netten araştırıyorum bu sitede ki binlerce konuya teker teker baktım ama böyle bişeyle karşılaşmadım sonunda yazmak istedim belkide içimi döktüm . . hangi kadın kabullenir evet benim gibisi kabul etmiş gördüğün gibi .. detaya inersek eşimin anne babası ayrı onlar yıllarca ayrı yataklarda yatmışlar ben hep buna bağladım hep değişir dedim .... benim yapamayacağım bişey yok dedim inanılmaz iyi bir baba çok ilgili belkide çocuğum için kıyamadım bu evliliği bitirmeye ...

Back
X