Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar sonunda bende yazmaya karar verdim ..... 8 yıldır evliyim ve de çocuğumuz olduktan sonra yani 6 yıldır eşimle aynı yatakta yatmıyoruz ...sebep sorarsanız eşim hep bahaneler üretiyor ...ben pes ettim artık çok bunaldım siz olsanız napardınız?
evet kızlar sonunda bende yazmaya karar verdim ..... 8 yıldır evliyim ve de çocuğumuz olduktan sonra yani 6 yıldır eşimle aynı yatakta yatmıyoruz ...sebep sorarsanız eşim hep bahaneler üretiyor ...ben pes ettim artık çok bunaldım siz olsanız napardınız?
aslında çok sosyaliz monoton bi evliliğimiz yok maddi sıkıntı yok ailelerimiz anlaşır ... ama ben bunlara rağmen biz evliyiz diyemiyorum ... yanı sıra kıl aldırmaz tartışmalarımızda barışan taraf hep ben olurum.... yatak olayına gelince önce hava sıcak ben salonda yatayım dedi sonra kış gelldi sen çok örtünüyosun sıcak bastı dedi daha sonra çocuk korkar yanında yat dedi ve derken böyle yıllar geçtiben yavaş yavaş soğuyorum çok sabırlıyımdır ama gece olunca içim acıyor çok üzülüyorum
bu çok ciddi bir mevzu. bahanelerin 6 yıl geçerli olabileceğini sanmıyorum. yaratıcılığın sınırlarını zorlasa bile bahaneler yeterli değil. peki birlikte oluyor musunuz? birlikte olduğunuz geceler dışında mı ayrı yatıyorsunuz?
bazı insanlar iki kişi yatamıyor çok sıkıntı yaşıyor. rahat edemiyor vs. böyle bir mevzu mu bilmiyorum belki 2 sene sizden çekinip sonradan alışınca kafasına göre yaşamaya başlamıştır. bir de asıl soracağım çocuğunuz geceleri uyanıp yanınıza gelir mi? bazı babalar bundan beziyor ertesi gün erken kalkacaksa.
evet birlikte oluyoruz sonra o yine ayrı yatıyor ... bugüne kadar yapmadığım şey kalmadı günlerce o nerde yatıyorsa bende aldım yastığımı yanına gitim ama olmadı işte biz yatak odasını sadece giyinme odası gibi kullanıyoruz . ben oğlumun odasında o da salonda yatıyor
olmadı arkadaşım inan bana ne yaptıysam olmadı ... allah bbana bi sabır vermiş ki .... ben hiç kimseyle paylaşamadım bu durumu çünkü utanılası bi durum anlatsam inanılası değil bilmiyorum aranızda böyle olan var mı?6 yıl çok uzun bı sure neden bukadar musade ettınızki ne dere desın dınlemeseydınız keşke sorun daha buyumuş yıllar geçtikçe
olmadı arkadaşım inan bana ne yaptıysam olmadı ... allah bbana bi sabır vermiş ki .... ben hiç kimseyle paylaşamadım bu durumu çünkü utanılası bi durum anlatsam inanılası değil bilmiyorum aranızda böyle olan var mı?
olmadı arkadaşım inan bana ne yaptıysam olmadı ... Allah bbana bi sabır vermiş ki .... Ben hiç kimseyle paylaşamadım bu durumu çünkü utanılası bi durum anlatsam inanılası değil bilmiyorum aranızda böyle olan var mı?
şöyle bir denemeyi teklif etmeye ne dersiniz. birlikte olduğunuz günler haricinde haftada yalnızca bir* gün birlikte uyumayı teklif etseniz, ve bir süre sonra gün sayısını daha fazla talep etseniz? ama tabii ki uzun aralıklarla. böyle böyle birkaç gün onun gönlü olur, birkaç gün sizin gönlünüz olur. birden her gün alışamayabilir o alışmış rahatına belli. belki bu şekilde tekrar aynı yatağa girme şansı elde edersiniz. bir gün ya ne olacak der, öyle diye diye aşılabilir. zormuş durumunuz. ben çocuktan da rahatsız oluyordur belki diye düşündüm. çünkü sürekli uyku bölününce bir agresiflik oluyor. işe gideceğim ben ya gibi aksilenmeler olabiliyor.
Benim annemle babamda kendimi bildim bileli ayrı uyurlardı. Hatta sonradan arkadaşlarımın ailelerinin aynı odada uyuduklarını
öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Çocuk aklı işte..
Yalnız anlamadığım konu eşiniz 6 sene boyunca ne kadar bahane üretebilir ki? Ayrıca gün içerisinde diyaloğunuz nasıl?
Soğuk mu size karşı? [/QU
gün içinde işteyse evle ilgili bi mevzu varsa arar ama nedensizce nasılsın canım diyip aradığını hatırlamıyorum
6 yıl çok uzun bi süre...
küslük olsa bile yatakları ayırmama taraftarıyım... istersen dön sırtını yat ama yatağından başka yere gitme der hep annem...
eşiniz rahatına düşkün anlaşılan..
size yaklaştığı zaman, artık yanımda yatmazsan avcunu yalarsın hadi naş naşşş deyip gönderin...
denemekte yarar var![]()
6 yıl sonra kafanıza meteor taşı falan mı düştü,bunca zaman nerdeydiniz..
Hangi kadın kocasıyla yıllarca ayrı yatmayı kabullenir ,bunun sabrla ne ilgisi var ve bir erkek kadının sıcaklığını ister tenını ister bence hikayede anlaşılmayan eksik noktalar var ..