• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıldır ayrı yatıyoruz....

ne yaptimki yeni konu gibi göründü anlamadim☺ ama benimde ayni öyle aslinda tipkisinin aynisi bi derdim var 8 senedir evliyim ve esimle 6 senedir ayri yatiyoruz bu soruyu sorcaktim almadi yani yeni baslik acipta!
Yeni konu açacaksin bacım eskilerde kendi konuna benzer bisey bulup hortlatmayacaksın.

evet kızlar sonunda bende yazmaya karar verdim ..... 8 yıldır evliyim ve de çocuğumuz olduktan sonra yani 6 yıldır eşimle aynı yatakta yatmıyoruz ...sebep sorarsanız eşim hep bahaneler üretiyor ...ben pes ettim artık çok bunaldım siz olsanız napardınız?
Biz de ayrı yatıyoruz. Ben yanımda biri varken rahat edemiyorum. Önceleri birlikte yatıyorduk, doğum yaptıktan sonra ayrı yatmaya başladık. Eşim birkaç kere yatağımıza geçelim dedi kabul etmedim rahat edemiyorum dedim artık demiyor. Rahat rahat uyuyorum.

aliskanlik haline gelmis anlasilan canim yanina yatsaniz sanki yataktan mi kovacak sizi kari kocasiniz sonucta bu duruma dur diyin artik bence nereye kadar yani o demiyorsa siz gidin yanina inat edin ve yenin bu durumu yapin karsi taraftan beklemeyin hep belki bu durum onunda hosuna gider. ;)

Benim babaannem derdi buyukbabam icin.bir gece bile sabahlamadik diye. Hep ayri uyurlardi cocuk akli iste üzülürdüm. Simdi cocuklar yuzunden 1 2 hece ayri yatsak bile iyi hissetmiyorum. Sizin yerinizde olsam buyuk ihtimalle birlikte olmayi reddederdim.

Back
X