- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
Bende yeniymiş gibi okuyorum konuyuYeni uyeymişsiniz. Az once 3 sene onceki konuyu hortlattiniz.Konu mu acacaktiniz acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yeniymiş gibi okuyorum konuyuYeni uyeymişsiniz. Az once 3 sene onceki konuyu hortlattiniz.Konu mu acacaktiniz acaba?
Evet biraz öyle oldu sadece sorunu olan bayana cevap yazicaktim bütün hatlar birbirine karistiYeni uyeymişsiniz. Az once 3 sene onceki konuyu hortlattiniz.Konu mu acacaktiniz acaba?
Ona bakmayi beceremedim neyse allah yardimcisi olsunKonu sahibi en son 2014,de girmiş![]()
ne yaptimki yeni konu gibi göründü anlamadim☺ ama benimde ayni öyle aslinda tipkisinin aynisi bi derdim var 8 senedir evliyim ve esimle 6 senedir ayri yatiyoruz bu soruyu sorcaktim almadi yani yeni baslik acipta!Bende yeniymiş gibi okuyorum konuyu![]()
Yeni konu açacaksin bacım eskilerde kendi konuna benzer bisey bulup hortlatmayacaksın.ne yaptimki yeni konu gibi göründü anlamadim☺ ama benimde ayni öyle aslinda tipkisinin aynisi bi derdim var 8 senedir evliyim ve esimle 6 senedir ayri yatiyoruz bu soruyu sorcaktim almadi yani yeni baslik acipta!
Biz de ayrı yatıyoruz. Ben yanımda biri varken rahat edemiyorum. Önceleri birlikte yatıyorduk, doğum yaptıktan sonra ayrı yatmaya başladık. Eşim birkaç kere yatağımıza geçelim dedi kabul etmedim rahat edemiyorum dedim artık demiyor. Rahat rahat uyuyorum.evet kızlar sonunda bende yazmaya karar verdim ..... 8 yıldır evliyim ve de çocuğumuz olduktan sonra yani 6 yıldır eşimle aynı yatakta yatmıyoruz ...sebep sorarsanız eşim hep bahaneler üretiyor ...ben pes ettim artık çok bunaldım siz olsanız napardınız?