eşlerin neden aynı yataklarda yattığını hala çözememiş olsamda :26: asla yatağımı ayırmadım ,böyle gördük böyle bildik ,e arada sevgide olunca beraber yatma isteği doğuyor haliyle ..
ben yalnız yattığım gecelerden çok hoşlanıyorum ,koca yatak bana kalmış oluyor ,eşim iş seyahatine gittiğinde benden rahatı yok ,ama üst üste 3-4 gece böyle olsun dayanamam ,
bende 8 yıllık evliyim neredeyse ,bu yıl bizim adama bi haller oldu ,tv karşısında uyuyup ,hadi yatağa dediğimde ya sıcak oluyo yatamıyorum böyle iyi bırak beni diyor ,bende yalnız gidiyordum yatağa ,baktım bir iki böyle gidiyor her akşam ,dedim hoopp bak dedim buna devam edersen yarın akşam eve gelme ,git nerde yatıyosan yat ,bu ne be ,istemiyorum ben böyle şey dedim ..
yalnız yatmaktan o kadar hoşlandığım halde adamı çeke çeke götürdüm yatak odasına ..
insan kendini değersiz hisseder ya ,olmaz öyle şey ,ben kabus görünce hemen kocama sarılırım ,etkisi geçince döner totomu yatarım ,

yani lazım oluyo arada
şaka bir yana ,ciddi bir sorun bu ,cinsellikle de tehdit etmişsiniz 5 ay olmamış ,daha nasıl yola getirilir inan bilemedim ,elbet alıp karşınıza belki defalarca konuştunuz belki ama çözüm olmadı sanırım ..
allah yardımcın olsun canım ,umarım aşarsınız bu sorunu ..