• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıldır ayrı yatıyoruz....

12 senelik evliyim.biz de 5 senedir ayri yatiyoruz ama mecburen.kizim dogup biraz buyuyunce hep koynumda yatti ve babasini atti yataktan.garibim bir iki sene bi bizimle bi kanepede gecirdi.
Sonra kizima yatak aldik odasina.kocaman birlikte yatariz diye.oyle de oldu.artik kizimin odasinda koyun koyuna yatiyorduk.esimde bizim yatakta.
Surekli soylenip duruyordu ama bekar oldum vs diye.ama arkasindan da anayi kuzusundan ayirmam diyordu.
Kizim 4 yasina geldi ben ogluma hamile kaldim.kizim cok daginik yattigi.icin babayla roller degisti.o kizimla ben yatak odasinda yanliz.
Simdi oglum 10 aylik.biz kaseti bastan sardik ayni seyleri yasiyoruz.oglum da koynumda uyur.arada besigine koyup esimi aldigim oluyor ama ne oglum ne de ben horultusuna dayanamiyoruz.
Kizima soruyorum babanin horlamasini duymuyor musun diye yooo diyo.hayret,ama bu ara babasini istemiyor.ben buyudum rahat yatcam artik.babam beni eziyor diyo hasbam.esim yakinda bizim yanimiza transfer olacak galiba.
Of napicaz biz.oglum besigine sigmiyor iri kiyim tosuncuk.buyuk yatakta done done uyuyor.esim horluyor fenaaa.yandik

Kusura bakmayın arkadaşım ama bu yaptığınız saçmalık. Küçücük çocukların keyfi olsun diye koca koca insanlar sıkıntı çekiyorsunuz. Bu çocuklar parmağında oyuncak eder sizi benden söylemesi :26:

Kusura bakmayın arkadaşım ama bu yaptığınız saçmalık. Küçücük çocukların keyfi olsun diye koca koca insanlar sıkıntı çekiyorsunuz. Bu çocuklar parmağında oyuncak eder sizi benden söylemesi :26:

Katılıyorum. Biz de ana kuzusuyduk da ana babamızı oyuncak etmedik evin içinde. Biraz tavrını koycaksın çocuğa.
Yoksa verdiğin tavizin ardı arkası kesilmez.
Karı koca dediğin beraber yatar. Ayrı yatmayı normal gören varsa böyle konu açıp şikayet etmesin.:31:

YOK ARTIK !!! bu baslangıc kesınlıkle buyutulecek bırsey yok dıyen arkadaslara ... durumuna uzuldum ewet ama bunun sorumlusuda sensın be arkadasım neden cekmedın restını bugune kadar bu nasıl tahammul edılecek bı hal alabılrı kı bı kadın hayatında . sabırlıyım demıssın bu cok guzel bısey Rabbım herkese nasıp etmez bu denlı sabrı ama bunun sabırla bı alakası oldugunu dusunmuyorum belkı ılk baslarda cocugun ıcın gozyummus olabılırsın amenna ama sonralarda buna bır DUR demelıydın. buyuk konusmak ıstemıyorum kesınlıkle ama sanırım kaldıramazdım bunu . ewlılıgın amacları war bırlıkte yasamanın getırdıgı bı takım seyler war , bazı arkadaslar sıcaklarda bunaldıgını ıkı kısı yatamadıgını solemıs baak buda olabılır kabul edılebılır bısı bı sure ıcın ama sızz artık sıcak soguk kawramınıda gecmıssınz kı . bız ne kadar buyuk problem yasarsak yasayalım o yatak asla ayrılmadı haa bende sarmasdolas yatamam ole ama yataga gırılır uyuyana kadar cok yorgun dıılsek 5 dk sarılırız sonra ıı geceler deyıp herkes bakar rahatına .. ben bunun onun dogru olduguna asla katılmıorum bence artık yaa gozunu korkutmanın yada yolları ayırmanın waktı gelmıs kııı soledıgınız uzere gun ıcerıısındede ewle alakalı bı durum yoksa araıp sormazmıs, her ınsan ıstemezmı durduk yere senı merak ettım yada senı ozledım dıe acılan bı telefonu bence bu kadar haksızlıgı haketmıosun ama hala susuosun yık dok kırr ama ssana bolesıne buyuk bır haksızlıgı yapmasına ızın werme helekıı o bırlıktelıgı yasadıktan sonraa ...

12 senelik evliyim.biz de 5 senedir ayri yatiyoruz ama mecburen.kizim dogup biraz buyuyunce hep koynumda yatti ve babasini atti yataktan.garibim bir iki sene bi bizimle bi kanepede gecirdi.
Sonra kizima yatak aldik odasina.kocaman birlikte yatariz diye.oyle de oldu.artik kizimin odasinda koyun koyuna yatiyorduk.esimde bizim yatakta.
Surekli soylenip duruyordu ama bekar oldum vs diye.ama arkasindan da anayi kuzusundan ayirmam diyordu.
Kizim 4 yasina geldi ben ogluma hamile kaldim.kizim cok daginik yattigi.icin babayla roller degisti.o kizimla ben yatak odasinda yanliz.
Simdi oglum 10 aylik.biz kaseti bastan sardik ayni seyleri yasiyoruz.oglum da koynumda uyur.arada besigine koyup esimi aldigim oluyor ama ne oglum ne de ben horultusuna dayanamiyoruz.
Kizima soruyorum babanin horlamasini duymuyor musun diye yooo diyo.hayret,ama bu ara babasini istemiyor.ben buyudum rahat yatcam artik.babam beni eziyor diyo hasbam.esim yakinda bizim yanimiza transfer olacak galiba.
Of napicaz biz.oglum besigine sigmiyor iri kiyim tosuncuk.buyuk yatakta done done uyuyor.esim horluyor fenaaa.yandik

Çocukları siz yetiştirip eğiteceksiniz çocuklar sizi değil. Bu konuyu yanlış öğrenmişsiniz sanırım.

"Ama çocuk öyle istiyor" öyle değil mi zaten? :20:

Herkes kendine gore egitir cocuklarini.uyku durumu haric cocuklarim gayet uysal,toplum icinde oturmasini kalkmasini bilir.cevreye asla zarari dokunmaz.
Elestiri tarziniz cok asagilayici.dunku cocuk degiliz 30 yasindan sonra parmak sallayip hiiii diyecek

valla 6 yıldan sonra pek yapacak bişey yok gibi..
restini çekersen orası başka tabi...

eşin anne babasından ayrı görmüş öyle alışmış. sizin çocuğunuz da böyle büyüyor o da ileride belki eşi ile bu konuda problemler yaşayacak. tüm çocukluğu boyunca annesi ile uyuyan çocuk hiç normal büyümez bence. kendiniz için değilse bile çocuğunuz için bu durumu düzeltin.

evliliğin sağlıklı olması konusu ise ayrı bir olay. insan eşinin kokusunu duymadan sarılmadan uyumamalı yazık size:( inşallah düzeltirsiniz, ama buna bir çözüm bulmaya çalışın daha fazla boş yere sabretmeyin.

6 sene çok uzun bir zaman dilimi. Gün içinde eşiniz çalışıyor geliyor yemek yiyorsunuz günlük muhabbetler filan dışarıya da çıkıyor olabilirsiniz tamam herşey yolunda olabilir ama akşam olduğunda orası sizin özeliniz birlikte oluyor olsanız bile sonrasında da birlikte uyuyabilmelisiniz. Sarılmak uyumak, beraber uyanmak bunlar çok özel şeyler neden eşim başka odada uyusun uyansın ki yabancı gibi ben eşim görev nedeniyle şehir dışına gittiğinde bile yadırgarım uyuyamam kaldı ki eşimde genelde bensiz yatmaz illa yanında ister eğer haftasonu erken kalkması gerekiyorsa işi varsa erken yatar ben geç yatarım ama yine de beraber uyuruz kış geldi örtünüyosun yaz geldi çok sıcak olmaz ki. Bizde de ben üşüyebiliyorum pike yetmiyorum ayrı pike örtüyoruz. Bence eşinizle konuşun ayrı yatmak istemediğinizi dile getirin kesin bir dille. Bir de 6 yaşındaki çocuğuyla hala beraber yatan anneler varmış bunu da aklım almıyor çocuk artık kendi odasının ayrı anne babanın ayrı olduğunu bilmeli, anne babanın beraber yattıklarını öğrenmeli annesini ya da babasını geceleri kendine ait bilmemeli biz anne babayız beraber uyuruz ve çocuklar büyüyünce kendiler uyurlar sen artık büyüdün kendi odan var diyebilmelisiniz alıştırmalısınız ağlayacak mı ağlasın yırtınsın elbet alışacak. Bu o zaman diğer çocuklarda da sürer gider hiç bir araya gelemezsiniz.

6 sene çok uzun bir zaman dilimi. Gün içinde eşiniz çalışıyor geliyor yemek yiyorsunuz günlük muhabbetler filan dışarıya da çıkıyor olabilirsiniz tamam herşey yolunda olabilir ama akşam olduğunda orası sizin özeliniz birlikte oluyor olsanız bile sonrasında da birlikte uyuyabilmelisiniz. Sarılmak uyumak, beraber uyanmak bunlar çok özel şeyler neden eşim başka odada uyusun uyansın ki yabancı gibi ben eşim görev nedeniyle şehir dışına gittiğinde bile yadırgarım uyuyamam kaldı ki eşimde genelde bensiz yatmaz illa yanında ister eğer haftasonu erken kalkması gerekiyorsa işi varsa erken yatar ben geç yatarım ama yine de beraber uyuruz kış geldi örtünüyosun yaz geldi çok sıcak olmaz ki. Bizde de ben üşüyebiliyorum pike yetmiyorum ayrı pike örtüyoruz. Bence eşinizle konuşun ayrı yatmak istemediğinizi dile getirin kesin bir dille. Bir de 6 yaşındaki çocuğuyla hala beraber yatan anneler varmış bunu da aklım almıyor çocuk artık kendi odasının ayrı anne babanın ayrı olduğunu bilmeli, anne babanın beraber yattıklarını öğrenmeli annesini ya da babasını geceleri kendine ait bilmemeli biz anne babayız beraber uyuruz ve çocuklar büyüyünce kendiler uyurlar sen artık büyüdün kendi odan var diyebilmelisiniz alıştırmalısınız ağlayacak mı ağlasın yırtınsın elbet alışacak. Bu o zaman diğer çocuklarda da sürer gider hiç bir araya gelemezsiniz.

sana katılıyorum arkadaşım ,kızım 5 yaşında odalarımız yan yana ,odasında yalnız uyur ,sabah herkesten önce kalkar yanımıza gelir ,babası işe erken gittiyse sorar ,babam nerde ,yoksa gece gelmedi mi ,yok kızım erken gitti derim hee yanındaydı yani der onay almak istercesine ısrarla sorar ,bunun bilincinde yani ,anne ile baba beraber yatar ..

çocuklar herşeyin farkında ,bebekken koynunda uyur tamam ama 5-6 yaşındaki çocuğun anne veya baba yanında uyuması çok tuhaf,onlarda artık birer birey algıları bu yaşlarda açık ,geleceklerini inşa edecek olgular bu zamanda oluşuyor ..

evleriniz müsait olduğu kadar onlara oda yapın ve yalnız uyumalarını sağlayın,ilerde güçlü karakterde insanlar olmalarını sağlamak ve kendine güven olgusunu geliştirmek için bu şart ..:28:

Son düzenleme:
bence b ayrı yatma meselesi evlilikleri bitirir eşleri birbirinden soğutur, bir ömür aynı yastıkta lafı boşa söylenmiş laf değil arkadaşlar. ben doğum yaptığımda kızımla 40gün salonda uyuduk ben kanepe de kızım anakucağında eşim de bazen yanımızda bazen odada, ben uyumuyordum geceleri, bebeğe alışmaya çalışıyordum ağlarsa duymazsam diye korkuyordum ama 40 ı çıktığında ben kızıma o bana alıştı emme uyku düzenimizde oluştu odasını da eksiksiz hazırlamıştım hoop koydum geceleri yatağına, o rahat ben rahat babası rahat herkes kendi yerinde uyudu. şimdi 8 aylık gece tek başına uyuyor uyumadan emziriyorum gece emziriyorum ve yatağında çok rahat döne döne uyuyor ve aksini düşünemiyorum, eşim 40 gün bile düzenimizin bozuk olmasında olumsuz etkilendi yanımızda kalmak istiyor ama kanepede uyuyamıyor uyusa 2 gün beli ağrıyor içeri gitse beni çağırıyor. bunun yıllarca sürdüğünü hayal bile edemiyorum.

6 - 7 yaşına kadar çocuklarıyla yatan anne, babalar, gelecekte gelinlerinin - damatlarının bu tür konular açmasına sebep olabiliyorlar. Anne babanın beraber yattığını öğrenemeyen, karı koca mahremiyetini anlayamayan çocukların gelecekte sorunlu evliliklerinin olması pekte sürpriz olarak olmayacaktır.

böyle durumlarda daha en başta rest çekmek gerekiyor.
sonra sorun çözümlenemez hal alıyor.

peki canım yanına yatınca istemiyormu ne diyor çocuğunuzda büyümüştür artık yanınızda yatıyorsa ayırın odasını birde cinsel hayatınız nasıl tamamen mi koptunuz birbirinizden böyle olmaz bence bir an önce brleşin derim biz 25 yıllık evliyiz iki oğlum var ama hiç ayrı yatmadık çocuklarımda hep kendi yatağında uyudu ayrı yatmak karı kocayı birbirinden soğutur bir an önce birleşin

evet kızlar sonunda bende yazmaya karar verdim ..... 8 yıldır evliyim ve de çocuğumuz olduktan sonra yani 6 yıldır eşimle aynı yatakta yatmıyoruz ...sebep sorarsanız eşim hep bahaneler üretiyor ...ben pes ettim artık çok bunaldım siz olsanız napardınız?

Back
X