12 senelik evliyim.biz de 5 senedir ayri yatiyoruz ama mecburen.kizim dogup biraz buyuyunce hep koynumda yatti ve babasini atti yataktan.garibim bir iki sene bi bizimle bi kanepede gecirdi.
Sonra kizima yatak aldik odasina.kocaman birlikte yatariz diye.oyle de oldu.artik kizimin odasinda koyun koyuna yatiyorduk.esimde bizim yatakta.
Surekli soylenip duruyordu ama bekar oldum vs diye.ama arkasindan da anayi kuzusundan ayirmam diyordu.
Kizim 4 yasina geldi ben ogluma hamile kaldim.kizim cok daginik yattigi.icin babayla roller degisti.o kizimla ben yatak odasinda yanliz.
Simdi oglum 10 aylik.biz kaseti bastan sardik ayni seyleri yasiyoruz.oglum da koynumda uyur.arada besigine koyup esimi aldigim oluyor ama ne oglum ne de ben horultusuna dayanamiyoruz.
Kizima soruyorum babanin horlamasini duymuyor musun diye yooo diyo.hayret,ama bu ara babasini istemiyor.ben buyudum rahat yatcam artik.babam beni eziyor diyo hasbam.esim yakinda bizim yanimiza transfer olacak galiba.
Of napicaz biz.oglum besigine sigmiyor iri kiyim tosuncuk.buyuk yatakta done done uyuyor.esim horluyor fenaaa.yandik
Kusura bakmayın arkadaşım ama bu yaptığınız saçmalık. Küçücük çocukların keyfi olsun diye koca koca insanlar sıkıntı çekiyorsunuz. Bu çocuklar parmağında oyuncak eder sizi benden söylemesi :26: