6 yıldır yalnızım hiç arkadaşım yok arkadaşım olurmusun?

Aaanoomm kiyamamm gell yavru gusum arrkadas olak seninle:KK11: millet evlenince yalnizmi kalior hep nolior anlamadm .

Evlenen arkadaşlarda böyle bir şey oluyor maalesef. Bekarlarla evliler zor arkadaş kalıyorlar. Ah ne arkadaşlar kaybettim bugüne kadar. Hepsini evliliğe feda ettim. Halbuki biliyordum kaybedeceğimi ki düğünlerinde halay çekerkene içim kan ağlıyordu. . :KK14:
gerfçekten arkadaş değillermiş demek ki gündem arkadaşıymış onlar gerçek arkadaş bulmak zor yahuu

evet 6 yıldır yani evlendiğimden beri arkadaş falan kalmadı görüşmeye görüşmeye arkadaşlarımla arama mesafe girdi artık sadece ayda yılda bir telefonla konuşuyoruz o kadar samimiyet kalmadı oturduğum mahalledede kafa dengi yok bütün günümü evde geçiriyorum ve çok sıkılıyorum nolurdu sanki bi çay içmeye bi kahveye gelen bi arkadaşım olsaydı şöyle sohbet muhabbet edebileceğim birileri olsaydı bunlarında bir ihtiyaç olabileceğini hiç düşünmemiştim başıma gelince anladım.... Artık sanalda olsa arkadaş arıyorum kim bilir belki yüzyüzede görüşebileceğim dostluklar bile kazanabilirim olmaz mı?
Olabilir tabii ki

Aaanoomm kiyamamm gell yavru gusum arrkadas olak seninle:KK11: millet evlenince yalnizmi kalior hep nolior anlamadm hangi şehirde olduğun önemli ama gerçek hayattada görüşmek istiyorum ben sadece sanalda değil amaaa

Bursaa yokmu içinde beni anlayan birileri arkadaş istiyoruumm yetti artık canımaaa :mad: millet sevgili arar ben arkadaş :110: bu işte bi gariplikmi var :KK23:

Bende bigaya gelin geldim hiç arkadasım olmadı olmıcak da sanırımarkadas hasreti diye bişeyde varmıs

Back
X