6 yıldır yalnızım hiç arkadaşım yok arkadaşım olurmusun?

eftane

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
157
136
303
39
evet 6 yıldır yani evlendiğimden beri arkadaş falan kalmadı görüşmeye görüşmeye arkadaşlarımla arama mesafe girdi artık sadece ayda yılda bir telefonla konuşuyoruz o kadar samimiyet kalmadı oturduğum mahalledede kafa dengi yok bütün günümü evde geçiriyorum ve çok sıkılıyorum nolurdu sanki bi çay içmeye bi kahveye gelen bi arkadaşım olsaydı şöyle sohbet muhabbet edebileceğim birileri olsaydı bunlarında bir ihtiyaç olabileceğini hiç düşünmemiştim başıma gelince anladım.... Artık sanalda olsa arkadaş arıyorum kim bilir belki yüzyüzede görüşebileceğim dostluklar bile kazanabilirim olmaz mı?

evet 6 yıldır yani evlendiğimden beri arkadaş falan kalmadı görüşmeye görüşmeye arkadaşlarımla arama mesafe girdi artık sadece ayda yılda bir telefonla konuşuyoruz o kadar samimiyet kalmadı oturduğum mahalledede kafa dengi yok bütün günümü evde geçiriyorum ve çok sıkılıyorum nolurdu sanki bi çay içmeye bi kahveye gelen bi arkadaşım olsaydı şöyle sohbet muhabbet edebileceğim birileri olsaydı bunlarında bir ihtiyaç olabileceğini hiç düşünmemiştim başıma gelince anladım.... Artık sanalda olsa arkadaş arıyorum kim bilir belki yüzyüzede görüşebileceğim dostluklar bile kazanabilirim olmaz mı?

Evlenen arkadaşlarda böyle bir şey oluyor maalesef. Bekarlarla evliler zor arkadaş kalıyorlar. Ah ne arkadaşlar kaybettim bugüne kadar. Hepsini evliliğe feda ettim. Halbuki biliyordum kaybedeceğimi ki düğünlerinde halay çekerkene içim kan ağlıyordu. . :KK14:

Evlenen arkadaşlarda böyle bir şey oluyor maalesef. Bekarlarla evliler zor arkadaş kalıyorlar. Ah ne arkadaşlar kaybettim bugüne kadar. Hepsini evliliğe feda ettim. Halbuki biliyordum kaybedeceğimi ki düğünlerinde halay çekerkene içim kan ağlıyordu. . :KK14:

öyle deme yaaa,
benim en yakın arkadaşlarım bekar, hala da ilk gün kü aşkımızı koruyoruz :)))

Bende öyleyim canim hiç arkadaşım yok bitanetek var oda uzak fazla gidip gelemiyorumda..sürekli evdeyimmmm.....yaş kaç tı....

Benim de en yakın arkadaşım eşim..Hatta tek arkadaşım :KK48: Evlendikten sonra herşeyden elimi eteğimi çektim. İşin garip yanı kimseye de pek ihtiyaç duymuyorum.

evlendim diye mesafe koymadım bursanın bir ucunda onlar diğer ucunda ben ha diyince gidemiyosun ayrıca küçük çocum var çıkamıyosun en önemlisi eşim izin vermiyo söyleyincede tartışmaya başlıyoruz huzurum kaçmasın diye tamam diyorum napim

Dünyanızı bir kişinin üstüne kurmayın işte. Yarın öbür gün ne olacak belli mi. Sadece koca ile olmuyor. Arkadaş, dostta lazım. Neden bekarken edindiğiniz arkadaslarla mesafe oldu ki aranızda. Şehir değişikliği yüzünden mi ? Valla ben evli de olsam arkadaşsız yapamam. İnsanin bir sosyal hayatı olmalı.

Benim de en yakın arkadaşım eşim..Hatta tek arkadaşım :KK48: Evlendikten sonra herşeyden elimi eteğimi çektim. İşin garip yanı kimseye de pek ihtiyaç duymuyorum.
valla bi biz başaramadık benim eşim çok ağır bende tam tersi hareketliyim gülmeyi eğlenmeyi çok severim zıtız anlaşamıyoruz bu konuda

Back
X