1 sene boyunca sen hic mesaj attin mi?Bir sene sonra barıştık yani 2016 aralıkta şuan çok şükür çok iyiyiz nazar değmesin :) evlilik yolunda ilerliyoruz toplam 9 sene oldu yani bir senesi ayrı. Konuyu hortlattım ama belki merak eden olur diye yazdım :)
Bir kere ayrıldıktan 3 ay sonra nasılsın yazmıştım cevap vermemişti umutlanmayayım diye cevap vermemiş öyle demişti sonra. Sonrasında tam bir sene sonra bi uygulamadan bulmuştum ona anonim olarak yazıyordum1 sene boyunca sen hic mesaj attin mi?
Bir kere ayrıldıktan 3 ay sonra nasılsın yazmıştım cevap vermemişti umutlanmayayım diye cevap vermemiş öyle demişti sonra. Sonrasında tam bir sene sonra bi uygulamadan bulmuştum ona anonim olarak yazıyordumsonunda telefonda konuştuk barıştık :)
Aynen canım öyle olacakmış biraz :/ unutmaya çalışıyormuş beni falan filan. Ama ben de hata yaptım başkalarıyla birlikte olup gözüne sokmaya çalıştım o andan sonra bitmiş onun için yani normalde hala istiyomuş dönmek.Anladim canim umarim mutlu olursunuz :) ama sadece sen cabalamissin yani sen hic yazmasan olmayacakmiydi bu is ?
Canim benimde basimda bir durum var da o yuzden konunla ilgilendim. Bakabilirmisin konuma eger vaktin varsa ?Aynen canım öyle olacakmış biraz :/ unutmaya çalışıyormuş beni falan filan. Ama ben de hata yaptım başkalarıyla birlikte olup gözüne sokmaya çalıştım o andan sonra bitmiş onun için yani normalde hala istiyomuş dönmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?