6 yıllık ilişkimi bitirmiştim ama kendisi bugün mail attı?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
382
23
31
Merhaba güzel hanımlar. Başlıktan da belirttiğim gibi ben 6 yıllık ilişkimi 1 hafta önce cuma günü bitirdim. Burada ayrıntıları mevcut;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisanim-son-anda-iptal-oldu.1069735/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yillik-iliskimi-tamamen-bitirdim.1082561/

İlişkiyi bitirme nedenim, nişan olacakken olmaması sorununun yanı sıra, gösterdiği tutarsız ve dengesiz tavırlardı. Özellikle geçtiğimiz cuma günü kendinden geçmiş, kendini kaybetmişçesine tavırları vardı. Bana da ilişkiyi bitirmekten başka bir çare bırakmamıştı. Her yerden onu engellemiştim. Bugün gelmiş bana mail atmış. İlk maili okuduğumda biraz dağılır gibi oldum ama sonra tekrar toparladım kendimi. Tekrar dönmek gibi bir niyetim Yok. Yazdığı mailde genel olarak şunlara değinmiş; dengesiz davranmasının nedeninin korku olduğunu ve bu yüzden birden bire hiç olmayacak şekilde bana patladığını, onun davranışları karşısında benim ayrılık kararımın doğal olduğunu, hatasının farkında olduğunu, bana karşı sorunlar karşısında ayakta durmaya çalışsa bile içten içe sorunların onu yiyip bitirdiğini neticesinde dengesiz davrandığını, elimi hiç bırakmaması gerekirken korkuları yüzünden ne yapacağını bilemediğini, tek istediğinin ben olduğumu ve her gün beni düşünüp zaman zaman ağladığını falan filan yazmış...
Sorum; ben bu kişiye asla dönmeyi düşünmüyorum ama merak ediyorum, tamamen kaybettikten sonra bu şekilde tekrar dönen bir erkeğin akıllanma şansı var mıdır, yoksa ben barışıp tekrar eski halime döndüğüm gibi o da gene eski haline mi döner? Aslında cevabını bildiğim bir soru bu, daha önce de çok kırdı döktü, sözünü tutmadı bu sefer de tutmaz biliyorum. Ama kadın tamamen erkeği terk ettikten sonra bu şekilde dönüp akıllanan erkek hiç oldu mu merak ediyorum? Dönmemeye kararlıyım ama tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim. Dönme isteği değil de hafif bir kafa karışıklığı yaşıyorum, sonuçta 6 yılım geçti bu kişiyle ve bir anlık “acaba?” Sorusu yankılandı kafamda... ama beni çok kırdı, döktü içim buz gibi hala ona karşı o kadar şeyi yazmasına rağmen ama gene de tamamen bıraktığım sürenin ardından benim yokluğum onu biraz akıllandırmış mıdır merak ediyorum, aranızda bu şekilde ayrılıp döndüğünde erkeğin akıllandığına şahit olanınız oldu mu hiç? Cevap verirseniz sevinirim.:KK200:

Son düzenleme:
evet ayrılık tehdidinden sonra adama güncelleme geliyor ve adam akıllanıyor. Eski hatalarını yapmıyor tamamen sizin istediğiniz gibi birisi oluyor.
Tehdit etmedim, tamamen ayrıldım cuma günü. İroni yapacağım diye baya kasmışsınız ama olayı sadece tehditle bırakmadığımı anlayamamışsınız.

Aile söz konusu olunca tek taraflı akıllanmış olması yeter mi?

O anne varken mutlu olacağınıza inanıyorsanız şans verin ki ne kadar inkar etseniz de olumlu yorumlar olursa belli ki döneceksiniz ona.

Canim ben 5 senelik iliskimi bitirmistim evlenmeyi dusunmuyorum bilmem ne sacma sapan bahaneler sunmustu bana.öylemi dedim heryerden sildim engelledim bitti dedim buna o zaman dank etti ve tabiri caizse kapimda yatti.esyalari falan hemen alalim dedi.o kararliligi anladim beni sevdiginide.simdi 2.5 yillik evliyim o kisiyle sükür mutluyumda :KK60:

Aile söz konusu olunca tek taraflı akıllanmış olması yeter mi?

O anne varken mutlu olacağınıza inanıyorsanız şans verin ki ne kadar inkar etseniz de olumlu yorumlar olursa belli ki döneceksiniz ona.
Mantığım asla dönme diyor ben de mecburen mantığımı dinlemek zorundayım artık. Dönememem, dönmemeliyim çünkü şimdi her yaptığı şeyin arkasına bahane olarak “korkak”lığını koyan bir erkekten iyi bir eş olmaz, biliyorum bunu. Ayni şeyi yaşayan ve biraz olsun olumlu dönüş olan var mı diye sormak istedim bu soruyu. İnsan aklı işte, karışıyor ister istemez.

Canim ben 5 senelik iliskimi bitirmistim evlenmeyi dusunmuyorum bilmem ne sacma sapan bahaneler sunmustu bana.öylemi dedim heryerden sildim engelledim bitti dedim buna o zaman dank etti ve tabiri caizse kapimda yatti.esyalari falan hemen alalim dedi.o kararliligi anladim beni sevdiginide.simdi 2.5 yillik evliyim o kisiyle sükür mutluyumda :KK60:
Sevindim sizin adınıza. Ama benimki gene sözünden döner gibi geliyor. :)

Canım çok iyi anlıyorum seni ama değişeceğini sanmıyorum. Su an mutlu olan bi kaç kişiden yorum alsanda herkeste ne yazık ki ayni olmuyor. Affedip affetmemek tabiki senin kararın ama iyice düşünmeni öneririm. Eğer kararlıysan bitirmeye kafani karıştırmasını izin verme

Mantıcımın asla dönme diyor ben de mecburen mantığımı dinlemek zorundayım artık. Dönememem, dönmemeliyim çünkü şimdi her yaptığı şeyin arkasına bahane olarak “korkak”lığını koyan bir erkekten iyi bir eş olmaz, biliyorum bunu. Ayni şeyi yaşayan ve biraz olsun olumlu dönüş olan var mı diye sormak istedim bu soruyu. İnsan aklı işte, karışıyor ister istemez.
Aklınızın karışmasına izin vermeyin mailini de spmaleyin ordan da ulaşamasın.Bir sürü konu okuyoruz hergün burada ailesinin gereksiz çıkışlarına hak veren insanla olmaz bence sonuçta birden bire aydınlanma yaşamadı şimdi olmazsa zamanla yine aynı yüzünü gösterecektir. Keşke insanlar akıllansa,hatalarını anlasa ama biz fakir miyiz bize et pişirdiler gibi saçma mantığı olan insanlarla yapamazsınız. Aile görgüsü çok önemli...

Bu anlattıklarınıza bakılırsa eğer, anlattıklarınız yönünde bir makale okumuştum. Keşke kaydetseymişim makaleyi her bir harfinde katılmamak elde değildi. Bu kişilik bozukluğu hastalıkmış, şizofrenik, psikopatlığa kadar yolu varmış. Yaşayanlardan ve yaşayanların çevresinden alıntılar vererek belirtilerini madde madde okumuştum.
Hastalıktan başka birşey değil bu.
Bu hastalığı kabullenemeyenler ise alışkanlıklarından dolayı, seneleri heba etmemek için buna “aşırı sevginin göstergesi” diyorlar. Böyle birşey asla yok.
Evet 6 yıl az değil fakat emin olun 1-2 seneye kalmaz şöyle geriye dönüp baktığınız da sadece o yıllara acıyacaksınız.
İnsan değişmez, değiştiğini sanar sandığı ile karşısındaki insanı kandırır. Karşısındaki insanda değiştiğine kanar ve acı bir şekilde yine ortaya çıkar. Daha çok acı çekersiniz sonra. İnanın şu an acı çekmeniz ve üzülmeniz daha iyi.
Süslü cümleler kurup dramazite maillerine de aldırış etmeyin. Maillerini okurken size yaşattıklarını düşünün öyle hareket edin.
Geçmiş olsun. Güzel, sağlıklı bir ilişki dilerim.

O da senin gibi bocalamis işte. İnsan sigarayı bile on günde bırakamıyor. Kolay mı ilişki?
Ben olsam güzel bir mail atardım, içi de kendi ozeleştirilerimin de olduğu. Sonunda da bunca zaman için teşekkür Edip ikimizin de yeni hayatinda mutlu olmasını temenni ettiğimi yazar gönderirdim.
Veeeeeee yoluma bakardim.
Bekarlık sultanlık, alışmak için kendine biraz zaman ver:)

Erkekler cocuk gibidir ve bazi seyleri yasadikca olgunlaşırlar.eger sana iyi bir es olacagina inancin varsa baris .genelde erkekler burnu surtundukten sonra duzeliyor tabi sevgisi varsa. Birbirinizi seviyorsaniz eger sozleri samimi geliyorsa bir karsilikli.bulusup konusmanizi.oneririm neticede 6 yillik.bir iliski.....

Değişmez sadece şu anda acı cekti için bunları söylüyor kolay değil 6yıl sonucta ama yine geri dönseniz baştan 1ay iyi olur yinede aynı eşilde yada daha kötü bir şekilde devam eder çünkü bir insan hemen değişemez

Aklınızın karışmasına izin vermeyin mailini de spmaleyin ordan da ulaşamasın.Bir sürü konu okuyoruz hergün burada ailesinin gereksiz çıkışlarına hak veren insanla olmaz bence sonuçta birden bire aydınlanma yaşamadı şimdi olmazsa zamanla yine aynı yüzünü gösterecektir. Keşke insanlar akıllansa,hatalarını anlasa ama biz fakir miyiz bize et pişirdiler gibi saçma mantığı olan insanlarla yapamazsınız. Aile görgüsü çok önemli...
Haklısınız. Kaldı ki ben o et olayına rağmen devam etmiştim salak gibi, tamam dedim hak verdi ailesine ama sonra beni anladı düzelir dedim. Ama her seferinde gittikçe dengesiz ve mantıksız ruh halinin dozu arttı, bir bakmışım ben gittikçe yıpranmışım bu davranışlarının karşısında. Şimdi 2. Bir şans daha verirsem kısa sürede gene eski haline döneceğini adım gibi biliyorum aslında ama işte Umut fakirin ekmeği demişler... Cevabını bildiğim soruyu sormak oldu aslında bu. Teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için.

Bu anlattıklarınıza bakılırsa eğer, anlattıklarınız yönünde bir makale okumuştum. Keşke kaydetseymişim makaleyi her bir harfinde katılmamak elde değildi. Bu kişilik bozukluğu hastalıkmış, şizofrenik, psikopatlığa kadar yolu varmış. Yaşayanlardan ve yaşayanların çevresinden alıntılar vererek belirtilerini madde madde okumuştum.
Hastalıktan başka birşey değil bu.
Bu hastalığı kabullenemeyenler ise alışkanlıklarından dolayı, seneleri heba etmemek için buna “aşırı sevginin göstergesi” diyorlar. Böyle birşey asla yok.
Evet 6 yıl az değil fakat emin olun 1-2 seneye kalmaz şöyle geriye dönüp baktığınız da sadece o yıllara acıyacaksınız.
İnsan değişmez, değiştiğini sanar sandığı ile karşısındaki insanı kandırır. Karşısındaki insanda değiştiğine kanar ve acı bir şekilde yine ortaya çıkar. Daha çok acı çekersiniz sonra. İnanın şu an acı çekmeniz ve üzülmeniz daha iyi.
Süslü cümleler kurup dramazite maillerine de aldırış etmeyin. Maillerini okurken size yaşattıklarını düşünün öyle hareket edin.
Geçmiş olsun. Güzel, sağlıklı bir ilişki dilerim.
İlk önce, teşekkür ederim konumu önemseyip böyle güzel ve ayrıntılı bir yorum yazdığınız için. İşin aslı, aslında ben de zaman zaman hasta mı bu acaba, diye geçiriyordum içimden. Annem sosyal hizmet mezunu, onun eski ders kitaplarına bile bakmıştım bu davranışlarına anlam verebilmek için. Kendisi şöyle davranıyor; önce beni aşırı derecede kıran bir şey söylüyor sonra güya düşünüp geliyor ve benden özür diliyor beni ne kadar kırdığının farkında olduğunu söylüyor, sonra ben barışınca gene eski haline dönüyor. Örneğin eski konumu okudunuz mu bilmiyorum ama, annen bizim eve güneş gözlüğünü gözünde unutup girmiş annemle bunu konuştuk sosyetik kaynana bize hava mı atıyor dedi annem, ben de ona katılıyorum demişti sonra ben kızıp bağırınca hemen geri tepmişti öylesine söyledim hemen kızma gibi gibi şeyler söylemişti. Sürekli aşağılık kompleksi var gibiydi ve bunu içinden atamyordu. Ya sana yetemezsem, ya mutsuz olursak, sen zaten şöylesin böylesin diyerek beni suçluyordu ama aslında içinde korku varmış, ondan böyle yaptığını söyledi.Hele son konuşmamızda bana durduk yere bir şeyleri dayatmaya çalıştı, bambaşka bir insan gibi davranı, olur olmadık yerlerden beni suçladı. Eskiden de vardı bu tarz davranışları aslında ama bu kadar değildi. Kesinlikle sizin de dediğiniz gibi kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Aslında bu konuyu açmamalı amacım böyle bir yorum almaktı, psikoloji ile ilgili yani. Teşekkür ederin. :)

Tehdit etmedim, tamamen ayrıldım cuma günü. İroni yapacağım diye baya kasmışsınız ama olayı sadece tehditle bırakmadığımı anlayamamışsınız.

Yok gayet anladım durumu. Siz tamamen ayrılamamışsınız. Hala adamı stalklıyorsunuz. Niye çalıştığı yeri sildi diye konu açıyorsunuz. Mail atmış diyorsunuz. Adam çıkıp gelse 2 yalvarsa barışacaksınız gibi duruyor. Hadi adam belki değişir birazda o kaynana varken o iş olmaz. Maalesef sevgilinizin ya da sizin deyiminizle ayrıldığınız sevgilinizin güçlü bir karakteri yok. Hatta hiç karakteri yok. Annesi iki laf edince gaza gelip saçmalıyor. Ezik kompleksine girmiş. Ben yetemem, yetemezsem ne olacak modunda. İleride devam ederseniz annesiyle tartıştığınız için sizi dövebilecek biri gibi göründü bana. Güçlü karakteri olan bir adam, gerektirdiğinde ailesini susturabilmeli söz geçirebilmeli.

Merhaba güzel hanımlar. Başlıktan da belirttiğim gibi ben 6 yıllık ilişkimi geçtiğimiz cuma günü bitirdim. Burada ayrıntıları mevcut;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisanim-son-anda-iptal-oldu.1069735/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yillik-iliskimi-tamamen-bitirdim.1082561/

İlişkiyi bitirme nedenim, nişan olacakken olmaması sorununun yanı sıra, gösterdiği tutarsız ve dengesiz tavırlardı. Özellikle geçtiğimiz cuma günü kendinden geçmiş, kendini kaybetmişçesine tavırları vardı. Bana da ilişkiyi bitirmekten başka bir çare bırakmamıştı. Her yerden onu engellemiştim. Bugün gelmiş bana mail atmış. İlk maili okuduğumda biraz dağılır gibi oldum ama sonra tekrar toparladım kendimi. Tekrar dönmek gibi bir niyetim Yok. Yazdığı mailde genel olarak şunlara değinmiş; dengesiz davranmasının nedeninin korku olduğunu ve bu yüzden birden bire hiç olmayacak şekilde bana patladığını, onun davranışları karşısında benim ayrılık kararımın doğal olduğunu, hatasının farkında olduğunu, bana karşı sorunlar karşısında ayakta durmaya çalışsa bile içten içe sorunların onu yiyip bitirdiğini neticesinde dengesiz davrandığını, elimi hiç bırakmaması gerekirken korkuları yüzünden ne yapacağını bilemediğini, tek istediğinin ben olduğumu ve her gün beni düşünüp zaman zaman ağladığını falan filan yazmış...
Sorum; ben bu kişiye asla dönmeyi düşünmüyorum ama merak ediyorum, tamamen kaybettikten sonra bu şekilde tekrar dönen bir erkeğin akıllanma şansı var mıdır, yoksa ben barışıp tekrar eski halime döndüğüm gibi o da gene eski haline mi döner? Aslında cevabını bildiğim bir soru bu, daha önce de çok kırdı döktü, sözünü tutmadı bu sefer de tutmaz biliyorum. Ama kadın tamamen erkeği terk ettikten sonra bu şekilde dönüp akıllanan erkek hiç oldu mu merak ediyorum? Dönmemeye kararlıyım ama tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim. Dönme isteği değil de hafif bir kafa karışıklığı yaşıyorum, sonuçta 6 yılım geçti bu kişiyle ve bir anlık “acaba?” Sorusu yankılandı kafamda... ama beni çok kırdı, döktü içim buz gibi hala ona karşı o kadar şeyi yazmasına rağmen ama gene de tamamen bıraktığım sürenin ardından benim yokluğum onu biraz akıllandırmış mıdır merak ediyorum, aranızda bu şekilde ayrılıp döndüğünde erkeğin akıllandığına şahit olanınız oldu mu hiç? Cevap verirseniz sevinirim.:KK200:
Seviyorsunuz hala belli ki. Ama ilerde bosanmak daha acı. Kirip dokup affet diyenlerle ugrasma, vazgec kardesim

İlk önce, teşekkür ederim konumu önemseyip böyle güzel ve ayrıntılı bir yorum yazdığınız için. İşin aslı, aslında ben de zaman zaman hasta mı bu acaba, diye geçiriyordum içimden. Annem sosyal hizmet mezunu, onun eski ders kitaplarına bile bakmıştım bu davranışlarına anlam verebilmek için. Kendisi şöyle davranıyor; önce beni aşırı derecede kıran bir şey söylüyor sonra güya düşünüp geliyor ve benden özür diliyor beni ne kadar kırdığının farkında olduğunu söylüyor, sonra ben barışınca gene eski haline dönüyor. Örneğin eski konumu okudunuz mu bilmiyorum ama, annen bizim eve güneş gözlüğünü gözünde unutup girmiş annemle bunu konuştuk sosyetik kaynana bize hava mı atıyor dedi annem, ben de ona katılıyorum demişti sonra ben kızıp bağırınca hemen geri tepmişti öylesine söyledim hemen kızma gibi gibi şeyler söylemişti. Sürekli aşağılık kompleksi var gibiydi ve bunu içinden atamyordu. Ya sana yetemezsem, ya mutsuz olursak, sen zaten şöylesin böylesin diyerek beni suçluyordu ama aslında içinde korku varmış, ondan böyle yaptığını söyledi.Hele son konuşmamızda bana durduk yere bir şeyleri dayatmaya çalıştı, bambaşka bir insan gibi davranı, olur olmadık yerlerden beni suçladı. Eskiden de vardı bu tarz davranışları aslında ama bu kadar değildi. Kesinlikle sizin de dediğiniz gibi kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Aslında bu konuyu açmamalı amacım böyle bir yorum almaktı, psikoloji ile ilgili yani. Teşekkür ederin. :)
Ne demek her zaman, inanın bana bende türlü türlü insan çeşitleri tanıdım ki yazıyorum. Evet eski konularınızı okudum. Ayrıca sık sık küçüklüğümden beri psikoloji, kişisel gelişim kitapları, insanların kişilikleri hakkında okumadığım kitap makale, yazı kalmadı. Çok seviyorum zevk alarak araştırıyorum.
Adamın size sık sık söylediği şey şu, “korku, suçlaması, sana yetemezsem, mutsuz olursak, kaybetmek” vs..
asla ve asla böyle bir şey yok. İçinde yatan hastalıklı kişiliğini bu tip şeylere bağlayıp ajitasyon ederek özürlerde bulunuyor. Bir insanı tanımak istiyorsanız eğer kavga, tartışma anında ve refleks anında çıkan cümlelerine çok çok dikkat edin. Aslında o cümleler ve söylemler içinde yatan gerçek kişiliğidir. Onlarda bunların farkındadır ve direkt hemen kadınların hassas noktasından vurarak özürlerle vakaları baştan sarar ve özür diler.
Bir ilişki de sevgi bitebilir, aşkta bitebilir herşey bitebilir ama saygı asla. Saygı çok önemlidir.
Sağlıklı bir insan karşısındaki insanı kaybetmek istemiyorsa, mutlu olmak istiyorsa ve daima kadını el üstünde tutup üzerine titremesi gerek. Ağzından çıkacak en ufak kötü sözde bile kendisini affetmeyecek çünkü kaybetme korkusu bu. Fakat sizinkisi bambaşka bir dünya hastalık ve ruh sağlığını etkileyebilir hiç normal değil.
Şu an herşey taze, belki üzülüyorsunuz belki acı çekiyorsunuz fakat zamanla göreceksiniz bomboş olduğunu. Ayrıca şahısın mailine de seviyeli bir şekilde veda mesajı yazarsanız çok iyi olur sizin için.

Back
X