Ne demek her zaman, inanın bana bende türlü türlü insan çeşitleri tanıdım ki yazıyorum. Evet eski konularınızı okudum. Ayrıca sık sık küçüklüğümden beri psikoloji, kişisel gelişim kitapları, insanların kişilikleri hakkında okumadığım kitap makale, yazı kalmadı. Çok seviyorum zevk alarak araştırıyorum.
Adamın size sık sık söylediği şey şu, “korku, suçlaması, sana yetemezsem, mutsuz olursak, kaybetmek” vs..
asla ve asla böyle bir şey yok. İçinde yatan hastalıklı kişiliğini bu tip şeylere bağlayıp ajitasyon ederek özürlerde bulunuyor. Bir insanı tanımak istiyorsanız eğer kavga, tartışma anında ve refleks anında çıkan cümlelerine çok çok dikkat edin. Aslında o cümleler ve söylemler içinde yatan gerçek kişiliğidir. Onlarda bunların farkındadır ve direkt hemen kadınların hassas noktasından vurarak özürlerle vakaları baştan sarar ve özür diler.
Bir ilişki de sevgi bitebilir, aşkta bitebilir herşey bitebilir ama saygı asla. Saygı çok önemlidir.
Sağlıklı bir insan karşısındaki insanı kaybetmek istemiyorsa, mutlu olmak istiyorsa ve daima kadını el üstünde tutup üzerine titremesi gerek. Ağzından çıkacak en ufak kötü sözde bile kendisini affetmeyecek çünkü kaybetme korkusu bu. Fakat sizinkisi bambaşka bir dünya hastalık ve ruh sağlığını etkileyebilir hiç normal değil.
Şu an herşey taze, belki üzülüyorsunuz belki acı çekiyorsunuz fakat zamanla göreceksiniz bomboş olduğunu. Ayrıca şahısın mailine de seviyeli bir şekilde veda mesajı yazarsanız çok iyi olur sizin için.