6 yıllık ilişkimi tamamen bitirdim...?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
382
23
31
Merhabalar, benim 6 yıllık ilişkim vardı. Çeşitli sancılı süreçlerin ardından ilişkiyi 3 gün önce kendi isteğimle bitirdim. Zaten Nişanım olacakken iptal olmuştu falan, burada konuyu ayrıntılıca açmıştım;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisanim-son-anda-iptal-oldu.1069735/

Fakat ben bütün bunlara rağmen gene de ilişkime devam ettim. Tekrar nişan yapma umudumuz vardı, tekrar hayaller kuruyordum onunla birlikte. Ama son zamanlarda beni sorunların ortasında hissettiriyordu, o yanındayım dese bile sanki sorunların ortasında ben yalnızdım... Ve son konuşmasında “Benimle gerçekten mutlu olabilecek misin, ben sana yetecek miyim bilmiyorum, zaten sen şöylesin böylesin” gibi türlü suçlamalar ve laflarda bulundu. 1 hafta önce çok mutlu olacağız şöyle böyle derken 2 gün önce gelip türlü suçlamalarda bulundu, ve neticesinde beni bu ilişkiyi bitirmek zorunda bıraktı. Her türlü mecradan onu engelledim şu anda ne düşünüyor ne yapıyor bilmiyorum ama çeşitli korkuların ve öfkenin etkisiyle bu hale geldiğini düşünüyorum, bu kadar dengesizliğin başka türlü açıklaması olamaz çünkü. Zaten son zamanlarda sırf yalnız kalma korkusundan ilişkiye devam ediyordum ama sonra fark ettim ki ben zaten sorunların içinde yalnızdım, karşımda beni anlayan bir adam yoktu, gittikçe içimde kendisini bitirdi... ona uzun uzun sesli mesajlar bırakarak devam ettim. Sorum, üstümde garip bir rahatlık, mutluluk ve huzur var ama zaman zaman içimi tekrar yalnız kalma korkusu sarıyor. Eğer böyle bir dönemden geçenler varsa ya da tavsiye verecek olanlar varsa, olumlu ruh halimi korumak için ne yapabilirim? Bir de yaşım 25 ve kendimi acaba evlilik için geç mi kaldım diye düşünüyorum bazen, kendime olan özgüvenimi kazanmak için ne yapabilirim? Öyle çok mutsuz, üzgün ya da dayanamayacak durumda değilim sadece olumlu ruh halimi korumak istiyorum. Çünkü şu aşamada biraz yalnız kalmanın ilerde mutsuz bir evlilik yapmaktan çok daha iyi olduğunun farkındayım. Bu yüzden tavsiyelerinizi ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden.

Konunun basında yaşınızı 35 filan zannettim ama daha çok gençsiniz yalnız kalmazsınız merak etmeyin :)
Hayatin çok çok başlarındayız daha :)

Herşey geçer düzelir merak etme asıl kötü olan mutsuzluğa saplanıp kalmak. Böyle çok daha uyumlu birini bulup mutlu olma şansın var öyle düşün. Burda eskisinden ayrılıp mutlu olanlara sor iyiki bitmişte tanımışım eşimi/sevgilimi der.

Teşekkür ederim, evet ben sen mutsuzluğa saplanıp kalmaktansa şu anda biraz mutsuzluk ve yalnızlık çekmek daha iyidir diyerek bu kararı verdim. Umarım olumlu ruh halimi koruyabilirim.

Bir kaç ay boş kalmamaya çalışın, arkadaşlarınızla vakit geçirin , sinemaya gidin , kurslara katilin .
Atlatırsınız inşallah.
Amin, teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya çalışacağım. Zaten şu anda sürekli aklımda “Şu anda yalnız kalmak ilerde çok daha fazla sıkıntı çekmekten iyidir” düşüncesini sık sık kendime hatırlatmaya çalışıyorum. Umarım daha kolay bi şekilde atlatırım bu süreci.

Eski konnunuza göz attim. Sizi hatirladim o zaman da konunuzu okumuştum. Kurtuluş naralari atın bence. Çok şanslisiniz. Daha yeni başliyorsunuz geç kalmadınız. Sizi hak etmeyen ve aynı dili konusmadigıniz kisilerle evlilik olmaz.
Insallah mutlululuklar her daim.

Teşekkür ederim, evet ben sen mutsuzluğa saplanıp kalmaktansa şu anda biraz mutsuzluk ve yalnızlık çekmek daha iyidir diyerek bu kararı verdim. Umarım olumlu ruh halimi koruyabilirim.
Olur olur hiç üzülme bende aşk acısını bir kenara bırakıp gezip tozdum bütün yaz sonra kocamı plajda buldum hiiiç hayatını durdurma nasibinse o kişi illaki düzelir olur ama sen hayatını yaşa. Hayatta tek acı bu değil emin ol.

Haklısınız. Çok canımı acıttı gerçekten, geçmiş konumda da anlattığım gibi beni gene sorunların içerisinde bırakmaya ve içimi daha da karartmaya devam etti, inandım güvendim düzelir sandım düzelmedi, eğer ayrılmamış olsaydım biliyorum ki o anın siniriyle öyle oldu, o anın öfkesiyle öyle oldu diye bunların arkasına sığınacaktı... ama ben fark ettim ki sürekli bunların arkasına sığınarak beni yıpratmaları hiç bitmiyordu ve bitmeyecekti. Beni önemsemesi benim için çok önemliyken birden bire içim ona karşı buz gibi oldu ve düşüncelerini, beni önemsiyor mu önemsemiyor mu diye düşünmemeye başladım çünkü kendi kendine içimde kendini öldürdü... Şimdi biraz yalnızlık çekmek ilerde mutsuz bir evlilik yapmaktan daha iyidir lafını hatırlatıyorum kendime hep. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım hak eden herkes mutlu olur.

Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bana da nasip olur, kendimi tam anlamıyla toparladığım zaman. Dediğiniz gibi hayat durmuyor zaten, devam ediyor. Ben istesemde durmuyor. İnsan her daim mutlu olmayı bilmeli...

25 yaşında evliliğe geç kalmak nedir.bayatın tadını çıkarın.duygusal müzikler dinlemeyin eve kapanmayın.uzun süreli ve sorunlu bi ilişkiden sonra özgürlük hissi size iyi gelecek aslında

25 yaşında evliliğe geç kalmak nedir.bayatın tadını çıkarın.duygusal müzikler dinlemeyin eve kapanmayın.uzun süreli ve sorunlu bi ilişkiden sonra özgürlük hissi size iyi gelecek aslında
Teşekkür ederim. Bunların ben de farkındayım aslında ama bazen zaman zaman içimi korku kaplıyor. Tek istediğim olumlu ruh halimi korumak aslında. Bunu korursam her şey düzelecek gibi geliyor...

Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bana da nasip olur, kendimi tam anlamıyla toparladığım zaman. Dediğiniz gibi hayat durmuyor zaten, devam ediyor. Ben istesemde durmuyor. İnsan her daim mutlu olmayı bilmeli...
25 yaşındasınız daha çok gençsiniz
sakın ama sakın dönmeyi düşünmeyin sakın!!
önceki konunuzu okudum da o kv ile hayat zor

siz ayrılırken mücadele etmedi mi sevgiliniz?

25 yaşındasınız daha çok gençsiniz
sakın ama sakın dönmeyi düşünmeyin sakın!!
önceki konunuzu okudum da o kv ile hayat zor

siz ayrılırken mücadele etmedi mi sevgiliniz?
açıkçası çok fazla mücadele etmedi, zaten son zamanlarda o da ayrılığı ağzına fazlasıyla sakız yapmaya başlamıştı. Çocuk oyuncağı sanıyordu ayrılmayı. Çocuk oyuncağı sanıyordu derken, blöf olarak kullanıyordu kendisine. Şu anda da büyük ihtimalle benim blöf yaptığımı sanıyor. Gerçekten dank edince mücadele eder belki, ya da etmez bilmiyorum. Ama son konuşmamızda resmen karşımda bambaşka bir insan vardı. Tamamen değişmiş gibiydi. Ama içim rahat ben sonuna kadar gittim, olmadı... dengesizlikleri beni korkuttu gerçekten. Tek dileğim Allah’tan hayırlısını nasip etmesi bana ve hak eden herkese.

ee sen annelik yapmamışsın ki o zaman vermişin çocuğu ananesi babannesi elinde büyümüş"

"sosyetik kaynana bize hava mı atıyor gözlükle eve girerek"

"biz fakir miyiz bize et pişirmişler, 2 kere gittik ikisinde de et yedik"

Kurtulduğunuza dua etmeniz lazım. Sevinç çığlıkları atarak sokakta 2 tur dolaşsanız yeridir. Benim bildiğim et itibarlı misafirlere pişirilir. Fakirlere et pişirilir diye bir şeyi ilk defa sizden duydum, ne alakası var?

25??? Ben 30 yaşında eşimle tanıştım 33 yaşında evlendim 35 yaşında oğluma hamile kaldım. Ben ölüyim o zaman gayet yolun başındasın.

“Sevinç çığlıkları atarak sokakta 2 tur dolaşsanız yeridir.” Bu sözünüz beni çok güldürdü cidden Allah da sizi güldürsün, çok yaşayın. valla biz de ilk defa onlardan duyduk işin en kötü yanı da eski erkek arkadaşım olacak adam, annesinin bu sözlerine önce hak verdi sonra da tamam dolduruşa geldim ben de hatalıyım falan demişti. Gerçekten kabus gibi günler yaşattı bana hem o hem ailesi. Her şeye rağmen bitirmemek için direndim ama ben direndikçe sürekli öfke ve gerginliğin arkasına sığınarak beni daha da çok yoran bir adam vardı karşımda... O yüzden geç de olsa bu kararı verdim. Pişman değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…