- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 31
- Konu Sahibi resurrection93
-
Teşekkürler... Genelde herkes öyle diyor da işte zaman zaman hüzün basıyor. Ama yeni yeni kendimi tanıyor gibiyim sanki bunun da bir huzuru var içimde.25, hayat yeni basliyor. keyfine bak...
Teşekkür ederim, tek istediğim olumlu ruh halimi korumak aslında.Konunun basında yaşınızı 35 filan zannettim ama daha çok gençsiniz yalnız kalmazsınız merak etmeyin :)
Hayatin çok çok başlarındayız daha :)
Bir kaç ay boş kalmamaya çalışın, arkadaşlarınızla vakit geçirin , sinemaya gidin , kurslara katilin .Teşekkür ederim, tek istediğim olumlu ruh halimi korumak aslında.
Teşekkür ederim, evet ben sen mutsuzluğa saplanıp kalmaktansa şu anda biraz mutsuzluk ve yalnızlık çekmek daha iyidir diyerek bu kararı verdim. Umarım olumlu ruh halimi koruyabilirim.Herşey geçer düzelir merak etme asıl kötü olan mutsuzluğa saplanıp kalmak. Böyle çok daha uyumlu birini bulup mutlu olma şansın var öyle düşün. Burda eskisinden ayrılıp mutlu olanlara sor iyiki bitmişte tanımışım eşimi/sevgilimi der.
Amin, teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya çalışacağım. Zaten şu anda sürekli aklımda “Şu anda yalnız kalmak ilerde çok daha fazla sıkıntı çekmekten iyidir” düşüncesini sık sık kendime hatırlatmaya çalışıyorum. Umarım daha kolay bi şekilde atlatırım bu süreci.Bir kaç ay boş kalmamaya çalışın, arkadaşlarınızla vakit geçirin , sinemaya gidin , kurslara katilin .
Atlatırsınız inşallah.
Olur olur hiç üzülme bende aşk acısını bir kenara bırakıp gezip tozdum bütün yaz sonra kocamı plajda buldum hiiiç hayatını durdurma nasibinse o kişi illaki düzelir olur ama sen hayatını yaşa. Hayatta tek acı bu değil emin ol.Teşekkür ederim, evet ben sen mutsuzluğa saplanıp kalmaktansa şu anda biraz mutsuzluk ve yalnızlık çekmek daha iyidir diyerek bu kararı verdim. Umarım olumlu ruh halimi koruyabilirim.
Haklısınız. Çok canımı acıttı gerçekten, geçmiş konumda da anlattığım gibi beni gene sorunların içerisinde bırakmaya ve içimi daha da karartmaya devam etti, inandım güvendim düzelir sandım düzelmedi, eğer ayrılmamış olsaydım biliyorum ki o anın siniriyle öyle oldu, o anın öfkesiyle öyle oldu diye bunların arkasına sığınacaktı... ama ben fark ettim ki sürekli bunların arkasına sığınarak beni yıpratmaları hiç bitmiyordu ve bitmeyecekti. Beni önemsemesi benim için çok önemliyken birden bire içim ona karşı buz gibi oldu ve düşüncelerini, beni önemsiyor mu önemsemiyor mu diye düşünmemeye başladım çünkü kendi kendine içimde kendini öldürdü... Şimdi biraz yalnızlık çekmek ilerde mutsuz bir evlilik yapmaktan daha iyidir lafını hatırlatıyorum kendime hep. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım hak eden herkes mutlu olur.Eski konnunuza göz attim. Sizi hatirladim o zaman da konunuzu okumuştum. Kurtuluş naralari atın bence. Çok şanslisiniz. Daha yeni başliyorsunuz geç kalmadınız. Sizi hak etmeyen ve aynı dili konusmadigıniz kisilerle evlilik olmaz.
Insallah mutlululuklar her daim.
Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bana da nasip olur, kendimi tam anlamıyla toparladığım zaman. Dediğiniz gibi hayat durmuyor zaten, devam ediyor. Ben istesemde durmuyor. İnsan her daim mutlu olmayı bilmeli...Olur olur hiç üzülme bende aşk acısını bir kenara bırakıp gezip tozdum bütün yaz sonra kocamı plajda buldum hiiiç hayatını durdurma nasibinse o kişi illaki düzelir olur ama sen hayatını yaşa. Hayatta tek acı bu değil emin ol.
Teşekkür ederim. Bunların ben de farkındayım aslında ama bazen zaman zaman içimi korku kaplıyor. Tek istediğim olumlu ruh halimi korumak aslında. Bunu korursam her şey düzelecek gibi geliyor...25 yaşında evliliğe geç kalmak nedir.bayatın tadını çıkarın.duygusal müzikler dinlemeyin eve kapanmayın.uzun süreli ve sorunlu bi ilişkiden sonra özgürlük hissi size iyi gelecek aslında
25 yaşındasınız daha çok gençsinizÇok sevindim sizin adınıza. İnşallah bana da nasip olur, kendimi tam anlamıyla toparladığım zaman. Dediğiniz gibi hayat durmuyor zaten, devam ediyor. Ben istesemde durmuyor. İnsan her daim mutlu olmayı bilmeli...
açıkçası çok fazla mücadele etmedi, zaten son zamanlarda o da ayrılığı ağzına fazlasıyla sakız yapmaya başlamıştı. Çocuk oyuncağı sanıyordu ayrılmayı. Çocuk oyuncağı sanıyordu derken, blöf olarak kullanıyordu kendisine. Şu anda da büyük ihtimalle benim blöf yaptığımı sanıyor. Gerçekten dank edince mücadele eder belki, ya da etmez bilmiyorum. Ama son konuşmamızda resmen karşımda bambaşka bir insan vardı. Tamamen değişmiş gibiydi. Ama içim rahat ben sonuna kadar gittim, olmadı... dengesizlikleri beni korkuttu gerçekten. Tek dileğim Allah’tan hayırlısını nasip etmesi bana ve hak eden herkese.25 yaşındasınız daha çok gençsiniz
sakın ama sakın dönmeyi düşünmeyin sakın!!
önceki konunuzu okudum da o kv ile hayat zor
siz ayrılırken mücadele etmedi mi sevgiliniz?
ee sen annelik yapmamışsın ki o zaman vermişin çocuğu ananesi babannesi elinde büyümüş"
"kendi kendine mi nişan yapıyor bunlar, şimdiden aldın başına belayı nişanda böyle yapan ilerde neler yapmaz, niye biz aranmıyoruz, bir de oraya çağırıyormuş seni bu kadın (annemin çağırmasından bahsediyor), eğer oraya annesiyle konuşmaya gidersen bizi unut, seni parmağında oynatıyor bu kadın da oraya çağırıyor (annemden bahsederek gene parmağında oynatıyor" demiş. Nitekim tam nişan organizasyonuna onay verilip, organizasyonun ayarlandığı gece kadın annemi arıyor ve diyor ki; "ee siz nişan ayarladınız da benim bütün köylülerim köye gitti gelecek kimsem yok (biz onlara gittiğimizde erkek arkadaşım dayısı ve teyzesinin gelebileceğini söylemişti), benim oğlumu siz oraya çağırıyormuşsunuz konuşmak için artık ne konuşacakmışsınız bilmem ama benim oğlumun çok işi var gelemez benim çocuğum
"sosyetik kaynana bize hava mı atıyor gözlükle eve girerek"
"biz fakir miyiz bize et pişirmişler, 2 kere gittik ikisinde de et yedik"
“Sevinç çığlıkları atarak sokakta 2 tur dolaşsanız yeridir.” Bu sözünüz beni çok güldürdü cidden Allah da sizi güldürsün, çok yaşayın.Kurtulduğunuza dua etmeniz lazım. Sevinç çığlıkları atarak sokakta 2 tur dolaşsanız yeridir. Benim bildiğim et itibarlı misafirlere pişirilir. Fakirlere et pişirilir diye bir şeyi ilk defa sizden duydum, ne alakası var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?