- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 31
- Konu Sahibi resurrection93
-
Allah korusun, tabii ki ölmeyin. Eşiniz ve oğlunuzla daha nice mutlu günleriniz olsun inşallah. :) Geç kalmışlık hissi şu yüzden oluyor, benim yaşımda mutlu ve huzurlu ilişkisi olan hatta nişanlananları görünce içim burkuluyor ama şu da bi gerçek ki zaten ilişkime sırf bu yalnız kalma korkusu yüzünden devam ediyordum... Kaliteli bir yalnızlığın kötü bir ilişkiden çok daha iyi olduğunun ben de farkındayım. Genel olarak iyiyim ama arada bu boşluk hissi yoruyor sadece.25??? Ben 30 yaşında eşimle tanıştım 33 yaşında evlendim 35 yaşında oğluma hamile kaldım. Ben ölüyim o zamangayet yolun başındasın.
Amin, çok teşekkür ederim. :)Oh bitmiş. Daha iyisi çıkacak elbette karşına. Afferin uzatmamissin
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Evet 6 yıl az değil ama şimdi sıkıntı çekmek ilerde sıkıntı çekmekten daha iyidir sanırım.. kaldı ki daha huzurlu hissediyorum kendimi şu an.Bende 5 yıllık ilişkimi bitirdiğimde burada konu açmıştım. Çok çektim ama sağ olsun buradaki yorumlar ilaç gibi geldi. Dinledim, okudum, uyguladım. Şu an geriye dönüp baktığımda “ıyyyyyyy neler yaşamışım ben” diyorum.
Evet 6 yıl az değil ama zamanla göreceksiniz ne kadar bomboş olduğunu.
Evet kesinlikle kendine güvenmiyordu. Abuk subuk şeylerden korkmaya başlamıştı bir anda, ya da hep korkaktı da işler ciddiye binince daha çok ortaya çıktı bu yanı. Evet sanırım bir süre bu yüzden zorlanacağım. Ama ne olursa olsun onunla olduğum sürede yıprandığım kadar yıpranacağım zannetmiyorum. Umarım her şey iyi olur benim için ve hak eden herkes için...Mutlu edemiyceksen ne demeye konuştun 6 yıldır. Kendine güvenmeyen, yada ayrılmak için bahane arayan erkek tipi bence bu. Emin olun böylesi çok daha iyi olmuş. Böyle bir insan gerçekten mutlu edemez. Evlilik için şüpheye düşük kez çünkü. Bir yandan da bu süreç sizin için tabi ki kolay olmayacak. Şimdi rahatım deseniz de uzunca bir zaman her türlü hissi yaşayacaksınız.. Sonrasında geçecek. Arkanıza dönüp bakmayın ben hakedecek birini göremedim..
Eşimi tanımadan önce 3 yıllık ilişkimi bitirmiştim hemde tam 29 yaşında herkes dedi ki 30 oluyorsun sen ne yapıyorsun? 30 yaşında bekar kadın mı olurmuş gibi hayatımda duymadığım cahil lafları hem yüzüme hemde arkamdan söylediler. Umurum olmadı. Ve eşimle tanıştığımda herkes hemen evlen diye baskı yaptı. 3 senede onla çıkıp direkt evlendim. Ne söz nede nişan. Direkt bastım nikahı. Sözün kısası sizi üzen , aile yapılarınızın birbirine uymadığı kişilerle vakit kaybetmeyin. Korkmayın . İnan’ın doğru kişi er yada geç karşınıza çıkıyor. Çevrenizdeki o güzel görünen ilişkilerin içerisinde kim bilir ne rezillikler oluyordur.Allah korusun, tabii ki ölmeyin. Eşiniz ve oğlunuzla daha nice mutlu günleriniz olsun inşallah. :) Geç kalmışlık hissi şu yüzden oluyor, benim yaşımda mutlu ve huzurlu ilişkisi olan hatta nişanlananları görünce içim burkuluyor ama şu da bi gerçek ki zaten ilişkime sırf bu yalnız kalma korkusu yüzünden devam ediyordum... Kaliteli bir yalnızlığın kötü bir ilişkiden çok daha iyi olduğunun ben de farkındayım. Genel olarak iyiyim ama arada bu boşluk hissi yoruyor sadece.
doğru diyorsunuz dışardan güzel gözüken ilişkiler belki de içerden çatlaktır neden olmasın...Eşimi tanımadan önce 3 yıllık ilişkimi bitirmiştim hemde tam 29 yaşında herkes dedi ki 30 oluyorsun sen ne yapıyorsun? 30 yaşında bekar kadın mı olurmuş gibi hayatımda duymadığım cahil lafları hem yüzüme hemde arkamdan söylediler. Umurum olmadı. Ve eşimle tanıştığımda herkes hemen evlen diye baskı yaptı. 3 senede onla çıkıp direkt evlendim. Ne söz nede nişan. Direkt bastım nikahı. Sözün kısası sizi üzen , aile yapılarınızın birbirine uymadığı kişilerle vakit kaybetmeyin. Korkmayın . İnan’ın doğru kişi er yada geç karşınıza çıkıyor. Çevrenizdeki o güzel görünen ilişkilerin içerisinde kim bilir ne rezillikler oluyordur.
Ne kadar aklı başında bir kızsın, gerçekleri aslında çok net görebiliyorsun, ilişkini değerlemdirme yöntemini çok beğendim. Eşimle evlenmeden önce benim de uzun bir ilişkim olmuştu 3,5 senelik ve bitiren ben olmuştum. Evet çok zor bu adımı atmak ama hiç pişman olmadım, 6 ay sonra da eşimle tanıştım. Bazen olmayınca olmuyor ,zorlamamak gerek. Bana geri dönmek de istemişti birkaç kez, benim gibi birisini bulamayacağını, bir başkasını beni sevdiği gibi sevemeyeceğini söylemişti ama benim içimde bişeyler bitmişti ne yazıkki. Bana güven vermiyordu artık, soğumuştum bir kere. Ayrıldığımda acaba yalnız mı kalacağım, bir daha mutlu olacak mıyım sorularını ben de sormuştum. Hepsi geçecek merak etme, zaman gerçekten de herşeyin ilacı.doğru diyorsunuz dışardan güzel gözüken ilişkiler belki de içerden çatlaktır neden olmasın...
Çok sevindim sizin adınıza. Ve karşınıza düzgün insanın çıkmasına da çok sevindim. Teşekkür ederim desteğiniz için. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Ne kadar aklı başında bir kızsın, gerçekleri aslında çok net görebiliyorsun, ilişkini değerlemdirme yöntemini çok beğendim. Eşimle evlenmeden önce benim de uzun bir ilişkim olmuştu 3,5 senelik ve bitiren ben olmuştum. Evet çok zor bu adımı atmak ama hiç pişman olmadım, 6 ay sonra da eşimle tanıştım. Bazen olmayınca olmuyor ,zorlamamak gerek. Bana geri dönmek de istemişti birkaç kez, benim gibi birisini bulamayacağını, bir başkasını beni sevdiği gibi sevemeyeceğini söylemişti ama benim içimde bişeyler bitmişti ne yazıkki. Bana güven vermiyordu artık, soğumuştum bir kere. Ayrıldığımda acaba yalnız mı kalacağım, bir daha mutlu olacak mıyım sorularını ben de sormuştum. Hepsi geçecek merak etme, zaman gerçekten de herşeyin ilacı.
Şimdi eşimle çok mutluyum , 3 yıla yakındır evliyiz ve 17 aylık bir kızımız var.
Sana küçük de olsa moral verdiysem ne mutlu bana
Ne kadar iyi geldi bana bu yazdıklarınız tahmin bile edemezsiniz. Gerçekten çok teşekkür ederim.İnanır mısınız, ben de bu kadar güçlü olduğumu ve olayları bu şekilde değerlendirebileceğimi bilmiyordum aslında. Sürekli kafamda “ya yalnız kalırsam, ya bir daha evlenemezsem, ya bir daha kimse beni beğenip sevmezse” gibi gibi bir dünya düşünce dolanıyordu. Sonra bi anda dedim ki kendime, elbette düzgün karakterli ve düzgün aileye sahip biriyle karşılaşırım neticede bir sürü insan evlenmek için düzgün kız arıyor diye diye kendimi telkin ettim. Bu demek değil ki hemen eş arayışlarına girdim, yanlış anlaşılmasın. Kendimi böyle telkin ede ede, şimdi yalnız kalsam bile ilerde daha mutlu olacağıma dair inancımı hep içime yerleştirdim ve sonunda gerçekten ayaklarım yere sağlam bastı, ona karşı güçlü durabildim. Ben bile şaşırdım bu halime. Yalnızlık korkusundan eser kalmadı bir anda daha doğrusu bu korkumu dizginleyecek ve gözüm bu korkumu dahi görmeyecek kadar soğudum ondan. Ve dediğiniz gibi bugün barışmak istediğini anlatan uzuun bir mail attı, yaptıklarının gerekçesi olarak korkaklığının arkasına sığınmış, güya içindeki korkular ona bunları yaptırmış vs vs... Ne yalan söyleyeyim bir an dağılır gibi oldum ama içim ona öyle bir buz kesmiş ki gözümden yaş bile akmadı, içimdeki buzlar öyle eriyivermedi eskiden olduğu gibi. Dönmedim, dönmeyi de düşünmüyorum. Size de eşiniz ve güzel kızınızla birlikte sağlıklı uzun bir ömür dilerim. Hep mutlu olun inşallah ve hep böyle insanlara umut vermeye devam edin.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, amin. Allah hak eden herkese güzel şeyler yaşatsın her daim.Sana küçük de olsa moral verdiysem ne mutlu banadüşüncelerini çok iyi anlıyorum, ilk ayrıldığımda çok üzülmüştüm ve en çok da ona harcadığım yıllara üzülmüştüm oysa o zamanlar bilmiyordum ki o boşa gittiğini sandığım yıllarım bana eşimin kıymetini bilmemi sağlayacak. Ben aslında gerçekten sahiplenilmemişim, sevilmemişim bunu eşimi tanıyınca anladım.24 yaşımdaydım ben de ayrıldığımda o zamanlar o yaşlar çokmuş gibi geliyor, evlenen nişanlanan arkadaşlarını görünce , sanki sen bulamıycakmışsın gibi , geç kalmışsın gibi ...ama öyle değil inanki daha yolun başındasın, zaten 19 yaşında tanışmışsın onunla, seninki biraz da alışkanlık olmuş bu yüzden hep ertelemişsin, daha önce bitmişti içinde ama cesareti şimdi buldun bence...ama itiraf et o maili okurken, mutlu da oldun, seni üzmesinin intikamını aldın onu reddederek ayrıldığım zaman bir yazı görmüştüm; Geçmişe bakarsan boynun tutulur bu çok hoşuma gitmişti ve arkama bile bakmamıştım.. sen güçlü ve aklı başında bir kızsın, inanıyorum ki çabuk toparlayacak ve doğru kişiyi bulacaksın. Bütün güzellikler seninle olsun, güzel dileklerin için de teşekkürler
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Aslında bu kişi hayatımı ve hayat enerjimi sömürmese oldukça enerjik bir insanım. :) Dediklerinizde haklısınız. Olanları mecazen bir tartıya koyup düşündüğümde kimin haklı, kimin haksız olduğunu daha iyi anlıyorum ve maalesef onunla mutlu olamayacağımı hissediyorum. Bugün bana bu yaptıklarının sebebinin korkaklık olduğunu, bana içini dökmek istediğini, aslında tüm istediğinin ben olduğumu, gerginlik ve korkunun onu bu hale getirdiğini, beni ne kadar üzüp kırdığının farkında olduğunu, bana karşı güçlü durmaya çalışırken sorunlar karşısında bana istemsizce böyle davrandığını falan filan anlatan bir mail atmış. Ama kanmadım tabii ki, dönmedim de. Dönmeyi de düşünmüyorum açıkçası. Bir ömrün yanında giden birkaç yıl nedir diye düşündüm, bu da bana ders oldu...Merhaba sizi kendi konumda görmüştüm. Bana çok enerjik bir insan olarak gelmiştiniz. Size şimdi bir kaç söyleyeceğim. Uzun bir ilişki olmuş hem de baya uzun. Karşı cinsin yaptığı seven bir insanın yapacağı davranışlar değil inanın bana. Seven insan incitmez gerçekten incitmez. Sizin davranışlarınıza bakın karşı tarafın davranışlarına ve bunu bir teraziye koyun. İleriyi düşünün bu adamla mutlu olabilecek misiniz? Kafanızda hiç bir soru işareti kalmayacaksa devam edin derim ama küçük bir soru işareti var ise eğer...
Hıhhh şöyle... Benim de böyle bir durumum olmuştu tabi bu kadar uzun bir ilişki değildi. Ben o kadar enerjik bir insandım ki ne zaman bu insanı hayatıma soktum enerjim her şeyim düştü.. arkadaşlarım beni tanıyamaz oldu. Her gece ağlıyordum. Çünkü beni hep üzüyordu ne yapıp ne edip kendini hep haklı çıkartıyordu ben özür diliyordum. İnan’ın bana bu ve bu gibi insanlar ne bizim gibi insanlarla mutlu olur ne de başka bir İnsanlarla. Çünkü bunlar vampir. Ciddi söylüyorum sizi vampir. Enerji emen insanlar. İleride baktığınızda diyeceksiniz ki ohh be ne iyi yapmışım. Karşınıza gerçekten size değer veren sizi her türlü seven insan çıkınca diyeceksiniz ki iyi ki... benim şuan karşıma çıkmadı ama şuan emin olun yalnızlık o vasıfsız elemandan daha güzel daha kafam rahat daha mutlu :)) sizi seven sizin kalbinizi hak edecek insanlar çıksınTeşekkür ederim güzel yorumunuz için. Aslında bu kişi hayatımı ve hayat enerjimi sömürmese oldukça enerjik bir insanım. :) Dediklerinizde haklısınız. Olanları mecazen bir tartıya koyup düşündüğümde kimin haklı, kimin haksız olduğunu daha iyi anlıyorum ve maalesef onunla mutlu olamayacağımı hissediyorum. Bugün bana bu yaptıklarının sebebinin korkaklık olduğunu, bana içini dökmek istediğini, aslında tüm istediğinin ben olduğumu, gerginlik ve korkunun onu bu hale getirdiğini, beni ne kadar üzüp kırdığının farkında olduğunu, bana karşı güçlü durmaya çalışırken sorunlar karşısında bana istemsizce böyle davrandığını falan filan anlatan bir mail atmış. Ama kanmadım tabii ki, dönmedim de. Dönmeyi de düşünmüyorum açıkçası. Bir ömrün yanında giden birkaç yıl nedir diye düşündüm, bu da bana ders oldu...
Sizin adınıza da çok sevindim o vasıfsız elemandan kurtulduğunuz için. :) Aynen öyle, o kadar çok yoruyordu ki beni sorunlarıyla bazen başımın ağrısının geçmediği günler oluyordu, şimdi ondan ayrılınca baş ağrısı falan kalmadı. :) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, amin diyorum. Allah sizi, beni ve hak eden herkesi güzel, değer veren insanlarla karşılaştırsın inşallah.Hıhhh şöyle... Benim de böyle bir durumum olmuştu tabi bu kadar uzun bir ilişki değildi. Ben o kadar enerjik bir insandım ki ne zaman bu insanı hayatıma soktum enerjim her şeyim düştü.. arkadaşlarım beni tanıyamaz oldu. Her gece ağlıyordum. Çünkü beni hep üzüyordu ne yapıp ne edip kendini hep haklı çıkartıyordu ben özür diliyordum. İnan’ın bana bu ve bu gibi insanlar ne bizim gibi insanlarla mutlu olur ne de başka bir İnsanlarla. Çünkü bunlar vampir. Ciddi söylüyorum sizi vampir. Enerji emen insanlar. İleride baktığınızda diyeceksiniz ki ohh be ne iyi yapmışım. Karşınıza gerçekten size değer veren sizi her türlü seven insan çıkınca diyeceksiniz ki iyi ki... benim şuan karşıma çıkmadı ama şuan emin olun yalnızlık o vasıfsız elemandan daha güzel daha kafam rahat daha mutlu :)) sizi seven sizin kalbinizi hak edecek insanlar çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?