60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

candy_happy öncelikle hoşgeldin canım...ben pirinç lapasını denemedim deneyen arkadaşlar yardımcı olacaktır o konuda yazılar okumuştum forumda geçmiş sayfalarda faydası oluyor diye biliyorum...çay önerisi istemişsin yeşil çay önerebilirim canım...benim metabolizmam da oldukça yavaş...ben günde 3 bardak içiyorum...bir diğer tarif ...küçük bir tencerenin içine 1-2 elmayı ve 1 limon yada 1 portakalı iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölüp katıyoruz..karanfil ve kabuk tarçın ekleyerek .haşlıyoruz...1-2 dakika demlendikten sonra içilebiliyor...(bu tarifi takip ettiğim bir blogtan aldım ama bende daha denemedim deneyeceğim...elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı oluyormuş ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı oluyormuş...günde 4 bardaktan fazla içilmemeliymiş...)

Son düzenleme:

hoşbulduk canım, yardımların için çok teşekkür ederim derinncim:1hug: o zaman yeşil çayı içmeyi eksik etmeyeyimhihoyyyt Bir de buraya haftanın belli bir günü tartılıp kaç kilo olduğumuzu yazıyor muyuz?

slm kıslar bende geldim arada bakıyordum bu siteye güzel bi site ama yeni kayıt oldum 68 kioyum boyum 1.62 52 kilo olmak istiyoru malum yaz geliyor
asıl buraya geliş amacım yarı lahana diyetine baslıyorum saat saat paylaşımda bulunucam böylece bu diyeti merak eden arkdaslara da yardımc olabilirim umarım tabiki herkesin bünyesi farklı ama en azından bi fikir benide daha fazla motivasyona getirecek 1 ay sonra 50 -59 arası gruba geçeriz umarım

candy_happy yazıma eklemeler yaptım canım tekrar okursan faydalı olur diye düşünüyorum...

hoşgeldin roselyn:1rolleyes:ben de yeniyim inşallah birbirimize destek olarak verecez kilolarımızıhihoyyyt

roselyn hoşgeldin canım...biraz önce ablamla telefonda konuştum o da lahana küründen bahsetti bizde başlayacağız seninde yorumlarını bekliyorum canımlahana diyetine başlayınca..

topraksuucum karbonhidrat diyetini bırakmışsın...bende pimea ve seni yakın takipteydim biliyorsun diyetten memnun kalırsanız hemen başlayacaktım...artık başlamama gerek kalmadı...hihoyyyt bir de bugünden itibaren benimde katı meyve sıkacağım oldu...sende yeni almıştın ya unutmadım yani...sen benden daha tecrübelisin hangi meyve suları güzel oluyor arkadaşım...önerebileceğin karışımlar var mı:uhm:

hoşbulduk güzeller
yarın baslıyorum cevremde çok güzel sonuç alanlar var sıra bende artk:)

derincim su kürler varya lahana,havuç,pancar fln sıkıp içilince güzel kilo veriliyomus diye maranki söylemişti bi netten bak istersen

herkese merhabalar kaydirigubbakcemile5
yeni arkadaşlar katılmışlar candy ve roselyn hoş geldiniz aramıza a.s.

derinncim ben o diyetde başarili olamadım artık kalori sayılarına dikkat ederek tüketim yapacam bide böyle deneyim bakim 2 kilo yapıştı gitmiyor
katı meyve sıkacağın hayırlı olsun güle güle kullan canım şu ana kadar sadece havuç suyu yaptık çarşıdakilerden daha lezzetli oluyor aslında ben daha çok havuç lahana patates sıkmak için istemiştim ama daha istediğim doğal lahanayı bulamadığım için henüz yapamadım oda mideye iyi geliyormuş aç karnına içince

bide derinncim sana bi öneride bulunayım havuçları iyice yıkadıktan sonra eğer soyarsan böylece çıkan posayı (zaten tam sıkılmıyorlar ) birkaç kaşık şekerle iyice pişir içine kakao acıcık çekilmiş bisküvü ve ya fındık yada ceviz ( sana kalmış ) koy soğuduktan sonra yuvarlayıp hindistan ceviziyle bula çok güzel bi tatlı oluyor benim çocuklar çok seviyor havuç posasıda değerlendiriliyor ben kıyamadımda atmaya kaydirigubbakcemile3

evt bende takip ediyorum yarın aslında onun verdigi tarif günü var ama ben lavmandan tırstıgım için yapamıycam

evt bende takip ediyorum yarın aslında onun verdigi tarif günü var ama ben lavmandan tırstıgım için yapamıycam

canım teşekkür ederim...beraber güzel günlerde kullanalım inşallah...bizde ilk denemeyi az önce elma-havuç suyu karışımı ile yaptık havuç suyunu pek içemezdim böyle daha iyi olmuş ama sade havuç suyuda yapacağım tabi...önerilerin için çok teşekkürler birtanem...senin ne kadar becerikli olduğunu bildiğim için tavsiyelerini özellikle istedim zaten...kaydirigubbakcemile3 şu iki kiloyuda fazla kafana takma belki o kilolarından da kurtulursan seni buralarda o kadar sık göremeyiz o yüzden ben senin o iki kiloyu vermeni istemiyorum diyebilirim... itiraf ediyorum işte...senağlamaggerçekten o kadar alıştım ki sana gitmeni istemem boşver sen böylede güzelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…