Kızlar ben yeniyim ya sizlere danışmak istediğim şeyler var pirinç lapasını deneyenler oldu mu,kaç gün yaptınız,yararını gördünüz mü ? Bir de benim metabolizmam baya yavaş:çok üzgünüm: Acaba bunun için önereceğiniz çaylar ya da başka yardımı olabilecek şeyler var mı lütfen yardımcı olunnnnbenneyaptımki
candy_happy öncelikle hoşgeldin canım...ben pirinç lapasını denemedim deneyen arkadaşlar yardımcı olacaktır o konuda yazılar okumuştum ama forumda geçmiş sayfalarda faydası oluyor diye biliyorum...çay önerisi istemişsin yeşil çay önerebilirim canım...benim metabolizmam da oldukça yavaş...ben günde 3 bardak içiyorum...
slm kıslar bende geldim arada bakıyordum bu siteye güzel bi site ama yeni kayıt oldum 68 kioyum boyum 1.62 52 kilo olmak istiyoru malum yaz geliyor
asıl buraya geliş amacım yarı lahana diyetine baslıyorum saat saat paylaşımda bulunucam böylece bu diyeti merak eden arkdaslara da yardımc olabilirim umarım tabiki herkesin bünyesi farklı ama en azından bi fikir benide daha fazla motivasyona getirecek 1 ay sonra 50 -59 arası gruba geçeriz umarım
candy_happy yazıma eklemeler yaptım canım tekrar okursan faydalı olur diye düşünüyorum...
slm kıslar bende geldim arada bakıyordum bu siteye güzel bi site ama yeni kayıt oldum 68 kioyum boyum 1.62 52 kilo olmak istiyoru malum yaz geliyor
asıl buraya geliş amacım yarı lahana diyetine baslıyorum saat saat paylaşımda bulunucam böylece bu diyeti merak eden arkdaslara da yardımc olabilirim umarım tabiki herkesin bünyesi farklı ama en azından bi fikir benide daha fazla motivasyona getirecek 1 ay sonra 50 -59 arası gruba geçeriz umarım
Slm kızlar nerdesiniz yaaa...kan sonucunu aldım gebeyim ama doktorumla konuşup emin olmak istiyorum degerler hakkında..
derincim su kürler varya lahana,havuç,pancar fln sıkıp içilince güzel kilo veriliyomus diye maranki söylemişti bi netten bak istersen
topraksuucum karbonhidrat diyetini bırakmışsın...bende pimea ve seni yakın takipteydim biliyorsun diyetten memnun kalırsanız hemen başlayacaktım...artık başlamama gerek kalmadı...hihoyyyt bir de bugünden itibaren benimde katı meyve sıkacağım oldu...sende yeni almıştın ya unutmadım yani...sen benden daha tecrübelisin hangi meyve suları güzel oluyor arkadaşım...önerebileceğin karışımlar var mı:uhm:
derinncim ben o diyetde başarili olamadım artık kalori sayılarına dikkat ederek tüketim yapacam bide böyle deneyim bakim 2 kilo yapıştı gitmiyor
katı meyve sıkacağın hayırlı olsun güle güle kullan canım şu ana kadar sadece havuç suyu yaptık çarşıdakilerden daha lezzetli oluyor aslında ben daha çok havuç lahana patates sıkmak için istemiştim ama daha istediğim doğal lahanayı bulamadığım için henüz yapamadım oda mideye iyi geliyormuş aç karnına içince
bide derinncim sana bi öneride bulunayım havuçları iyice yıkadıktan sonra eğer soyarsan böylece çıkan posayı (zaten tam sıkılmıyorlar ) birkaç kaşık şekerle iyice pişir içine kakao acıcık çekilmiş bisküvü ve ya fındık yada ceviz ( sana kalmış ) koy soğuduktan sonra yuvarlayıp hindistan ceviziyle bula çok güzel bi tatlı oluyor benim çocuklar çok seviyor havuç posasıda değerlendiriliyor ben kıyamadımda atmaya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?