- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
sadece sen değilsin şekerim duraklama döneminde olan bende iki haftadır gr veremedim. bünyemiz alışmış olabilir şaşırtmamız gerekiyormuş ama ben şahsen nasıl yapacağımı bilemiyorumCanım yaa ben de bir acayibim.
Kilo vermem durdu sanki 1 haftadır.Devem eden reglimden mi bilmiyorum.
Ama bu sabah tartıldım hala 64 üm.
merhaba kızlar hepimiz aynı dertden muzdaripiz delikafadulden bende 5 gün karbonhidrat diyeti yaptım ama dün bıraktım nihayet bende etkili olmadı çok düşük puanlı beslenmeme rağmen hayatımda ilk defa bi liste uyguladım ondada başarılı olamadım bilmiyorum belkide o diyet çok kilolular için etkilidir neyse benden uzak olsun artık kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kendimce beslenecem artık günlük kalori hesaplayarak yiyecem bu daha etkili olur sanırım bendede takıldı kaldı gitmiyor ama azıcık müsade etsem fırlayacak naniknanik
hadi kolay gelsin kızlar birazdan yürüyüşe çıkacam a.s.a.s.
sadece sen değilsin şekerim duraklama döneminde olan bende iki haftadır gr veremedim. bünyemiz alışmış olabilir şaşırtmamız gerekiyormuş ama ben şahsen nasıl yapacağımı bilemiyorum
Kilom takıldı kaldı..... Regl oldum ondanmı neden ben bilmiyorum. Bozmadımda hiç rejimimi ama.... İyi hissetmiyorum kendimi. :1no2:
canım hoşgeldin kabul etmek ne demek bizler deneyimlerini paylaştıkça sen mutlu oluruz . . .
teşekkür ederim cnm ben de sizlerle paylaşmaktan çok mutlu olurum a.s daha benim çocukluğum ergenliğim hep kilolu geçti daha önce zayıfladım ama sonra tekrar aldım kızlar çok dikkat etmek gerekiyor yaa ben zannettim i bi daha almayacağım kiloları 15 yaşımdaydım o zaman cahillik işte ama en son geçen seneye kadar kiloluyum ama böyle de mutluyum diyordum ama öte yandan insanların bakışları rahatsız ediyordu yolda yürürken herkes bana bakıyor gibi geliyordu yine incecik arkadaşlarımı gördükçe de moralim bozuluyordu ben de 2008 yazı 73 kilodan 60 kiloya düştüm arkadaşlarım,akrabalar çevremdeki herkes çok şaşırmıştı.Bu kız böyle kalır değişmez diyorlarmış meğer:çok üzgünüm: ama onları yanılttım yürüyüş ile verdim kilolarımıGeçen hafta 62 kilo oldum kızlar arada olabiliyor kolay değil yıllarım kilolu geçti hep benim ama spora devam ediyorum az az ve sık sık yiyorum böylesi daha güzel inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız ama sağlığa aman dikkat aç kalmayın sakın şimdilik hepimize kolay gelsinhihoyyyt
73 kilodan 60 a düşmek çok büyük bi başarı canım . . . bize bunu nasıl başardığını ara ara anlatırsan memnun oluruz . . .
kızlar selaamm...yazamadım hiç ben buraya..msjlarınızı okudum hepinizin..
benim dişim felaket iltihap yaptı kızlar..sol yanagım acayip şiş, halimi bi görseniz, dobişko bi kız gibi suratım top halinde... ilaçlar bi yandan, antibiyotik yüzünden kabızlık bi yandan...cenemi oynatamıyorum diye yumusak falan ne varsa götürüyorum yoksa ac kalıcam.. anlayacagınız rejimim güme gittii..olmuyo yaa..ne güzel baslamıstım oysaki ama aksilik olunca olmuyo..
diyetine devam eden minnoşlarıma da kocaman tebrikleeerrrrrrrrr..........
çok geçmiş olsun pimim . . . önce düzelmelisin sonra devam edersin canım ama bu durumundanda istifade etmesine izin verme nefsinin o yumuşak şeylerden ye ama miktarları gözet canım . . .
sadece sen değilsin şekerim duraklama döneminde olan bende iki haftadır gr veremedim. bünyemiz alışmış olabilir şaşırtmamız gerekiyormuş ama ben şahsen nasıl yapacağımı bilemiyorum
hanımlar bence; her zaman yediğimiz zamanda ve yenilenlerde farklılık yaparak ya da egzersiz yapıyorsak bunun biçimini ve saatini değiştirerek ve yapmıyorsak egzersiz yaparak şaşırtılabilir bünye . . .
uykuda mühim uyuduğumuz saatlerde ve tabi ki uyandığımız saatlerdeki farklılıklarda bünyeyi şaşırtacaktır . . .
Slm kızlar nerdesiniz yaaa...kan sonucunu aldım gebeyim ama doktorumla konuşup emin olmak istiyorum degerler hakkında..
Arkadaşlar benim kilom 62 boyum 1,57 birtürlü kilo veremiyorum lütfen sizde bana yardımçı olun nasıl kurtulucam bu kilolardan ya hedef 50 ama zorrrrrrrrrr
Slm kızlar nerdesiniz yaaa...kan sonucunu aldım gebeyim ama doktorumla konuşup emin olmak istiyorum degerler hakkında..
canım burada beraber birbirimize destek olarak halledebiliriz sen burayı takip etmeyi ihmal etme . . .
bu arada bu gün bu saate kadar yediklerim 1 fincan sütlü gevrek ve üzerine biraz buğday ezmesi eki . . . 1 sütlü kahve 1 sade kahve . . .
aaybis gevreğe iyi alıştım ben bu hafta çok tok tutan ve sağlıklı bi besin ama acaba cal bakımından masum mu ????
bu hafta her gün 1 fincan yedim pazar tartı günüm umulmadık bi rakamla karşılaşmam umarım çünkü çok pratik bi besin . . .
Sagol kızlar..topraksucum bende diyorum darısı tüm isteyenlere ama neşe çok bekledi rabbim kısa zamanda inş nasip eder onada hayata da...
aaybisciğim kendini bu kadar aç bırakma bende az yiyorum ama senin kadar deil canım bu saate kadar aç kalınırmı hem reglisinde tansiyon sorunu yaşayabilirsin Allah korusun unutma bakmak zorunda olduğun bir prensesinvar çocuklarım küçükken benim için hastalanmak lüksdü şu anda senin içinde öyle bari akşama kuvvetli şeyler yede (tabi abart demiyorum) dengen bozulmasın yanlış hatırlamıyorsam birkaç gündür böylesin pek bişe yemiyosun kendine iyi bak canım :1hug:a.s.
Evet yaa benim neyim var bilmiyorum kiii..
Yiyemiyorumm.
Ama şu var bu akşam zeytinyağlı pırasa yiyeceğim.Dün gece kalktım 11 de hiç üşenmeden yaptım..
İnşalah bu aralar normale dönerim...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?