60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yaa ben de bir acayibim.
Kilo vermem durdu sanki 1 haftadır.Devem eden reglimden mi bilmiyorum.
Ama bu sabah tartıldım hala 64 üm.
sadece sen değilsin şekerim duraklama döneminde olan bende iki haftadır gr veremedim. bünyemiz alışmış olabilir şaşırtmamız gerekiyormuş ama ben şahsen nasıl yapacağımı bilemiyorum

merhaba kızlar hepimiz aynı dertden muzdaripiz delikafadulden bende 5 gün karbonhidrat diyeti yaptım ama dün bıraktım nihayet bende etkili olmadı çok düşük puanlı beslenmeme rağmen hayatımda ilk defa bi liste uyguladım ondada başarılı olamadım bilmiyorum belkide o diyet çok kilolular için etkilidir neyse benden uzak olsun artık kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kendimce beslenecem artık günlük kalori hesaplayarak yiyecem bu daha etkili olur sanırım bendede takıldı kaldı gitmiyor ama azıcık müsade etsem fırlayacak naniknanik
hadi kolay gelsin kızlar birazdan yürüyüşe çıkacam a.s.a.s.

sadece sen değilsin şekerim duraklama döneminde olan bende iki haftadır gr veremedim. bünyemiz alışmış olabilir şaşırtmamız gerekiyormuş ama ben şahsen nasıl yapacağımı bilemiyorum

Eeee peki neyapacağız biz:uhm:
Fikri olan varmı arkadaşlar,Bende 4 kg çabuk verince diğer 4 üde çabuk veririm diye ümitleniyordum:1no2:

Kilom takıldı kaldı..... Regl oldum ondanmı neden ben bilmiyorum. Bozmadımda hiç rejimimi ama.... İyi hissetmiyorum kendimi. :1no2:

rejimini bozmaman çok doğru canım bende bu haldeyim bu hafta ve pazarı iple çekiyorum . . . müthiş su topluyor vucut bu dönemde ve sabretmek gerekiyor asla veremedim psikolojisine teslim olmamak lazım . . .

slm kıslar ben bayadır giremedim bende iki haftaya yakındır sıkı bi şekilde olmasada diyet yapıyorum 4 kilo vermişim 62 idim şimdi 58 olmuşum kararlıyım daha çok zayıflayacagım azmedince oluyo sizlerde veririsiniz umarım ben burdan çok metive oldum burası çok işe yarıyo

Slm kızlar nerdesiniz yaaa...kan sonucunu aldım gebeyim ama doktorumla konuşup emin olmak istiyorum degerler hakkında..

Arkadaşlar benim kilom 62 boyum 1,57 birtürlü kilo veremiyorum lütfen sizde bana yardımçı olun nasıl kurtulucam bu kilolardan ya hedef 50 ama zorrrrrrrrrr

Slm kızlar nerdesiniz yaaa...kan sonucunu aldım gebeyim ama doktorumla konuşup emin olmak istiyorum degerler hakkında..

canım benim çok ama çok sevindim senin adına
Bir anne olarak hislerini paylaşıyorum.İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almanda nasip olur inşallah.a.s.

Arkadaşlar benim kilom 62 boyum 1,57 birtürlü kilo veremiyorum lütfen sizde bana yardımçı olun nasıl kurtulucam bu kilolardan ya hedef 50 ama zorrrrrrrrrr

canım burada beraber birbirimize destek olarak halledebiliriz sen burayı takip etmeyi ihmal etme . . .

bu arada bu gün bu saate kadar yediklerim 1 fincan sütlü gevrek ve üzerine biraz buğday ezmesi eki . . . 1 sütlü kahve 1 sade kahve . . .

aaybis gevreğe iyi alıştım ben bu hafta çok tok tutan ve sağlıklı bi besin ama acaba cal bakımından masum mu ????
bu hafta her gün 1 fincan yedim pazar tartı günüm umulmadık bi rakamla karşılaşmam umarım çünkü çok pratik bi besin . . .

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

hayırlı uğurlu olsun canım yeni girdim nete ilk senin mesajı okudum çok duygulandım ALLAH tamamına erdirsin güle güle kucağına :ecrin_bebek: almayı nasip etsin senin ve seni seven herkesin gözü aydın olsun Şeniz

darısı nesemese,hayata ve tüm isteyenlere olsun inşallah :1hug:a.s.

Bence güven çünkü tahıl bizi hem tok tutuyor hemde sağlıklı beslenmemize yardım ediyor.Ben kilo veremesemde almadığıma göre çekinmene gerek yok.kaydirigubbakcemile5
Bu arada ben bu sabah çok geç kalktım ne kahvaltı edebildim ne de yanıma yiyecek birşeyler alabildim.Az önce bir fincan kahveyle eti burçak yedim sanırım 5 adet falan.:uhm:
Diyete başladığım günden beri tükettiğim ilk tatlı besindi.

Sagol kızlar..topraksucum bende diyorum darısı tüm isteyenlere ama neşe çok bekledi rabbim kısa zamanda inş nasip eder onada hayata da...

Son düzenleme:
aaybisciğim kendini bu kadar aç bırakma bende az yiyorum ama senin kadar deil canım bu saate kadar aç kalınırmı hem reglisinde tansiyon sorunu yaşayabilirsin Allah korusun unutma bakmak zorunda olduğun bir prensesin var çocuklarım küçükken benim için hastalanmak lüksdü şu anda senin içinde öyle bari akşama kuvvetli şeyler yede (tabi abart demiyorum) dengen bozulmasın yanlış hatırlamıyorsam birkaç gündür böylesin pek bişe yemiyosun kendine iyi bak canım :1hug:a.s.

Evet yaa benim neyim var bilmiyorum kiii..
Yiyemiyorumm.
Ama şu var bu akşam zeytinyağlı pırasa yiyeceğim.Dün gece kalktım 11 de hiç üşenmeden yaptım..
İnşalah bu aralar normale dönerim...:1hug:

Evet yaa benim neyim var bilmiyorum kiii..
Yiyemiyorumm.
Ama şu var bu akşam zeytinyağlı pırasa yiyeceğim.Dün gece kalktım 11 de hiç üşenmeden yaptım..
İnşalah bu aralar normale dönerim...:1hug:

mmmmh pırasayı çok severim :asigim: bol limon sık . . .
gerçi limonda da çok şeker varmış . . .

canım çok sevindim senin adına bugünün ilk mutlu haberini de böylece almış oldum...kocaman öpüyorum seni umarım isteyen herkese Allah nasip eder...

pimea çok geçmiş olsun canım...yokluğun dikkatimi çekmişti ama hasta olduğunu düşünmemiştim...umarım daha iyisindir...kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben yeniyim ya sizlere danışmak istediğim şeyler var pirinç lapasını deneyenler oldu mu,kaç gün yaptınız,yararını gördünüz mü ? Bir de benim metabolizmam baya yavaş:çok üzgünüm: Acaba bunun için önereceğiniz çaylar ya da başka yardımı olabilecek şeyler var mı lütfen yardımcı olunnnnbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…