mavi denizim inşallah hamilesindir canım benim ablamda hamile kaldığı ayda böyle senin gibi bir pedi yarım yamalak batırmıştı hatta ablam menapoza girdiğini düşünmüştü oysa o ay hamileymiş
canım inşallah meleğin tutunmuştur sana hayırlı haberlerini bekliyoruzŞeniz
moonserose hoş geldin canım yeniden görmek ne güzel kaydirigubbakcemile3
bu arada yeni arkadaşlarda hoş gelmişler kaydirigubbakcemile5
Hayırlı haberlerini bekliyorum şekerim. bende anlamadım neden veremiyorum,sanırım alıştı vücudum dediğin gibi şaşırtmak gerek ama nasıl işde onu bilemiyorum
mavi denizim inşallah hamilesindir canım benim ablamda hamile kaldığı ayda böyle senin gibi bir pedi yarım yamalak batırmıştı hatta ablam menapoza girdiğini düşünmüştü oysa o ay hamileymiş
canım inşallah meleğin tutunmuştur sana hayırlı haberlerini bekliyoruzŞeniz
moonserose hoş geldin canım yeniden görmek ne güzel kaydirigubbakcemile3
bu arada yeni arkadaşlarda hoş gelmişler kaydirigubbakcemile5
Moonserose cnm ben iyi sayılırım işte valla 2 haftadır bende durgunluk söz konusu idi ianan hgün be gün ne yedigimi yazmmak bile sıkmıştı beni ruh halim işte..zayıflama takımındanda geçici süreligine ayrıldım ....aşılama sonrasın beklemedeyim 2 gündür sadece 2 kere pembe akıntı geldi bugün de kahverengi doktorum erkene aldı randevumu..akaşama gidecem neden böyle oldu bakacak işte gebe miyim degilmiyim onu bile anlamadım..sende sık görünmüyorsun..ben giriyorum ama genelde kızların yazdıklarını okuyorum maşşallah iyi gidiyorlar..sende veremiyormuşsun ..bi degişiklik yap metabolizmanı şaşrıt duraklama dönemlerinde yapmak gerekir..
Moonserose cnm ben iyi sayılırım işte valla 2 haftadır bende durgunluk söz konusu idi ianan hgün be gün ne yedigimi yazmmak bile sıkmıştı beni ruh halim işte..zayıflama takımındanda geçici süreligine ayrıldım ....aşılama sonrasın beklemedeyim 2 gündür sadece 2 kere pembe akıntı geldi bugün de kahverengi doktorum erkene aldı randevumu..akaşama gidecem neden böyle oldu bakacak işte gebe miyim degilmiyim onu bile anlamadım..sende sık görünmüyorsun..ben giriyorum ama genelde kızların yazdıklarını okuyorum maşşallah iyi gidiyorlar..sende veremiyormuşsun ..bi degişiklik yap metabolizmanı şaşrıt duraklama dönemlerinde yapmak gerekir..
canım hoşgeldin kabul etmek ne demek bizler deneyimlerini paylaştıkça sen mutlu oluruz . . .
teşekkür ederim cnm ben de sizlerle paylaşmaktan çok mutlu olurum a.s daha benim çocukluğum ergenliğim hep kilolu geçti daha önce zayıfladım ama sonra tekrar aldım kızlar çok dikkat etmek gerekiyor yaa ben zannettim i bi daha almayacağım kiloları 15 yaşımdaydım o zaman cahillik işte ama en son geçen seneye kadar kiloluyum ama böyle de mutluyum diyordum ama öte yandan insanların bakışları rahatsız ediyordu yolda yürürken herkes bana bakıyor gibi geliyordu yine incecik arkadaşlarımı gördükçe de moralim bozuluyordu ben de 2008 yazı 73 kilodan 60 kiloya düştüm arkadaşlarım,akrabalar çevremdeki herkes çok şaşırmıştı.Bu kız böyle kalır değişmez diyorlarmış meğer:çok üzgünüm: ama onları yanılttım yürüyüş ile verdim kilolarımıGeçen hafta 62 kilo oldum kızlar arada olabiliyor kolay değil yıllarım kilolu geçti hep benim ama spora devam ediyorum az az ve sık sık yiyorum böylesi daha güzel inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız ama sağlığa aman dikkat aç kalmayın sakın şimdilik hepimize kolay gelsinhihoyyyt
Kilom takıldı kaldı..... Regl oldum ondanmı neden ben bilmiyorum. Bozmadımda hiç rejimimi ama.... İyi hissetmiyorum kendimi. :1no2:
Slm kızlar ;
Nasılsınız ,nasıl gidiyor diyetler?
Keyifler iyidir umarım.
Ben akşamı da firesiz atlattım bir kase çorba içtim sadece.:lepi:
Sabah 7:30 da yine klasik gevrekli kahvaltımla açtım günü.
Sanırım 3 gün oldu,öğlen birşey yiyemiyorum
sabah kahvaltısı ve akşam yediklerim yetiyor.Sizler neler yapıyorsunuz?
Acaba bende mi bir sorun var diyetten mi kesildi iştahım?:uhm:
herkes ne güzel kilo veriyor bende 2 haftadır tık yok yaaa
kızlar selaamm...yazamadım hiç ben buraya..msjlarınızı okudum hepinizin..
benim dişim felaket iltihap yaptı kızlar..sol yanagım acayip şiş, halimi bi görseniz, dobişko bi kız gibi suratım top halinde... ilaçlar bi yandan, antibiyotik yüzünden kabızlık bi yandan...cenemi oynatamıyorum diye yumusak falan ne varsa götürüyorum yoksa ac kalıcam.. anlayacagınız rejimim güme gittii..olmuyo yaa..ne güzel baslamıstım oysaki ama aksilik olunca olmuyo..
diyetine devam eden minnoşlarıma da kocaman tebrikleeerrrrrrrrr..........
Kilom takıldı kaldı..... Regl oldum ondanmı neden ben bilmiyorum. Bozmadımda hiç rejimimi ama.... İyi hissetmiyorum kendimi. :1no2:
geçmiş olsun pimeacığım acil şifalar diliyorum Şeniz canım bende 17 gündür ilaç içe içe artık mide kaldıramaz duruma gelmişti şükür bittiler artık arada bi öksürüyom ama şükür iyiyim
canım bende karbonhidrat diyetini bıraktım çok az beslenmeme rağmen bende etkili olmadı 5 günde yarım kilo gitmiş zaten ben normal diyette okadar veriyom kendimi kasmanın alemi yok dedim ve akşam bıraktım az ve öz yiyerek devam edecem artık eskisi gibi aslında eşim verme artık öleceksin kemik kaldın diyor ama 58 e inmeyi kafaya koydum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineceğiz :1hug:a.s.
kızlar selaamm...yazamadım hiç ben buraya..msjlarınızı okudum hepinizin..
benim dişim felaket iltihap yaptı kızlar..sol yanagım acayip şiş, halimi bi görseniz, dobişko bi kız gibi suratım top halinde... ilaçlar bi yandan, antibiyotik yüzünden kabızlık bi yandan...cenemi oynatamıyorum diye yumusak falan ne varsa götürüyorum yoksa ac kalıcam.. anlayacagınız rejimim güme gittii..olmuyo yaa..ne güzel baslamıstım oysaki ama aksilik olunca olmuyo..
diyetine devam eden minnoşlarıma da kocaman tebrikleeerrrrrrrrr..........
Pimeacım canım geçmiş olsun.a.s.
Diş acısı hiç birşeye benzemez
kendine iyi bak tatlım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?