60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mavi denizim inşallah hamilesindir canım benim ablamda hamile kaldığı ayda böyle senin gibi bir pedi yarım yamalak batırmıştı hatta ablam menapoza girdiğini düşünmüştü oysa o ay hamileymiş
canım inşallah meleğin tutunmuştur sana hayırlı haberlerini bekliyoruz Şeniz

moonserose hoş geldin canım yeniden görmek ne güzel kaydirigubbakcemile3

bu arada yeni arkadaşlarda hoş gelmişler kaydirigubbakcemile5

Arzucuğum hızlı yanıt için teşekkür ediyorum canım ben gün ışığında çekilen kareyi bekleyeceğim canım . . .

Hayırlı haberlerini bekliyorum şekerim. bende anlamadım neden veremiyorum,sanırım alıştı vücudum dediğin gibi şaşırtmak gerek ama nasıl işde onu bilemiyorum

sagol cnm valla inş bende hayırlı haber alırımda iletmek nasip olur ..valla bilmiyorum ama yanlış birşeyde yapma herzaman yemedigin birşeyi ye ama az olarak..bilmem tecrübeli birileri vardır illa sitede aslında püsküüte sorabilirsin o bayagı uzman oldu bu konuda..

amanda ablacım agzından bal damlıyor senin belkide öyledir bilmem..bakarım valla bende sabırsızlıklar başladı akşam olsun biran öncede gideyim doktora diye saate bakınıp duruyorum..

Umarım yarın bize hayırlı bir haber verirsin:Saruboceq:

Umarım yarın bize hayırlı bir haber verirsin:Saruboceq:

Kilom takıldı kaldı..... Regl oldum ondanmı neden ben bilmiyorum. Bozmadımda hiç rejimimi ama.... İyi hissetmiyorum kendimi. :1no2:

kızlar selaamm...yazamadım hiç ben buraya..msjlarınızı okudum hepinizin..
benim dişim felaket iltihap yaptı kızlar..sol yanagım acayip şiş, halimi bi görseniz, dobişko bi kız gibi suratım top halinde... ilaçlar bi yandan, antibiyotik yüzünden kabızlık bi yandan...cenemi oynatamıyorum diye yumusak falan ne varsa götürüyorum yoksa ac kalıcam.. anlayacagınız rejimim güme gittii..olmuyo yaa..ne güzel baslamıstım oysaki ama aksilik olunca olmuyo..
diyetine devam eden minnoşlarıma da kocaman tebrikleeerrrrrrrrr..........

Kilom takıldı kaldı..... Regl oldum ondanmı neden ben bilmiyorum. Bozmadımda hiç rejimimi ama.... İyi hissetmiyorum kendimi. :1no2:

regl yüzündendir canım... regl dönemlerimizde 1.5 kilo fazla cıkyoruz.hatta ben 2 kilo fazla cıkıyorum, pantolonlarımın icine giremiyorum bile delikafadulden

canım bence sen istemezsen bile oglende de bişeler at agzına..metabolizman sürekli çalışsın..

güzel haberler verirsin insallah bize canım...a.s.

herkes ne güzel kilo veriyor bende 2 haftadır tık yok yaaa

ben de veremedim canım bi türlü...ben diyete baslıyorum iki gün sonra bişe oluyo bırakmak zorunda kalıyorum..spor yapıyor musun canım belki harekete ihtiyacı vardır vucudunun?
ben de sinir oldum kilo verememe durumuma ama kızlar şöyle bişe oldu bende, buraya ilk girdigimde icine giremedigim pantolonumu giyiyorum iki gündür ve gayet rahat oluyo bana... yürüyüş etkili oldu heralde...kiloda degişiklik yok ama spor inceltti heralde... kaydirigubbakcemile2

cnm ben t&s aldım ama 1 haftadır yapamıyorum off offf zayıflıcam bi zayıflayım bebek düşünüom

geçmiş olsun pimeacığım acil şifalar diliyorum Şeniz canım bende 17 gündür ilaç içe içe artık mide kaldıramaz duruma gelmişti şükür bittiler artık arada bi öksürüyom ama şükür iyiyim
canım bende karbonhidrat diyetini bıraktım çok az beslenmeme rağmen bende etkili olmadı 5 günde yarım kilo gitmiş zaten ben normal diyette okadar veriyom kendimi kasmanın alemi yok dedim ve akşam bıraktım az ve öz yiyerek devam edecem artık eskisi gibi aslında eşim verme artık öleceksin kemik kaldın diyor ama 58 e inmeyi kafaya koydum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineceğiz :1hug:a.s.

sagol canım....karbonhidrat diyetini ben düzenli yapamadım o yüzdn farkında degilim işe yaradı mı yaramadı mı... tamamen iyileşsem bi baslıcam da iyileşemiyorum bi türlü...
63ü görmeyi istiyorum şuanda yaa..gerçi kac oldugumu da bilmiyorum ama...
cıkıyorum simdi ben..
öpptümm hepinizi cokkk...mucukkk

Pimeacım canım geçmiş olsun.a.s.
Diş acısı hiç birşeye benzemez
kendine iyi bak tatlım.....

Pimeacım canım geçmiş olsun.a.s.
Diş acısı hiç birşeye benzemez
kendine iyi bak tatlım.....

cok sagol canım...cidden sızlaması deli ediyo beni..komik olan bi yanı da var bu işin, ben zayfıalamaya calsııyorum, yanagım inadına şişiyo sanki 90kilo gibi suratim delikafadulden

Canım yaa ben de bir acayibim.
Kilo vermem durdu sanki 1 haftadır.Devem eden reglimden mi bilmiyorum.
Ama bu sabah tartıldım hala 64 üm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…