herkese merhabalar kaydirigubbakcemile5
yeni arkadaşlar katılmışlar candy ve roselyn hoş geldiniz aramıza a.s.
Hanımlar SELAMLAR .. .. ..
N güzel her geçen gün artıyoruz hihoyyythihoyyyt
Şu katı meyve sıkacağı işi çok sağlıklı görünüyor alsam mı acaba bilemiyorum . . .
Çok ıvır zıvırı varsa yani sıktıktan sonra yıkanması gereken ufak ufak parçacıklı bir aletse benim sinirlerime zarar verebilir . . .
Hanımlar bu gün bünyeyi şaşırtacağım kararlıyım dün akşamda yarım paket burçak yemişken bunun ertesi günü için isabet olabilir . . . sadece sütlü kahve içip elma yiyeceğim bu gün . . . ve bol su . . .
alışılanın aksine gevrek yok ya da standart etimekli kahvaltı ve akşam salata ya da sebze yemeğide olmayacak sadece elma . . .
yeşil çayda içebilirim tabi ki . . .
pazar günü 65 le tanışmak istiyorum artık . . .
:Saruboceq:
merhaba sabuncuğum katı meyve sıkacaği meyveyi sebzeyi sıkıyor canını sıkmaz derim ben delikafadulden ya ne espirikli bi kadınım delikafadulden
yeşilçayın metobolizmzyı hızlandırdığını okumuştum bende az önce içtim
inşallah dediğin gibi vücudunu şaşırtır pazara da istediğin kiloyu görürsün
ama bunu sadece bi günlük yap fazlası sağlıksız olacaktır aman dikkat zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım :1hug:a.s.
Slm kızlar nasılsınız?
Yeni gelen arkadaşlar;hoşgeldiniz..
Dün reglim biraz azaldı gibi,ben de bu sabah 7 yıl önce aldığım ve çok sevdiğim,ancak 1 senedir giyemediğim kotumu giydim 29 beden öyle licralı falan da değil.Ve cukkk oturdu.delikafadulden
Bu arada 63 ümkaydirigubbakcemile2
Artık endişelenmeye başlamıştım.Bu süper geldi.:lepi:
wowwww !!!!
tebrik ediyorum canım . . .
a.s.
bende 28 i yazdan beri giyemiyordum İnşAllah yarın işe giderken giyeceğim . . .
çokta güzel duruyor kot fit vucutta yaaaa . . . fazlalıklarıda verdik mi İnşAllah . . .
bu arada bayanlar yazın herkesler kilo vermeye çabalarken biz sadece korumaya gayret eden enderlerden olacağız umuyorum . . . sengözlerimebaksanab
istediğimizi yiyeceğiz miktarlarını kaçırsakta hemen ertesi gün telafi ederek süper bir yaz geçireceğizzzz !!!!
:içelim:
Slm kızlar nasılsınız?
Dün reglim biraz azaldı gibi,ben de bu sabah 7 yıl önce aldığım ve çok sevdiğim,ancak 1 senedir giyemediğim kotumu giydim 29 beden öyle licralı falan da değil.Ve cukkk oturdu.delikafadulden
wowwww !!!!
a.s.
çokta güzel duruyor kot fit vucutta yaaaa . . . fazlalıklarıda verdik mi İnşAllah . . .
bu arada bayanlar yazın herkesler kilo vermeye çabalarken biz sadece korumaya gayret eden enderlerden olacağız umuyorum . . . sengözlerimebaksanab
istediğimizi yiyeceğiz miktarlarını kaçırsakta hemen ertesi gün telafi ederek süper bir yaz geçireceğizzzz !!!!
Slm kızlar nasılsınız?
wowwww !!!!
a.s.
Slm kızlar nasılsınız?
slm kıslar lahana diyetimin 1.günü sabah ve akşam çorbayı içtim yalnız ben robottan geçirmedim taneli yiyiyorum 1 portakal 2 de elma yedim bugun diyete uyarak sadece yaptıgım kaçamak yarım dilim ekmek oldu
çorbası güzeldi cnm tarife göre yaptım tadı kötü degil ama sürekli içilince nasıl olur bilemiyorum:))
sende suuna basla bakalım memnun kalırsan haftaya bende ona geçerim ama bunu bi hafta denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?