60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

roselyncim tarif için çok teşekkür ederim...a.s.en kısa zamanda deneyeceğim...kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
bakıyorum lahana çorbası yapmışsınız derincim sende suyuna başlıyormuşsun bari bende salatasına başlayım (aslında tercihim sarmasından yana ama :jeyyar:)

merhaba kızlar
bakıyorum lahana çorbası yapmışsınız derincim sende suyuna başlıyormuşsun bari bende salatasına başlayım (aslında tercihim sarmasından yana ama :jeyyar:)

topraksuucum lahana sarması deme bana bir tencereyi tek başıma yiyebilirim şöyle ince uzun kalem gibi sarılmış...bak bunu yazarken canım yaprak sarması da istedi şimdi...konumuz zayıflama benim yazdıklarıma bakar mısın...:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım bende aynen bir tencereye tek başıma yiyebilirim tabi yaprak sarmasınıda miktara bakarmısın delikafadulden kilolarımızın sebebi anlaşılıyor ben yemiyeli uzun zaman oldu eski tencereciklerin etkisini yok etmemiz lazım a.s.

kilolarımızın sebebi anlaşılıyor ben yemiyeli uzun zaman oldu eski tencereciklerin etkisini yok etmemiz lazım a.s.

:çok üzgünüm:evet canım sana katılıyorum hep eski tencereciklerin etkisi...sırnaşık şeyuzun zamandır ne hamur işleri,börekler,kurabiyeler, tatlılar yiyorum ne de tencere tencere yaprak sarmaları,lahana sarmaları...kilo veremiyorum o ayrı...

bende öyle canım veremiyorum bırakmak yok başaracağız ama sonrasında sarmaları acıcık acıcık yiyeceğiz ve hep fistuk gibi kalacağız -tatlicadiarzu-

canım ben çıkıyorum hadi iyi akşamlar iyi kalori yakmalar :1hug::a015:

sabuncum beni de motive ettin yaa süpersina.s. evet incecik olacağızsositososito bütün uğraşlarımıza çabalarımıza değecek inşallah:Saruboceq: ben de egzersiz yapayım biraz hihoyyyt:dance:

sabuncum çok şekersin ya Şeniz
ne güzel gaza getirdin bizi hemen kalkıp egzersiz hihoyyyt yapasım geldi delikafadulden
yaza fıstık gibi olceğiz hepimiz :sm_cool::sm_cool:

:hooray: eğer motivasyonda olumlu bi etki yarattıysa ne mutlu bana . . .

kokmaması için elma ii fikirmiş bende geçen yaz denemiştim faydasınıda gördüğümü hatırlıyorum ama ben az sulu yemek gibi tüketmiştim acılı ve yoğurtlu süper oluyodu ister soğuk ister sıcak . . . cokacimcoook

Selam herkeseee
Hala 61 de sayıyorum. Regl'im dün bitti bakalım bu hafta belki bir kıpırdasın artık şu kilom. Ben 64'den 61'e indiğim için kendimi iyi hissederken uzun süredir görüşmediğim bir akrabamız geçen gün beni gördüğünde sen kilo almışsın ama yakışmış dedi. (( Moral sıfırr tabiikiiiiiiiiiiiii ...

slm kıslar lahana diyetimin 1.günü sabah ve akşam çorbayı içtim yalnız ben robottan geçirmedim taneli yiyiyorum 1 portakal 2 de elma yedim bugun diyete uyarak sadece yaptıgım kaçamak yarım dilim ekmek oldu

lahana cidden cok faydalı ama ben ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum onu yaa... zamanında suyunu kaynatıp içmiştim, baya bi midemi bulandırdı heralde,artık hiçbişekilde yiyemiyorum onu ben yaa....ama kesin sonuc veriyo yani canım hadai bakalım..

akrabanız yanlıs görmüş canım seni, bozma moralini, regl sonrası şişliklerin kalmış da olabilir... ne güzel bak 61e indin, gerisi de gelir hiiiiiiçç bozma moralini. "sıfır moral" güzel degil..kalk git bak aynaya sen ne güzelleşiyorsundur şimdi 50li rakamlara ne kalmış şurada... a.s.

kızlar bu arada, dişim indi sayılır az cok..antibiyotigi de bıraktım cünkü kabızlık sorunu yapıyo bende sinir etti benii...sinirlendim ben de bugun bıraktım...zaten ne dişimdeki şişlik iniyo yetmiyomuş gibi bi de karnımdaki şişlik eklendi buna...
bozmak zornda kaldıgım karbonhidrat diyetime bugun geri döndüm...bakalım neler olcak..ilk basladıgımda bende 2 günde bile etkisini göstermişti..şimdi uzun süüreli deneyecegim insallah...
öpüldünüzz mucukkkkkk

Slm kızlar nasılsınız?

Lahanayı çok seviyorum ama,kapuska şeklindedelikafadulden
Diğer türlü bende tüketemiyorum yaa hemen midem bulanıyor ve hayatta en nefret ettiğim şey mide bulantısı (hamilelikten kalma bir takıntı oldu)
Ben de yaklaşık 10 gündür egzersiz yapamıyordum malum regli dönemi ve klasik bel ağrıları ama pazartesi yine başlayacağım kısmetse.
Pimeacım tekrar geçmiş olsun umarım dişin normale döner bir an önce .
Kızlar moralinizi yüksek tutun ve mümkün mertebe kaçamak yapmayın eminim sonuç alacaksınız.
Ben sadece pazar günlerinden kendimi muaf tuttum çok abarmadan ve tatlı çikolata yemeden daha relax davranıyorum.Bu da bana 1 hafta yetiyor.
Ama hafta arası kesinlikli diyeti bozmuyorum.
Hepinize bol şans kızlar:1hug:

canım senin bu akrabanın yaşı baya ileri olmalı yani göz problemi falan delikafadulden
ne güzel 3 kilo vermişsin bunun tadını çıkar evin içinde şöyle kasıla kasıla -tatlicadiarzu- gez dolaş herkes üç kilo vermek için neler yapıyor moralini yüksek tut sen sositososito bak stres kimi insana kilo adırıyor ben öyleyim sıkıntılı olduğum zaman bilinçsizce yiyorum
canım hepimiz fazlalıklarımızı vereceğiz inan buna :1hug:a.s.

slmlar bugun 2.günüm 15.00 da bi tabak çorba içtim 1 tane portakal ve ıspanak haslaması yedim şimdiye kadar akşam cayla geçiştiricem sizler neler yaptınız?

Roselyn.... p.i.m.e.a......... ve topraksuu.... teşekkürlerr :1hug: a.s.
Bende aynada sanki daha iyi görüyorum ama onların öyle demesine bozuldum bayaa.. Neyse sanırım bu 4. haftam oluyoo yanılmıyosam, evet ilk 3 kilo çabuk gitti ama gerisi takıldı kaldı. demekki 3 kilo vücudumdaki şiş fazlalık filandı. Şimdi asıl yağa döndürdüğüm kilolarla başbaşa olduğumu anlıyorum. Kaç haftadır doğru düzgün kaçamağım bile yok oysa :1no2:
Ama ben su içemiyorum fazla. eskiden diyet yaparken 4,5 litreye kadar yolu vardı bende gerçi o bayaa abartıydı ama yani 2.5-3 litrede içmek lazım hele diyetteyken. Bakalım şu pazartesi itibariyle suya daha bir ağırlık veriym diye düşünüyorum. Kalçalarım gözüme bir ufak bir büyük görünüyoooo. 57 Olup kot pantalon almak istiyorummm.
Harekette şart, sabahları normalde yürümediğim bir mesafeyide 2 haftadır yürüyorum hemde hızlı hızlıı.... Evdede bişeyler yapabilsem bi kımıldayabilsem şöyle kalça hareketi filan. CADIARZU

kelebecik çim boyun kaç?60tan 50 ye düşmek zor takılman normal ama 5 li rakamları gördükten sonra hızlı hızlı gidecek emin ol o zinciri kırman lazım bende 61 olmak istiorum(

Kızlar bu arada ben bugün pirinç lapası yaptım gün boyunca ancak 2 bardak pirinç yiyebildim o da tam değil bi kısmına annem ortak oldu cokacimcoook umarım sabah tartıldığımda dünden bir fark görebilirim valla çok mutlu olurum bi de kararsızım bu lapayı ctesi yaptım pazar da yapsam mı acabakaydirigubbakcemile2 ne diyorsunuz kızlar 1 gün mü 2 gün mü yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…