merhaba kızlar
bakıyorum lahana çorbası yapmışsınız derincim sende suyuna başlıyormuşsun bari bende salatasına başlayım (aslında tercihim sarmasından yana ama :jeyyar:)
topraksuucum lahana sarması deme bana bir tencereyi tek başıma yiyebilirim şöyle ince uzun kalem gibi sarılmış...bak bunu yazarken canım yaprak sarması da istedi şimdi...konumuz zayıflama benim yazdıklarıma bakar mısın...:roflol:
kilolarımızın sebebi anlaşılıyor ben yemiyeli uzun zaman oldu eski tencereciklerin etkisini yok etmemiz lazım a.s.
:çok üzgünüm:evet canım sana katılıyorum hep eski tencereciklerin etkisi...sırnaşık şeyuzun zamandır ne hamur işleri,börekler,kurabiyeler, tatlılar yiyorum ne de tencere tencere yaprak sarmaları,lahana sarmaları...kilo veremiyorum o ayrı...
sabuncum beni de motive ettin yaa süpersina.s. evet incecik olacağızsositososito bütün uğraşlarımıza çabalarımıza değecek inşallah:Saruboceq: ben de egzersiz yapayım biraz hihoyyyt:dance:
sabuncum çok şekersin ya Şeniz
ne güzel gaza getirdin bizi hemen kalkıp egzersiz hihoyyyt yapasım geldi delikafadulden
yaza fıstık gibi olceğiz hepimiz :sm_cool::sm_cool:
Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı biber
1 büyük lahana
1 demet kereviz sapı
patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanoz vs.
az tuz
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. cnm birebir buna uygun yaptım çorbasınıda içemeyenler olmus ama bence gerçekten kötü degil hımm bide pişerken çok kokmaması için içine elma attım
slm kıslar lahana diyetimin 1.günü sabah ve akşam çorbayı içtim yalnız ben robottan geçirmedim taneli yiyiyorum 1 portakal 2 de elma yedim bugun diyete uyarak sadece yaptıgım kaçamak yarım dilim ekmek oldu
Selam herkeseee
Hala 61 de sayıyorum. Regl'im dün bitti bakalım bu hafta belki bir kıpırdasın artık şu kilom. Ben 64'den 61'e indiğim için kendimi iyi hissederken uzun süredir görüşmediğim bir akrabamız geçen gün beni gördüğünde sen kilo almışsın ama yakışmış dedi.(( Moral sıfırr tabiikiiiiiiiiiiiii ...
Selam herkeseee
Hala 61 de sayıyorum. Regl'im dün bitti bakalım bu hafta belki bir kıpırdasın artık şu kilom. Ben 64'den 61'e indiğim için kendimi iyi hissederken uzun süredir görüşmediğim bir akrabamız geçen gün beni gördüğünde sen kilo almışsın ama yakışmış dedi.(( Moral sıfırr tabiikiiiiiiiiiiiii ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?